la Recepta del 15 (de febrer)

Ho heu fet a propòsit per celebrar l’aniversari de la Recepta del 15, oi? Us heu posat tots d’acord i no ens ho volíeu dir! Hem batut tots els rècords que podríem haver imaginat mai recollint 118 receptes de carxofes! Increïble!

De veritat, és una feinada recopilar tants blocs en l’índex, però val molt la pena quan veus a tothom que hi participa amb tantes ganes. Merci per fer-ho possible!

I per tant, per no faltar al costum, com que avui és dia 20 publiquem l’anunci de la proposta que us fem pel mes que ve: les croquetes.

Com que després de festes hem estat tot el mes depurant el cos amb les carxofes, ara ja podem començar a pecar una mica, que a més a més s’acosta el carnaval (la festa dels excessos per excel·lència), així que podem permetre’ns una mica de fregit i molt més si és fet per nosaltres en forma de croquetes casolanes!

Pels més nous, que n’hi ha molts, recordem que penjarem les receptes el dia 15 de febrer, però que si us va millor fer-ho abans o després no hi ha cap problema per publicar cadascú quan pugui. L’únic que us demanem és que ens deixeu aquí al bloc un comentari amb l’enllaç a la recepta que presenteu, així ens facilitareu el recull de totes les propostes i serà molt més ràpid fer l’índex.

Acabem remetent-vos a la nostra secció de la Recepta del 15, on podreu veure l’índex complet de totes les convocatòries del 2011 i la primera de 2012.

Moltes gràcies !

···

About these ads

96 responses to “la Recepta del 15 (de febrer)

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Canvia )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Canvia )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Canvia )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: