la Recepta del 15 (de maig)

Com cada dia 20 tornem a ser aquí per dur-vos una nova proposta per la Recepta del 15 del proper mes de maig: els entrepans!

Durant aquest abril hem recollit ja més de 125 receptes d’arròs, tot un rècord, més que cap altra vegada! Moltes gràcies a tots per participar-hi, ens encanta que l’ingredient hagi funcionat tant bé, i és que l’arròs s’ho valia.

Però tornant als entrepans, no ens negareu que les opcions són pràcticament infinites. Aquest maig sí que no hi haurà excusa per no participar!

I per anar escalfant motors anunciem l’ingredient amb una sorpresa: ja tenim una primera recepta d’entrepà proposada pel Raül Balam, xef del restaurant Moments a l’Hotel Mandarin Oriental de Barcelona!

De fet potser ja ho vau llegir ahir a un Salsassec amb bolets de l’Anna Murgadas a Naciodigital.cat, on va estrevistar al xef fill de Carme Ruscalleda, i li proposava el repte d’un entrepà per la Recepta del 15 d’aquest proper maig.

Voleu saber quina és la seva proposta? Només direm que es tracta d’un frankfurt molt especial: llegint-ne l’entrevista ho trobareu!

I per si vosaltres també us animeu a participar amb un entrepà, recordem el mecanisme: publicarem les receptes el dia 15 de maig, però si us va millor fer-ho abans o després no hi ha cap problema per fer-ho cadascú quan pugui. L’únic que us demanem és que ens deixeu aquí al bloc un comentari amb l’enllaç a la recepta que presenteu, així ens facilitareu el recull de totes les propostes i serà molt més ràpid fer l’índex.

Ah! Si no teniu bloc però us fa gràcia participar al 15 només cal que ens envieu un mail a elsfogonsdelabordeta@gmail.com amb la vostra recepta i una foto, nosaltres ens encarregarem de publicar-la!

Acabem remetent-vos a la nostra secció de la Recepta del 15, on podreu veure l’índex complet de totes les convocatòries, i resoldre els possibles dubtes que pugueu tenir sobre el repte.

Moltes gràcies a tots, i molt especialment a l’Anna Murgadas per pensar en nosaltres i haver-li proposat el repte de la Recepta del 15 al Raül Balam!

···

62 pensaments sobre “la Recepta del 15 (de maig)

  1. La cuina violeta diu:

    Ostres Sandra, havia preparat uns entrepans per a publicar i m’hauré d’esperar fins el 15 grrrrrrrrr! Ah, però ho faré. No importa, mentre anirem fent altres històries. Quina proposta més bona!
    Nani

    M'agrada

  2. Bet diu:

    Oeeeeeeee!! m’he esperat fins les 12 per saber-ho!! jajajaja ara ja puc anar a dormir amb un nou repte! mare meva, quin munt d’idees que em comencen a passar pel cap!!!! bona niiiiiiiiiiiiit :)

    M'agrada

  3. Helena diu:

    Aixs….. no sabeu com m’agrada aquesta proposta pel mes vinent. M’encanten els entrepans que surten fóra del normal, em penso que tindré receptes per tot l’any
    Fins aviat guapos! ;) Bon cap de setmana…

    M'agrada

  4. MERCÈ-destapant cassoles diu:

    “Marchando un bocata de….” jijij, bona proposta!, segur que en surten de moooooooolt originals! apa, ja tenim feina. Un petonet rodonet!

    M'agrada

  5. FRANCESC diu:

    Hola amics!!! Enhorabona per l’èxit de la darrera convocatòria. Malauradament no m’hi vaig poder afegir… i això que era sobre l’arròs!! Això, per a un valencià com jo és com parlar-li d’una part del seu ADN!!! (Ara hi faig broma, que conste!!!) Ho deia pel tòpic que tenim els valencians sobre que mengem arròs cada dia de cada dia.
    A veure si em puc afegir a la proposta dels entrepans.
    Salutacions

    M'agrada

  6. Cósima diu:

    Hola. ¡Cómo me apetece este tema! Después de no haber podido hacer el post del arroz del mes pasado (y eso que lo tenía hecho, pero no me dió tiempo a publicarlo), esta vez me estoy poniendo las pilas con tiempo. Tengo dos dudas: 1. Si se puede utilizar algún tipo de pan diferente al habitual de los bocadillos. 2. Si puedo enviar más de una receta, o agrupar algún que otro bocadillo en un mismo post.
    Muchísimas gracias. Me encantan vuestros retos.

    M'agrada

  7. Eva diu:

    Hola Sandra!
    Us passo el link del nostre entrepà de poma caramelitzada a la cervesa amb cheddar i pernil dolç aquí per a que el pogueu incloure a l’índex: http://alfristoncottage.blogspot.com.es/2012/05/entrepa-de-poma-caramelitzada-la_14.html
    Al ser la primera vegada que hi participem no sabíem ben bé on deixa’l.
    Hem quedat molt sorpresos del munt de propostes que ja heu rebut. :) Tenim moltes ganes de veure l’índex amb totes les propostes.

    Una abraçada!!

    M'agrada

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.