La Recepta del 15 (de febrer)

Només falten 3 dies per “la Recepta del 15” d’aquest mes de febrer, i tant la Marina (Xocolata Desfeta) com nosaltres volem aprofitar per fer un recordatori de dates a tots els que vulgueu participar-hi.

El dia 15 serà quan penjarem les receptes (o el 16 o el 17, no passa res, com us vagi bé a cadascú segons com aneu de temps!), i el dia 20 penjarem una entrada anunciant l’ingredient o recepta base per fer “la Recepta del 15” del mes de març.

Hi ha una cosa important que volíem explicar avui però. La intenció de “la Recepta del 15” no era pas que fos un concurs ni res per l’estil, sinó una convocatòria senzilla i sense normes per compartir receptes. Doncs bé, així seguirà sent-ho, però veient la gent que ha dit que voldria participar-hi, i després d’haver-ho parlat també amb altres blocs que ens ho van suggerir, hem decidit posar una mica d’ordre i fer un índex de totes les receptes que es realitzin. Serà fantàstic tenir tot un recull de plats fets a partir del mateix ingredient!

A la secció especial per “la Recepta del 15” que tenim al bloc anirem penjant el recull de receptes de cada més; de fet ja podeu trobar-hi les del mes de gener, quan vam treballar amb els calamars.

Del que es tracta és de que quan publiqueu la vostra “recepta del 15”, ens ho comenteu a la nostra entrada del bloc i ens hi deixeu l’enllaç. Nosaltres recollirem tots les receptes i les posarem a la llista classificades per mesos i ingredients.

Ens veiem el dia 15! Ànims, i a cuinar!

···

38 pensaments sobre “La Recepta del 15 (de febrer)

  1. Anniki diu:

    A mi m’encataria participar-hi, ara per això em serà impossible fer la d’aquest mes, però espero sense falta poder fer la del mes següent! Necessito concretar alguna cosa amb vosaltres o no? Si us plau, em podrieu enviar un mail a la direcció que t’he deixat i m’expliques ben bé com funciona? Moltes gràcies!! Un ptó :)

    M'agrada

    • Els fogons de la Bordeta diu:

      Hola Anniki! No sé quin mail em dius, o sigui que t’escric aquí! Si mires a la pestanya que tenim al bloc de la Recepta del 15 ho veuràs tot explicat… no té cap misteri, simplement es tracta de que entre tots ens sorprenguem amb diferents receptes a partir d’un mateix ingredient i els publiquem per tal de tenir un gran receptari! L’únic que hem decidit que la gent ens faci arribar el link de les seves receptes (en un comentari aquí al bloc) per facilitar-nos la feina a l’hora de crear un índex! ;)
      Espero que et quedi clar!
      Petó!

      M'agrada

      • Anniki diu:

        Moltes gracies Sandra per dir-me que m’havies contestat, ja no me’n recordava jajajja
        Doncs ara mateix m’ho miro i si em sorgeix cap dubte, ja et preguntaré :)

        Un petó i a veure la propera recepta del 15 jejeje

        M'agrada

  2. judith diu:

    viscaaaaaaa! ja estic desitjant que sigui el dia 15 per veure totes les propostes!!! jo ja la tinc preparada!!! tictactictac… petonets guapos i bon cap de setmana!!!!

    M'agrada

  3. La Cuina de l'Eri diu:

    Hola!
    1) Em sembla molt bé que feu el recordatori! Tot i apuntat a l’agenda, no està de més oi?
    2) Ja tinc tot a punt per fer-la! Ara acabo d’arribar de comprar un ingredient que em faltava….
    3) També em sembla molt bé que doneu un marge per a la publicació per que a mi justament, el 15 és el pitjo dia, tot i que intentaré, encara que sigui tard, penjar-la.
    4) Ja us ho vaig dir, però m’agrada participar en aquestes propostes!
    gràcies i fins… el 15!

    M'agrada

  4. Isabel diu:

    Segur que el 15, penjo una recepta de pizza.
    Una idea genial.
    Llàstima el mes de Gener, baix arribar tard, ja que em vaig enterar a Can Farinetes i ja havia passat el termini.
    Una abraçada

    M'agrada

  5. Begoña diu:

    Este mes me ha pillado con el paso un poco cambiado pero el mes que viene no me pilla de sorpresa y participo seguro. Eso sí, el día 20 seguro seguro que me ando regodeando por aquí con esas fotos de los platos de todos. Un beso!

    M'agrada

  6. Silvia diu:

    Hola sóc nova!!! però ja he vist per les companyes com funciona!!! a veure si em puc apuntar pel proper 15
    Una abraçada!!! el meu blog es en castellà, sino la publico al “Club de cuines” que també ho faig!!!

    M'agrada

    • Els fogons de la Bordeta diu:

      oh i tant!! encantats estem de tenir una pizza més per posar a la llista de “la Recepta del 15”! i més amb aquesta pinta que tenen!

      i sobretot merci per la recomanació q vas fer de la proposta!! estem encantats de com està anant!! :D

      M'agrada

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.