Avui us portem una recepta especial, i ho és perquè no l’hem feta nosaltres, sinó la mare de la cuinera! L’actualització d’avui, doncs, va dedicada a ella.
La recepta és original del bar Pinotxo, del Mercat de la Boqueria. Situat a l’entrada del més famós dels mercats barcelonins, Arzak o Adrià s’han declarat incondicionals de les tapes d’aquest bar. I precisament els cigrons amb botifarra en són una de les més conegudes.
Ingredients
per a 4 persones
– 600 g de cigrons cuits
– 1 botifarra negra
– 2 cebes
– Panses i pinyons
– All i julivert
– Oli d’oliva i sal grossa
Preparació
Tallem en juliana les dues cebes i les posem a coure a foc lent en una cassola amb oli. Quan la ceba ja sigui rossa hi incorporem unes quantes panses i pinyons, la botifarra a dauets, i també l’all i el julivert tallats ben fins.
Li donem unes quantes voltes i afegim els cigrons. Seguim remenant una estona fins que comenci a agafar color.
Emplatem, i ho acabem amb una mica de sal grossa per sobre.
Bon profit!
I com deia en Pastellé, que tingueu una bona cuina!
TAMBÉ POT INTERESSAR-VOS:
– Hummus
I tant especial… d’una cuinera amb experiència i amb recepta d’un dels bars de més renom que existeixen. Així que aquests cigrons han de ser suculents!
M’apunto posar-hi panses i pinyons, ha de quedar molt bo amb els cigrons ;)
M'agradaM'agrada
Un plat deliciós, això ho hauré de fer, que bo!
Petonets
M'agradaM'agrada
Quins cigrons tan bons, tenen un aspecte inmillorable!!!! feliçitats a la cuinera!!!! un petó
M'agradaM'agrada
Uooo!!!que bons!!!han d’estar, per llepar-se els dits!!!
Recomanació de postre, Yogur Natural!!jajejajajjaaa!!!
Petons
M'agradaM'agrada
Quan he vist el títol de seguida he pensat amb en Pinotxo, a en Jordi i a mi ens xifla aquest plat. Per cert que un dia en Juanito ens va dir que hi posava un toc de curry.
Visca els esmorzars de cullera!!
M'agradaM'agrada
Els cigrons són la meva llegum preferida, i amb botifarra negra han de ser espectaculars! Perfectes per escalfar el cos un dia d’hivern!
M'agradaM'agrada
Ens agradem molt els cigrons en casa, i aquestos tenen una pinta….
Bessets
M'agradaM'agrada
si es que les mares velen un imperi! molts petonets
M'agradaM'agrada
que bo i fàcil!!! ho faré segur!!! Felicitats a la mami de la cuinera!!
Petunets,
Eva.
M'agradaM'agrada
Aquests cigrons amb botifarra negra són per un dinar de diumenge! Me’ls apunto!
M'agradaM'agrada
Felicitats a la cuinera mare!.Un plat d’aquells que no et deixa indiferent, i que t’aporta energía assegurada per els dies d’hivern.Una abraçada.
M'agradaM'agrada
ooooh, qué maravilla. Mi chico está al lado mío babeandome el teclado del ordenador con estas fotos que has puesto. POr cierto, cigrons, qué palabra más chula para llamar a los garbanzos! Un beso y muchas gracias por participar en el sorteo de mi blog, seguro que tienes mucha suerte!
M'agradaM'agrada
Oh!! molt especial, i tant!! Jo no he estat mai al bar pinotxo, però sí n’he sentit a parlar molt. Aquesta recepta que compartiu és tot un luxe, bravo per la cuinera!! :)
Molts petonets!! :)
M'agradaM'agrada
Felicitats a la cuinera, a la mare de la cuinera, a…
Aquest plat mira que es senzill, mira que és bo.
Una abraçada.
M'agradaM'agrada
Mi madre! Con el hambre que tengo yo ahora, y me pones ese pedazo de plato… Delicioso, fantástico, espectacular… en fin, que me quedo sin adjetivos. Un saludo. ;)
M'agradaM'agrada
una recepta del pinotxo, quina cosa més bona!
M'agradaM'agrada
Felicitats a la cuinera! Una recepta original del Pinotxo… caram això és un luxe! Posar-hi els pinyons i les panses és tot encert! Afegida a les receptes pendents. Gràcies!
M'agradaM'agrada
Aquest platillo fantàstic honora a tots els grans cuiners que tenim en aquest país, vull dir que sense una gastronomía tradicional, com la recepta que avui ens dediqueu, aquest país no gaudiria de les estrelles gastronòmiques. Bravo.
M'agradaM'agrada
quina pinta tan magnifica que tenen aquests cigrons .. si tenen tant d’èxit a casa teva com a el Pinotxo, crec que hauràs de fer torns de taula ….
Una abraçada
M'agradaM'agrada
estos garbanzos con butifarra se me ocurre la idea de presentarlos tambien de aperitivo en una cuchara de aperitivo o no?
una abraçáda
miquel
M'agradaM'agrada
Una recepta autèntica i molt saborosa, amb molt de cos!
Moltes felicitats a la cuinera que no perd les tradicions de casa nostra. Tens una mare fantàstica Sandra!
Petonets guapa!
M'agradaM'agrada
Aquí es difícil encontrar esta butifarra, si la consigo pruedo esta delicia.
Besos
M'agradaM'agrada
Gràcies per visitar el meu bloc, he començat fa poc i això m’anima molt. M’he passejat un poc per veure el teu i hi ha receptes molt bones, algunes que jo també faig molt. La recepta d’avui és molt temptadora, alguna vegada he provat alguna pareguda però amb mongetes, aquesta l’haurem de tastar.
M'agradaM'agrada
Ei, avui per dinar hem menjat aquests cigrons, boníssims!!! Gràcies per compartir la recepta, podeu estar segurs que la incorporo als meus menús habituals! Bon any!
M'agradaM'agrada