la Recepta del 15 (de maig)

Com cada dia 20 tornem a ser aquí per dur-vos una nova proposta per la Recepta del 15 del proper mes de maig: els entrepans!

Durant aquest abril hem recollit ja més de 125 receptes d’arròs, tot un rècord, més que cap altra vegada! Moltes gràcies a tots per participar-hi, ens encanta que l’ingredient hagi funcionat tant bé, i és que l’arròs s’ho valia.

Però tornant als entrepans, no ens negareu que les opcions són pràcticament infinites. Aquest maig sí que no hi haurà excusa per no participar!

I per anar escalfant motors anunciem l’ingredient amb una sorpresa: ja tenim una primera recepta d’entrepà proposada pel Raül Balam, xef del restaurant Moments a l’Hotel Mandarin Oriental de Barcelona!

De fet potser ja ho vau llegir ahir a un Salsassec amb bolets de l’Anna Murgadas a Naciodigital.cat, on va estrevistar al xef fill de Carme Ruscalleda, i li proposava el repte d’un entrepà per la Recepta del 15 d’aquest proper maig.

Voleu saber quina és la seva proposta? Només direm que es tracta d’un frankfurt molt especial: llegint-ne l’entrevista ho trobareu!

I per si vosaltres també us animeu a participar amb un entrepà, recordem el mecanisme: publicarem les receptes el dia 15 de maig, però si us va millor fer-ho abans o després no hi ha cap problema per fer-ho cadascú quan pugui. L’únic que us demanem és que ens deixeu aquí al bloc un comentari amb l’enllaç a la recepta que presenteu, així ens facilitareu el recull de totes les propostes i serà molt més ràpid fer l’índex.

Ah! Si no teniu bloc però us fa gràcia participar al 15 només cal que ens envieu un mail a elsfogonsdelabordeta@gmail.com amb la vostra recepta i una foto, nosaltres ens encarregarem de publicar-la!

Acabem remetent-vos a la nostra secció de la Recepta del 15, on podreu veure l’índex complet de totes les convocatòries, i resoldre els possibles dubtes que pugueu tenir sobre el repte.

Moltes gràcies a tots, i molt especialment a l’Anna Murgadas per pensar en nosaltres i haver-li proposat el repte de la Recepta del 15 al Raül Balam!

···

About these ads

61 responses to “la Recepta del 15 (de maig)

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Canvia )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Canvia )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Canvia )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: