Arròs caldós de safrà

Ens encanta l’arròs, no sabríem viure sense ell! I com que ja feia dies que no apareixia per aquí al bloc, avui en fem una nova recepta molt senzilla i efectiva.

Aquesta vegada hem optat per un arròs caldós, deixant de banda el risotto que tant ens agrada a casa. I no negarem l’evident, és un plaer deixar que l’arròs es vagi fent tot sol i no haver d’estar vint minuts davant la cassola sense parar de remenar!

A més a més, si som de tenir sempre una mica de fons d’armari a la cuina, no cal anar a comprar res específic per fer aquesta recepta, podem posar-hi uns quants bolets secs que tinguem al rebost, un brou que estigui al congelador guardat, etc.

Ingredients

– 200 g. d’arròs bomba (per dues persones)

– 5 o 6 brins de safrà

– 1 ceba

– Brou de verdures

– Cama-secs deshidratats

– All i julivert

– Sal, pebre i oli

Preparació

Començarem escalfant el brou en un cassó, i una vegada calent, hi posarem el safrà i els cama-secs (o els bolets que hagueu optat per fer servir).

A una cassola, sofregirem la ceba fins que estigui rosseta, posant-hi després l’arròs i donant-li unes voltes. Quan els bolets s’hagin hidratat al cap d’una bona estona, afegirem el brou i tot el contingut, a la cassola, cobrint l’arròs. Ho deixarem coure durant 20 minuts sense remenar-ho.

Quan estigui pràcticament cuit, posarem per sobre l’arròs una mica d’oli amb una picada d’all i julivert.

Bon profit!

I com deia en Pastellé, que tingueu una bona cuina!

TAMBÉ POT INTERESSAR-VOS:

Arròs de gambes

Risotto de carbassa

Risotto de trompetes de la mort

···

24 pensaments sobre “Arròs caldós de safrà

  1. mai diu:

    doncs jo, fins fa ben poc podia viure sense arròs , m´ha costat molt no rumiar-m´ho avans de fer-ne però tenir a casa dos arrocers de cap a peus ha fet que el comenci a estimar, ara fins i tot penso en quin faré cada setmana i un arròs amb brou a modus sopa una nit a la setmana cau segur.
    Apuntem-ne un de nou donc.
    una abraçada

    M'agrada

  2. manel diu:

    celebro compartir la passió per l’arròs, i m’apunto aquesta proposta tan engrescadora, que pel principal ingredient s’agermana amb el risotto a la milanesa. precisament, el safrà, a la recepta no m’ha quedat clar quan l’incorporeu.

    M'agrada

  3. ingrid diu:

    Un arròs espectacular. Té una consistencia fabulosa!! a mi també m’agrada molt l’arrós, sempre investigo noves receptes…. prenc bona nota de la teva!!
    Molts petons

    M'agrada

  4. Begoña diu:

    Vaya arrozaco en condiciones!! Me tengo que poner en serio con este tema porque cuando veo cosas como esta por los blogs de los demás, me pongo a salivar sobre el teclado y no es plan. Tengo que solucionarlo con un curso intensivo de arroces…

    M'agrada

  5. Glo diu:

    ais neni!!! Pero si es que me llegas al alma con cada plato!!!! Adoro el arroz, y siempre me gusta aprender nuevas versiones!!! Esta caldosita me encanta!!!!

    Un besazo guapísima!

    M'agrada

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.