La Recepta del 15 (de març)

Gràcies, gràcies i altra vegada gràcies! Encara estem “flipant” (permeteu-nos el vulgarisme) amb la resposta que ha tingut per part dels blocaires “la Recepta del 15” d’aquest mes de febrer, i és que hem recollit més de 30 receptes diferents de pizza!

Fins i tot ens han recomanat la iniciativa des del “blog del Club de Cuines” de TV3!!

Però anem al que toca avui: “la Recepta del 15” de març. Aquest mes, des del bloc de la Marina (Xocolata Desfeta) i des d’aquí mateix, volem convidar-vos a treballar a partir d’una de les receptes més típiques de la nostra cuina, la crema catalana. I què millor que fer-ho per al dia 15 de març que estarem a tocar de Sant Josep, dia tradicional per fer aquestes postres.

Per acabar, tot i que quan quedin uns dies pel 15 ja ho recordarem, us volem tornar a demanar que quan participeu a “la Recepta del 15”, ens deixeu un enllaç amb la recepta en algun comentari del bloc, doncs si no ho feu així és molt complicat saber qui ha penjat una recepta participant a la convocatòria, i clar, pot ser que se’ns passi per alt i no us posem a la llista!

Tornant-vos a agrair a tots l’interès que heu mostrat per la proposta, us animem a fer una ullada a totes les receptes que ja hem recopilat durant aquestes dues edicions de “la Recepta del 15”.

 

···

35 pensaments sobre “La Recepta del 15 (de març)

  1. judith diu:

    oeeeeeeee! m’encanta la recepta d’aquest mes!!! ja estic pensant que faré!!!! i sé d’un que estarà feliç!!! Visca la recepta del 15!! sou fantàstics guapos!!! molts petonets

    M'agrada

  2. Mònica diu:

    Us permeto el vulgarisme perquè al final us haurem de parlar de vostè, us fareu famosos! I què voleu que us digui: us ho mereixeu!
    Ja sé que faré i aquesta vegada prometo no canviar 1000 vegades d’opinió!
    Molts petonets!

    M'agrada

  3. MERCÈ-destapant cassoles diu:

    Ara… a per la creu de Sant Jordi!, ja,ja,ja… Us mereixeu el reconeixement tant per la iniciativa com pel vostre blog nois. Em sembla un encert “la crema catalana”, aquesta no caldrà que li doni un toc patriòtic oi?… A treballar-hi!Un petonet.

    M'agrada

  4. Anniki diu:

    Bueno, ara si que ja puc dir que podeu comptar amb mi!! I ademès, crema catalana… m’encanta :))) Ja estic pensant com la faré jejeje!!! Un petó molt gran!

    M'agrada

  5. Gemma diu:

    Ha quedat un recull de pizzes espectacular, oi? Felicitats per l’èxit d’aquesta iniciativa que ja s’ha convertit en tota una tradició ;)
    I…. m’encanta la proposta del març, una recepta de postres!!!! Genial!!!!!!!
    Ja estic pensant què puc fer de diferent a partir de la clàssica crema de Sant Josep ;

    M'agrada

  6. Gemma diu:

    M’agrada molt la iniciativa, són receptes bàsiques que hi podem arribar tots! Aquest cap de setmana he fet crema catalana, ens agrada molt, però per a la vostra proposta hi posarem una mica més d’imaginació, no?
    Enhorabona per la bona acollida!
    Una abraçada

    M'agrada

  7. La Cuina de l'Àvia diu:

    M’encanta!! ja en tenia una preparada per St.Josep perque el meu pare es diu Josep…i com no, cada any es fa crema a casa.
    Per cert, ja he vist el teu comentari i si que li vaig deixar l’enlláç a la recepta de pizza de la Marina. Fins i tot em va contestar en el resum que va fer.
    Cap problema…la questió és participar!!
    Petons

    M'agrada

  8. Maria Alonso diu:

    Me encanta la crema catalana, son de estos postres que nunca te cansas de comerlos, jejeje!!!!

    Además, cuando te queda la parte superior quemada y parece cristal, es simplemente delicioso!!

    Besitos!!!!!

    M'agrada

  9. Sara diu:

    Parella, aquest cop sí que sí! Amb la pizza he punxat però amb la crema catalana segur que participo! A més, mai no n’he fet així que m’estrenaré!
    Petonets!

    M'agrada

  10. Maduixa diu:

    Aquest cop sí que m’agradaria participar, a més, fa molt temps que tinc pensada una cosa com a alternativa de la clàssica crema de Sant Josep, si me’n surto i m’agrada, per que a vegades pensar una cosa i fer-la no és el mateix jejeje, vindre a dir-vos-ho. :-)

    M'agrada

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.