Ai que justets que anem de temps últimament! Ni temps de cuinar idees, ni d’actualitzar més, ni de llegir tots els blocs que voldríem!
I clar, ens traiem el cuquet de la cuina amb coses “fàcilones” com aquesta.
Un tros de pasta de full congelada, uns bocins de xocolata, i apa, croissanets express en un moment. I ben bons que queden!
Ingredients
– 1 làmina de pasta de full
– 8 bocins de xocolata fondant
– 1 ou
Preparació
Tallarem la làmina de pasta de full en 8 triangles iguals, o els trossos que vulguem segons la mida que ens interessi dels croissants.
Posem un bocí de xocolata al centre de cada triangle, i cargolem la massa des d’un costat cap a un extrem. Corbem els extrems cap a dins per donar-li la forma típica de croissant.
En una safata amb paper sulfuritzat, els pintem amb ou batut per sobre, i ho coem al forn preescalfat a 200ºC durant uns 15 min o fins que agafin color torradet.
Bon profit i bona cuina!
TAMBÉ POT INTERESSAR-VOS:
– Brownie
– Cookies
– Magdalenes de xocolata i taronja
molt bé guapos! clar que si!!! a vegades no fa falta passar-nos hores a la cuina per obtenir bons resultats, oi???? qui pogués agafar-ne un ara!!! bona nit!!!!!!!!!!! i milions de petonets
M'agradaM'agrada
mmmm crec que m’animaré a provar a fer-ne algun dia, sobretot en època d’exàmens: cuinar dolços (i més si són de xocolata) sacia l’estrès!!!
M'agradaM'agrada
Una idea és una idea. Si es facilona també val perquè tots anem apretats de temps.
M’agraden els croissanets!
En la cuina també compta molt la companyia i aquí estem tots acompanyats
M'agradaM'agrada
M’agraden molt els croissants i si es fa amb una bona massa refrigerada poden ser boníssims i ràpids tal i com dius, ara això si, com jo sóc més de salat, em cambio la xocolata per pernil dolç, frankfurt etc :P
Un petó!
M'agradaM'agrada
Seran express i facilets, però segur que són sensacionals! Aquestes receptes ràpides i resultones són les millors ;)
M'agradaM'agrada
Aquests a casa són tot un clàssic… qualsevol tarde de cap de setmana i en un plis.
Muas!
M'agradaM'agrada
Farcidets i tot!! boníssims aquests croissants exprés. Com tot el que feu, aj sigui amb el coet al cul o amb la calma.
Una abraçada!!
Per cert, com està la bèstia?? ja heu fet el coc?
M'agradaM'agrada
i ben bons que estan!!! justament vaif fer unes olleretes l’altre dia amb la masa k tenia congelada.Les coses fàcils i bones, doblement bones!!
Molts petonets macus!
M'agradaM'agrada
Nena, quin esmorzar més bo…. m’hi apunto
petonets
M'agradaM'agrada
Quan no es té temps, ja està be que tinguem aquestes masses pr poder gaudir d’una cosa ben bona i dolça!
Jo ara per esmorzar ja us agafaria un parell que tenen una pinta… Petonets!
M'agradaM'agrada
Aquests crosanets són una delícia!, a mi m’agraden especialment així amb la xocolata fondant, però a casa n’hi ha una que la xocolata negra no li va, i normalment els fem amb una cullerada de crema de xoco (nutel.la, nocilla. Eroski…).I fer-los amb elles encara és més divertit!. (encara que tingueu poc temps… m’agradaria passessiu pel bloc,he llençat una pregunta a tots!, a veure com ho feu vosaltres?)Un petó!
M'agradaM'agrada
Aquets croissanets son els millors, fets amb ganes, rapidets i bons Ummm, un parell per esmorzar per favorrrr
Petons
M'agradaM'agrada
Els he fet un parell de vegades i en un plis volen!!!! Ptons!!!
M'agradaM'agrada
Jo els facia amb xocoloata fins que un dia vaig probar la Nocilla. Desde aleshores van farcits de Nocilla… prova prova que igual també et converteixes al costat fosc :-P
M'agradaM'agrada
Nyam! aquests si que els faré!! gràcies per aquesta recepta senzilla però boníssima.
Petons,
Elisabet
M'agradaM'agrada
facilets i “resultons” De tant en tant et soluciona la papereta tenir pasta de full a la nevera!!!
PTNTS
dolça
M'agradaM'agrada
Ummmmmmmmm, doncs els faig ja que a casa tinc pasta de full!
Molts petonets.
M'agradaM'agrada
Tenen un pinta sensacional. I la xocolata… què dir. M’encanta. M’apunto la recepta per fer-la algun dia.
Una abraçada!
M'agradaM'agrada
express pero boníssims!!!
M'agradaM'agrada
seran expres pero echo por uno son las mejores croissanets del mont
miquel
M'agradaM'agrada
Nois, però quina gola… Buah! Tinc pasta de full a la nevera. Sabeu com l’aprofitaré…? Haha!
Petonarros!!
M'agradaM'agrada
Mmmm…crec que avui sobren les paraules…basta dir nyam-nyam-nyaaaaaaammm!! Suposo que ja podeu veure que m’encanta la idea, oi?? ;))
M'agradaM'agrada
Què bé que va tenir pasta de full a la nevera, en un moment pots fer un berenar, una coca, … A casa aquests crosantets volen en un tres i no res.
M'agradaM'agrada
Ara mateix em menjava un parell amb un got de llet!
Què bons aquests croissanets express!!
petonets
M'agradaM'agrada
jo…sempre estaria disposada a menjar-me un croissant!! perque m’agradara tant el dolç!!
M'agradaM'agrada
Apa, quina pintica tenen!! Tinc moltes ganes de fer-los! Mmm!
Petonets parella ;)
M'agradaM'agrada
Para ser express, hay que decir que tienen una pinta estupenda… ;) Te han quedado de foto. Un saludo.
M'agradaM'agrada
Tens raó, mira que és fàcilet fer uns bons croissants. Últimament tinc molt de desig de croissants de xocolate. Qualsevol dia compre una làmina de pasta fullada i em pose a fer-ne. Un beset.
M'agradaM'agrada
Hola guapos!
Com us entenc quan parleu de falta de temps…jo porto un temps una mica desconnectada i em sap un greu arribar tard a llegir els posts!!
Jo aquests croissants, per més facilons que siguin, me’ls menjaria en un obrir i tancar d’ulls!
Una abraçada!
M'agradaM'agrada
Yo hice algo así el otro dia y la verdad es que quedan muy ricos y sacan de apuros.
Besos!
M'agradaM'agrada
Clar que sí! Uns croissantets ben bons que sempre entren bé. :)
Petons!
M'agradaM'agrada
Ostres! Jo quan no tinc temps no faig croissants!!!!! :-P
Molt bona idea i una manera molt ràpida i facileta de tenir croissants acabats de fer a casa. Prenc nota! Sí senyor!
Ànims amb la feinada, parella!
M'agradaM'agrada
Doncs tot i anar justets de temps, en trobeu per fer crusanets!. Això és organització!
M'agradaM'agrada
A veces las recetas más sencilla y rápidas son las más buenas, las que nos hacen disfrutar más.
Estupendos croissants.
Besos
M'agradaM'agrada
Visca el menjar ràpid i boníssim! Com us entenc. El temps també és el meu pitjor enemic. En qualsevol cas, aquests croissants us han quedat molt bonics i ben calentons han de ser deliciosos. Per què sempre tinc gana quan miro blocs?? I això que fa res he berenat… jeje!
molts petonets guapos!! :)
M'agradaM'agrada
Ostres tu que fàcils! No els he fet mai!
Diumenge ja se que esmorzarem.
Ptns
Anna
M'agradaM'agrada