Remenat de tomàquet

Avui és 1 de febrer, i fa exactament mig any que vam publicar la nostra primera recepta inaugurant aquest bloc. Han estat sis mesos fantàstics compartint receptes, descobrint blocs i coneixent gent apassionada per la cuina i el bon menjar; i la intenció és que així segueixi sent durant molt de temps. Gràcies a tots els que ens heu acompanyat durant aquests mesos!

I per un dia especial, una recepta especial, doncs la que us presentem avui és una d’aquelles que la Sandra sempre ha vist fer a casa. Va ser un plat que realment em va sorprendre, i molt gratament; una cosa tan senzilla i tan bona! Es pot fer en un moment, i és ideal per un sopar ràpid. I si no ens importa que el sopar no sigui lleuger del tot… el millor és acompanyar-ho d’uns bocins de pa fregit!

Ingredients (2 pers.)

– 4 ous

– Mitja llauna de tomàquet natural triturat

– Un all

– Oli, sal i pebre

Preparació

Trinxem l’all ben petit i el daurem en una paella amb oli a foc suau. Afegim el tomàquet i el sofregim; salpebrem.

Hi posem els ous batuts i remenem sense parar fins que comenci a quallar. A casa ens agrada que l’ou quedi una mica cru, així que ho retirem ràpid quan el remenat encara està sucós.

Servim acompanyat de pa fregit o torrat.

Bon profit i bona cuina!

TAMBÉ POT INTERESSAR-VOS:

Quiche d’espinacs i tomàquet sec

···

29 pensaments sobre “Remenat de tomàquet

  1. Glo diu:

    Mmmmmmmm, es de esos platos que brillan por su sencillez, si es que no se necesita más!!!! Delicioso, con un panecito tostado montas una cena de 5 tenedores!!!!!

    Un besazo guapísima!

    M'agrada

  2. Anniki diu:

    Moltes felicitats pel vostre aniversari de blog!!!

    Per cert, me mare sempre em parla d’un remanat que li feia la meva àvia i que li agradava molt que era de tomàquet, però mai m’havia sapigut dir com era per a fer-li jo! Ara crec que per fi, gracia a tu, he pogut tenir la recepta!!!! Un dia la sorprendre i ja veuras que contenta es posarà de recordar-lo. Moltes gràcies!!! :DD

    M'agrada

  3. Pilar diu:

    Muchas felicidades por vuestro cumple-blog. Seguro que nos quedan muchas buenas recetas que disfrutar de vosotros. Como ese revuelto, sencillo pero delicioso.
    Besos

    M'agrada

  4. MERCÈ-destapant cassoles diu:

    Així que la criatura ja té 6 mesos!, felicitats per fer tantes delícies en tan poc temps. Sabeu?, aquest plat que presenteu també és d’aquells que quan els faig em veig a casa els meus pares sucant pa. A casa sempre n’hem dit (amb tota la conya de dir-ho malament): “RABULTILLU”, ja,ja, hi ha paraules que formen part del diccionari particular de cada casa,oi?… Un plat per sucar-hi pa, i pa, i pa… Una abraçada!

    M'agrada

  5. Marina diu:

    Nois! Enhorabonaaa!! Com passa el temps, eh? Doncs espero que encara ens acompanyeu molts mesos més, perquè amb plats com aquest… Nyam nyam. Súper senzill, però deliciós. Ho provaré segur, perquè els remenats m’encanten!
    Petons!!

    M'agrada

  6. judith diu:

    Saps que no l’he fet mai? sempre que faig un remenat és amb verduretes o pernil dolg, però aquesta recepta és boníssima. La meva mare alguns cops l’havia cuinat i ens agradava molt! però la tenia oblidada!!! Aquesta setmana segur que cau! I la presentació fantàstica!!! Visca els de la Bordeta!!!! petonets guapos

    M'agrada

  7. judith diu:

    ostres! que ja no voldreu ser els meus amics!!!! no us he felicitat per aquest mig any!!!! Moltes felicitats guapos! teniu un bloc fatàstic!!!!! molts petonets

    M'agrada

  8. miquel diu:

    Sandra felicidades por el medio año del blog y que sigas muchos meses mas,años..
    sabes que este remenat de tomaquet me has recordado mis años mozos cuando hacia travesa por la montaña la de veces que me hacia este remenat con el fugonet
    Un peto
    miquel

    M'agrada

  9. Gemma diu:

    Ostres, tan senzill i no ho havia fet mai… Faig remenats de bolets, d’espàrrecs, de gambes, d’espinacs de… però no n’havia fet mai de tomàquet! Ems sembla una idea fantàstica, avui mateix ho porovaré!
    I felicitats pel mig anyet :)

    M'agrada

  10. ingrid diu:

    Motes Felicitats per aquest mig any de vida! sou uns cracks….ahhh i moltes felicitats per la recomenació que us han fet a directo al paladar!! :)
    Aquest remenat em sembla molt saborós…amb una mica de pa com dieu em va de fàbula!!!
    Molts petonets

    M'agrada

  11. Asela Masià diu:

    Aquesta recepta era de les habituals en casa quan jo era xicoteta, ja que la gent del poble la fa molt. També és típica per ahí? Ja fa molt de temps que no en menge, i això que de tant en tant em ve al cap i tinc ganes de fer-la. Està molt bona. Una abraçada.

    M'agrada

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.