la Recepta del 15 (de novembre)

L’any passat ja vam voler proposar-vos aquest ingredient, però la temporada va ser molt dolenta i vam desistir.

Aquesta tardor, però, la situació està sent molt més bona, així que no podia fallar: aquest novembre us proposem cuinar amb bolets! Estem convençuts que us encantarà aquest repte, oi que sí?

Ja sabeu que la mecànica consisteix en publicar el dia 15 del mes, tot i que si us va millor fer-ho abans o després no hi ha cap problema per fer-ho cadascú quan pugui. L’únic que us demanem és que ens deixeu aquí al bloc un comentari amb l’enllaç a la recepta que presenteu, així ens facilitareu el recull de totes les propostes i serà molt més fàcil i ràpid fer l’índex.

Si no teniu bloc però us fa gràcia participar al “15″, només cal que ens envieu un email a elsfogonsdelabordeta@gmail.com amb la vostra recepta i una foto, nosaltres ens encarregarem de publicar-la!

Acabem remetent-vos a la nostra secció de la Recepta del 15, on podreu veure l’índex complet de totes les convocatòries, i resoldre els possibles dubtes que pugueu tenir sobre el repte.

Moltes gràcies a tothom!

···

129 pensaments sobre “la Recepta del 15 (de novembre)

  1. Marta diu:

    Doncs ara sí que m’heu enganxat!!!! Els bolets no m’agraden, només els xampinyons (si és que entren dins de la categoria de bolets…). Però ja veurem, queden molts dies per endavant! :-)

    M'agrada

  2. Pilar19@me.com diu:

    éste mes no puedo faltar, no tratándose de setas, me vuelven loca. Por aquí ya hemos comido unos boletus espectaculares. ¡vivan las setas!
    Besos

    M'agrada

  3. L'hora del tupper diu:

    Us deixo una recepta recent que vaig aprendre a la feina:

    Risotto del Cadí (http://cuinescuina.blogspot.com.es/2012/10/risotto-del-cadi.html)

    Ha tingut tant èxit a casa que ja l’he fet vàries vegades perquè a la meva filla gran li encanta, i no és qüestió de desprofitar el gust per la tardor i els seus fruits.

    I afegeixo una recomanació boletaire de llibre…El llibre de Cossetània: Bolets. La Saó de boscos i prats. M’ha encantat les propostes culinàries que fa amb bolets.

    http://cuinescuina.blogspot.com.es/2012/11/bolets-la-sao-de-boscos-i-prats.html

    Bona recepta del 15!!!!

    M'agrada

  4. Cósima diu:

    Sandra, he tenido problemas con la ausencia de luz. Ayer, cuando llegué del trabajo, me puse a cocinar y saqué un foco para la sesión. Es la primera vez que he disparado con luz artificial y ¡puff! montón de problemas. Tengo que editarlas hoy. Espero llegar a última hora de la tarde y que me de tiempo a estar incluida en la lista. Un beso.

    M'agrada

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.