Ja han passat els Reis d’Orient, i amb l’arribada dels seus regals donem per acabades les festes de Nadal. I després de dies menjant millor que mai, però en quantitats segurament majors del que hauríem volgut, ara toca posar una mica d’ordre a la dieta.
La recepta d’avui és un plat de cada dia, una recepta sana, senzilla i saborosa que variarem en cada moment segons les verdures que tinguem. A part dels ingredients que hem fet servir avui, també resulta molt bona preparant-la amb pebrot i espàrrecs verds.
Ingredients (2 pers.)
– 200 g de pasta fresca
– Mitja ceba
– 1 pastanaga petita
– Un tros de carbassó
– 4 o 5 xampinyons grossos
– 200 ml de crema de llet
– Oli, sal i pebre
Preparació
Tallem la ceba ben petita i la comencem a coure en una paella amb oli. Tallem a dauets tota la resta de verdures, i els afegim a la ceba, primer la pastanaga, després el carbassó i finalment els xampinyons.
Salpebrem i sofregim una mica. Hi posem la crema de llet i deixem reduir fins que espesseixi.
Bullim la pasta fresca, i un cop feta, la colem i l’afegim a la paella amb la salsa. Remenem de manera que s’incorpori bé i servim.
Bon profit i bona cuina!
TAMBÉ POT INTERESSAR-VOS:
Hola
Una recepte molt atraient desprès d’aquestes festes.
Només de veure-la hem ve la gana.
Salut
M'agradaM'agrada
Mmm… Que bona aquesta recepta, m’agraden molt les verdures, i la pasta també. Una abraçada.
M'agradaM'agrada
Jo no sóc gaire de salses per a verdures en les pastes, però en aquest cas segur que m’agradaria ja que tots els ingredients que porta m’agraden, sobretot el carbassó, és una de les meves verdures preferides!! Un petó :)
M'agradaM'agrada
Bon dia guapos!!! que podeu posar dos plats més a taula???? bueno! i feu lloc pel peque, clar!!! una recepta senzilla però fantàstica!!!! m’ha entrat gana només de veure-la!!!! petonets
M'agradaM'agrada
M’encanten les salses de verdures amb la pasta, trobo que la fa més lleugera i sana oi?
Fins aviat! ;)
M'agradaM'agrada
Sort que algú pensa en la nostra línea i comença a fer plats lleugerets!
La veritat, és que s’agraeixen després d’aquests dies de descontrol. Jo també necessito centrar-me de nou amb l’alimentació, que això després passa factura. No vull ni més tortell de reis, ni torrons, ni rostits… Aghr!!
Jo crec que avui penjaré una amanida depurativa i tot!
Petonassos !!
M'agradaM'agrada
Jo també he començat a portar-me bé amb la dieta, la veritat. Més verdureta i pasta durant la setmana. Aquesta combinació concreta m’agrada molt i potser caigui la setmana vinent :)
M'agradaM'agrada
Molt bona combinació de verdures i pasta.. en casa ens agrada molt..
Ara toca portarse bé.
Bessets
http://desdelacuinadelhort.blogspot.com/
M'agradaM'agrada
Hola veïns!
Nosaltes també estem intentant regular una mica la dieta. I aquesta recepta ens sembla genial!
A mi personalment m’agrada molt la pasta amb verduretes. Així que… cap a la llista! ;-)
Bon cap de setmana!
M'agradaM'agrada
Avui, la vostra recepta ha estat un exit a casa.
Salut!
M'agradaM'agrada
Com més m’agrada la pasta és amb verduretes i aquesta fa molt bona pinta!
Molts petonets.
M'agradaM'agrada
La combinació de verduretes amb pasta, molt bona i molt saludable. Després de festes, potser encara hauríem de fer una mica més de bondat i oblidar-nos temporalment de la crema de llet, o potser posar-la de la més lleugera, perquè el pecat no sigui tan gran!.
Veig per aquí dalt algun altre veí de Sants. A veure si fem una reunió veïnal, je, je.
M'agradaM'agrada
Teniu uns recursos per a la pasta molt i molt originals i saludables, si senyor!. En prenc nota!.Una abraçada!
M'agradaM'agrada
Hola! Acabo de descubrir tu blog y ya me comería un buen puñado de tus recetas!! Esta pasta tiene una pinta estupenda, ¡qué foto!
M'agradaM'agrada
Ja tinc ganes de començar a fer bondat, que després de tants dinars… uf!
I aquest plat em sembla una proposta ideal!
M'agradaM'agrada
És ideal! A mi m’agrada molt i en funció de la temporada pots anar variant, així sempre és diferent! ;)Agafem força per començar la setmana, amics!
Petonets :))
M'agradaM'agrada
La pasate com sigui i on sigui … necessita tan poc i aquesta sempre tan saborosa. La que heu preparat amb verdures és una irresistible temptació
M'agradaM'agrada
Se m’ha obert la gana. Fa pinta d’estar molt rebò, i fàcil de preparar. Gràcies per la recepta.
Oriol López
M'agradaM'agrada
Ara que toca verdureta cada dia aquesta recepta em sembla perfecta!
PTNTS Dolça
M'agradaM'agrada
Una bona recepta per fer-nos tornar a la realitat. ;)
Petons!
M'agradaM'agrada
La pasta a casa no falla mai…i amb qualsevol ingredient sempre està boníssima! La vostra proposta a més de saludable ben vistosa!
Petunets,
Eva.
M'agradaM'agrada
Hola Sandra, aquest plat de pasta esta genial, te’l agafo! Una abraçada.
M'agradaM'agrada
Sandra esta plato me encanta yo tambien lo hago casi igual al tuyo y por eso te digo que esta bueno;la presentacion con el toque de la floreta genial
un peto
miquel
M'agradaM'agrada
Hola Sandra, jo fa dies que estic gaudint dels teus plats. Que bons que han d’estar.
A mi m’encanta la pasta i aquest plat fa molt bona cara. Un dia me’l faré. Així no menjaré el plat típic de pasta amb salsa de tomàquet.
Una abraçada!
M'agradaM'agrada
un bon plat de pasta sempre és un immillorable mètode per començar a endreçar la dieta després de festes
Una abraçada
M'agradaM'agrada
Mmmmmm! senzill però molt i molt bó!
Saps que no ser si havia entrat mai al teu blog? Mmmmm! Potser si. Però bé, m’agrada molt i vaig a fer-hi una volta a veure si faig memòria d’alguna recepta.
Una forta abraçada i fins la propera.
M'agradaM'agrada
Aquesta recepta és estupenda! amb el teu permís te la copio que és perfecta pel meu tupper, sempre busco receptes senzilles i sanes i aquesta ho té tot.
gràcies!
M'agradaM'agrada
Me parece un plato perfecto para estos días post-navidad
Siempre la pasta mezclada con verduras es un plato de éxito en mi casa
Besos. ana
M'agradaM'agrada