Fa un parell de dies vam tornar a fer pa, i es que no podem evitar-ho, últimament ens hem enganxat al pa fet a casa! La vegada anterior va ser pa d’olives verdes, i aquesta vegada hem optat per fer tot de panets, uns amb pipes i d’altres amb nous. El resultat és genial, estan boníssims!!
El procediment és el mateix que vam fer servir a la recepta anterior (podeu consultar-la AQUÍ), simplement cal canviar les olives pels fruits secs que vosaltres preferiu, i tenir en compte que els panets es couran una mica més de pressa que un pa gran d’una sola peça.
En resum, ens va agradar tant el goig que feien els panets, que no volíem deixar de compartir-los amb vosaltres! Per la nostra part, el proper pas serà llençar-nos de cap a preparar “massa mare” per fer el pa sense utilitzar llevat. Ja us explicarem com ha anat l’aventura en les properes entrades.
Bon profit!
I com deia en Pastellé, que tingueu una bona cuina!
TAMBÉ POT INTERESSAR-VOS:
– Pa, segons el mètode Bertinet
El pa de nous si és ben fet és dels millors, i aquests fan cara de ser eixerits i boníssims!
Me’n demano un per demà esmorzar ;)
M'agradaM'agrada
Dioooossssss!!!que bó!!!quina pinta!!!
esos panaeroosssssssss, FELICITATS!!!
per cert, m’agrada molt el nou disseny!!!
M'agradaM'agrada
Te’n guardem a casa rubia!!
M'agradaM'agrada
Quin bé de déu de panets!, un me’l ompliria amb una truiteta a la francesa, l’altre amb pernil del bo, el tercer vegetarià, l’altre amb llonganissa, el cinquè…amb una truita de formatge,…continúo?.M’esteu fent agafar moltes ganes de fer pa…és la meva assignatura pendent!us han quedat espectaculars!A reveure!
M'agradaM'agrada
Quina pinta, tenen que estar boníssims i la vostra cuina quina oloreta tenia que fer…M’encanta l’olor del pa acabat de fer. Una abraçada
M'agradaM'agrada
Fer pa a casa és un vici, oi? L’oloreta que surt del forn mentre es cou és deliciosa :)
Els panets enriquits amb fruits secs queden super gustosos, ideals per preparar uns entrepans energètics per quan surts d’excursió ! ;)
M'agradaM'agrada
Què bons i què bonics us han quedat! Això de fer pa a casa és fantàstic. Jo fa poquet em vaig estrenar i vaig descobrir el plaer de poder menjar un bon pa acabat de fer.
Us he dit que m’encanta el vostre bloc, oi? hihi… té un disseny molt diferent però molt ben estructurat, dóna ganes de clickar sobre totes les pestanyetes!
Una abraçada!! :)
M'agradaM'agrada
Ostres, ni que ens ho haguéssim dit! T’han quedat molt bonics, provaré la teva manera!
M'agradaM'agrada
M’agraden molt els pans amb tota classe de cereals i aquest de pipes i nous han de ser deliciosos!! Me’n enduc un per esmorzar :P
Un pétó!
Anniki http://gastroadikt.blogspot.com
M'agradaM'agrada
Quins panets més monos i què bons! ;)
Tot i que ja he esmorzat no m’importaria repetir amb els vostres panets, quina delicia! Mmmm!
Petonets,
Marina
M'agradaM'agrada
Quina bona pinta!
Sabeu que avui és el Dia Mundial del Pa? Jo crec que encara podrieu enllaçar l’entrada a l’esdeveniment…entreu a l’HEMC i us assaventareu de com funciona.
Fins aviat!
M'agradaM'agrada
M’encantes les dues variants!!! em tornen boja1 i realment quan comences a fer pa a casa ja no pots parar! és un vici, cada vegada engresca més! esperem les vostres receptes amb masa mare! Segur que bonísimes! petonets!
M'agradaM'agrada
hola! t’han quedat uns panets deliciosos.
pt!
M'agradaM'agrada
BONíSSIMS! :D
M'agradaM'agrada
Deu de ser sensacional i el fet de ferlo a peces chicotetes millor. De segur que prove a fer-ho. Un beset i continue mirant receptes bones.
M'agradaM'agrada
Jo prefereixo fer el pa, així en peces petites,panets, cada día un per esmorçar, hem quedo amb aquesta recepta, Petons,
M'agradaM'agrada
estava buscant una bona recepta de pa de nous i ja la tinc, gràcies!
M'agradaM'agrada