Ens encanta l’arròs, no sabríem viure sense ell! I com que ja feia dies que no apareixia per aquí al bloc, avui en fem una nova recepta molt senzilla i efectiva.
Aquesta vegada hem optat per un arròs caldós, deixant de banda el risotto que tant ens agrada a casa. I no negarem l’evident, és un plaer deixar que l’arròs es vagi fent tot sol i no haver d’estar vint minuts davant la cassola sense parar de remenar!
A més a més, si som de tenir sempre una mica de fons d’armari a la cuina, no cal anar a comprar res específic per fer aquesta recepta, podem posar-hi uns quants bolets secs que tinguem al rebost, un brou que estigui al congelador guardat, etc.
Ingredients
– 200 g. d’arròs bomba (per dues persones)
– 5 o 6 brins de safrà
– 1 ceba
– Brou de verdures
– Cama-secs deshidratats
– All i julivert
– Sal, pebre i oli
Preparació
Començarem escalfant el brou en un cassó, i una vegada calent, hi posarem el safrà i els cama-secs (o els bolets que hagueu optat per fer servir).
A una cassola, sofregirem la ceba fins que estigui rosseta, posant-hi després l’arròs i donant-li unes voltes. Quan els bolets s’hagin hidratat al cap d’una bona estona, afegirem el brou i tot el contingut, a la cassola, cobrint l’arròs. Ho deixarem coure durant 20 minuts sense remenar-ho.
Quan estigui pràcticament cuit, posarem per sobre l’arròs una mica d’oli amb una picada d’all i julivert.
Bon profit!
I com deia en Pastellé, que tingueu una bona cuina!
TAMBÉ POT INTERESSAR-VOS:
– Risotto de trompetes de la mort
M’ha agradat molt la recepta i això d’agafar el que tenim per casa!
Petonets.
M'agradaM'agrada
Els arrossos caldosos m’encanten, sobretot ara que ja fa fred i vénen de gust plats calents de cullera…
M'agradaM'agrada
ha d’estar bonissssssssssssssim! petonets
M'agradaM'agrada
A mi tambien me pasa como a vosotros el arroz me encanta de cualquier manera
Bon profit
Una abraçada
Miquel
M'agradaM'agrada
Aquesta si que es una recepta que m’agrada. Es que a mi els arrossos em tornen boig i aquest ha de ser d’aquells de llepar-se els dits.
Una abraçada
M'agradaM'agrada
La presentació de la recepta ja ho diu tot,… i ben dit. Un bon arròs no ha de menester de gaires ingredients.
El toc de la picada final és tot un encert.
Una abraçada.
M'agradaM'agrada
Un arròs fantàstic! Segur que els camagrocs li donen un toc intens i molt gustós. Ara em vindria de gust per sopar!! :P
Molts petonets!!
M'agradaM'agrada
doncs jo, fins fa ben poc podia viure sense arròs , m´ha costat molt no rumiar-m´ho avans de fer-ne però tenir a casa dos arrocers de cap a peus ha fet que el comenci a estimar, ara fins i tot penso en quin faré cada setmana i un arròs amb brou a modus sopa una nit a la setmana cau segur.
Apuntem-ne un de nou donc.
una abraçada
M'agradaM'agrada
celebro compartir la passió per l’arròs, i m’apunto aquesta proposta tan engrescadora, que pel principal ingredient s’agermana amb el risotto a la milanesa. precisament, el safrà, a la recepta no m’ha quedat clar quan l’incorporeu.
M'agradaM'agrada
El arròs caldos ara que fa fred van molt ve, aquest teu amb bolets i safra de 10
Petons
M'agradaM'agrada
Un arroz ideal, además se puede preparar en un momento.
Besos
M'agradaM'agrada
Un arròs espectacular. Té una consistencia fabulosa!! a mi també m’agrada molt l’arrós, sempre investigo noves receptes…. prenc bona nota de la teva!!
Molts petons
M'agradaM'agrada
senzilla, efectiva… y bonissima, a casa els caldosos també tenen molt d’exit….
Una abraçada
M'agradaM'agrada
Yo tambien soy una enamorada del arroz, me parece una delicia, aunque nunca he probado el arroz bomba, aqui no llega.
Se ve un plato muy rico.
Besos
M'agradaM'agrada
Hola,
L’arròs amb alguna coseta que tinguis al rebost sempre és una bona opció.
I més si és un arròs caldós com aquest, que ha d’estar deliciós…
M'agradaM'agrada
els arrossos caldosos són els meus preferits. Aquest es veu boníssim!
M'agradaM'agrada
Aquest plat encara no l’he tastat, a veure quan em convideu! Té una pinta fantàstica!
M'agradaM'agrada
hola :)
…et vaig deixar un comentari refernet a la Tren Bag… però ara no el veig publicat… t’ha arribat?
M'agradaM'agrada
¡Vaya arroz de impresión! a mí estos arroz caldosetes me encantan, y de veras que te ha quedado con un colorcito súper tentador.
Besos.
M'agradaM'agrada
Ep! si convideu la mare, no us oblideu del pare, hahaha.
Bon diumenge.
M'agradaM'agrada
Ummm! Com ve de gust en aquests dies tan blancs! Què bo i una presentació excel·lent! Felicitats!
Petonets i feliç setmana,
Marina
M'agradaM'agrada
Vaya arrozaco en condiciones!! Me tengo que poner en serio con este tema porque cuando veo cosas como esta por los blogs de los demás, me pongo a salivar sobre el teclado y no es plan. Tengo que solucionarlo con un curso intensivo de arroces…
M'agradaM'agrada
ais neni!!! Pero si es que me llegas al alma con cada plato!!!! Adoro el arroz, y siempre me gusta aprender nuevas versiones!!! Esta caldosita me encanta!!!!
Un besazo guapísima!
M'agradaM'agrada
Senzill, saborós … no se li pot demanar més a aquest arròs.
M'agradaM'agrada