Panets de pipes i nous

Fa un parell de dies vam tornar a fer pa, i es que no podem evitar-ho, últimament ens hem enganxat al pa fet a casa! La vegada anterior va ser pa d’olives verdes, i aquesta vegada hem optat per fer tot de panets, uns amb pipes i d’altres amb nous. El resultat és genial, estan boníssims!!

El procediment és el mateix que vam fer servir a la recepta anterior (podeu consultar-la AQUÍ), simplement cal canviar les olives pels fruits secs que vosaltres preferiu, i tenir en compte que els panets es couran una mica més de pressa que un pa gran d’una sola peça.

En resum, ens va agradar tant el goig que feien els panets, que no volíem deixar de compartir-los amb vosaltres! Per la nostra part, el proper pas serà llençar-nos de cap a preparar “massa mare” per fer el pa sense utilitzar llevat. Ja us explicarem com ha anat l’aventura en les properes entrades.

Bon profit!

I com deia en Pastellé, que tingueu una bona cuina!

TAMBÉ POT INTERESSAR-VOS:

Pa d’olives verdes

Pa, segons el mètode Bertinet

···

18 pensaments sobre “Panets de pipes i nous

  1. MERCÈ-destapant cassoles diu:

    Quin bé de déu de panets!, un me’l ompliria amb una truiteta a la francesa, l’altre amb pernil del bo, el tercer vegetarià, l’altre amb llonganissa, el cinquè…amb una truita de formatge,…continúo?.M’esteu fent agafar moltes ganes de fer pa…és la meva assignatura pendent!us han quedat espectaculars!A reveure!

    M'agrada

  2. gemma diu:

    Fer pa a casa és un vici, oi? L’oloreta que surt del forn mentre es cou és deliciosa :)
    Els panets enriquits amb fruits secs queden super gustosos, ideals per preparar uns entrepans energètics per quan surts d’excursió ! ;)

    M'agrada

  3. Alba diu:

    Què bons i què bonics us han quedat! Això de fer pa a casa és fantàstic. Jo fa poquet em vaig estrenar i vaig descobrir el plaer de poder menjar un bon pa acabat de fer.

    Us he dit que m’encanta el vostre bloc, oi? hihi… té un disseny molt diferent però molt ben estructurat, dóna ganes de clickar sobre totes les pestanyetes!

    Una abraçada!! :)

    M'agrada

  4. Gemma diu:

    Quina bona pinta!
    Sabeu que avui és el Dia Mundial del Pa? Jo crec que encara podrieu enllaçar l’entrada a l’esdeveniment…entreu a l’HEMC i us assaventareu de com funciona.
    Fins aviat!

    M'agrada

  5. ingrid diu:

    M’encantes les dues variants!!! em tornen boja1 i realment quan comences a fer pa a casa ja no pots parar! és un vici, cada vegada engresca més! esperem les vostres receptes amb masa mare! Segur que bonísimes! petonets!

    M'agrada

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.