La Recepta del 15 (d’abril)

Aquest mes ens heu tornat a sorprendre tots i cadascun dels que participeu a “La Recepta del 15”, amb un munt de noves idees, i també de receptes clàssiques, per fer una bona crema catalana.

El més impressionant de tot és que aquesta vegada han estat més de 50 les receptes que hem recollit durant aquests dies, tot un rècord que mai hauríem imaginat!

I centrant-nos en el que toca avui, ja heu vist aquí al costat l’ingredient que us proposem per al proper abril? Avui dia 20, cap a les 11 de la nit, arribarà la primavera, i per això l’ingredient d’aquest abril és un vegetal de temporada de finals d’hivern i primers mesos de primavera: les faves.

Des del bloc de la Marina (Xocolata Desfeta) i des d’Els fogons de la Bordeta us animem a preparar-ne un bon plat, innovador o tradicional, que ens faci salivar de valent a tots els blocaires.

Us donem gràcies a tots per l’interès que heu posat aquest mes en la proposta de la crema catalana, i us animem a fer una ullada a totes les receptes que ja hem recopilat durant aquestes tres edicions anteriors de “la Recepta del 15″.

···

39 pensaments sobre “La Recepta del 15 (d’abril)

  1. judith diu:

    faves??? jajajaj. Tot sigui per la recepta del 15, pq us haig de confesar una coseta, no m’egraden gens!!!! així que aquest cop el repte encara és més gran!!!!! petonets! ja començo a pensar quina proposta faré!!!! petonetssssssssssssss

    M'agrada

  2. QUIMA diu:

    He vist aqueste spropostes que feu de recepte i la veritat es que les trobo molt interesants. Una pregunta hi pot participar tothom, o s’ha d’estar incrist en algun club o alguna coseta similar ? perdoneu la ignorancia però no fa molt temps que estic en aquest mont bloguer i menys de cuina. Es que a més les faves ens agraden i sempre quan arriba el temps les cuino.
    gràcies.

    M'agrada

    • Els fogons de la Bordeta diu:

      Hola Quima! Això de la Recepta del 15 no té normes, només tenim ganes de passar-ho bé i de sorprendre’ns mútuament! Pots participar sense haver-te d’inscriure, simplement fas una recepta i la publiques al teu bloc el dia 15 (o als voltants) i ens deixes l’enllaç al nostre bloc perquè et poguem posar a l’índex!
      Espero haver-te aclarit els dubtes i veure’t sovint per aquí! Però a veure si ens deixes el teu bloc, que no sabem quin nom tens! jeje
      Petons!

      M'agrada

      • QUIMA diu:

        Si que ho vaig llegir. Perdona però no t’habia dit res. Mira ahor en vaig fer de faves, així que ja tinc la recepta feta. Ara a veure si no hem passa el dia de publicar-la. Moltes gràcies .
        A reveure ¡¡¡¡

        M'agrada

  3. MERCÈ-destapant cassoles diu:

    Em passa com a la núria!, fa poc vaig publicar les meves faves familiars i ara “m’obligueu” a trencar-me el cap… aiuixxxxx… Doncs apa!, a pensar! Una abraçada i visca la recepta del 15!

    M'agrada

  4. La Cuina de l'Eri diu:

    Bon dia!
    Felicitats per aquest tant merescut èxit! Què bé m’ho poseu.. Vaig intentar, per que em va quedar fatal, fer un plat amb faves per publicar… així que farem una segona “intentona” a veure que surt… Petonets!!

    M'agrada

  5. Elisabet diu:

    Uix…. a mi no m’agraden les faves… però a casa els meus pares els hi encanten i tothom diu que a la meva mare li queden genials. Potser faig la recepta amb ella a veure què tal.
    Fins aviat,
    Elisabet

    M'agrada

  6. Ingrid diu:

    Ostresss!! em sembla que no soc la única que no li agraden gaire les fabes nois!!! però ja tinc pensat un plat a on aplicar-es i que disfrutem menjant-les!!!! ;)
    Molts petonetsss

    M'agrada

  7. Paula diu:

    Faves??!!! Això si que és un autèntic repte!! Tenc gairebé un mes per pensar alguna coseta original…però està difícil, eh?? Crec que mai he comprat faves ;S
    El meu cap ja ha començat a donar voltes!
    Un petó!

    M'agrada

  8. Gemma diu:

    Que complicat m’ho heu posat :(
    Però encara no em rendeixo, no, vaig a investigar si puc aportar alguna coseta dolça a la recepta del 15 de les faves… m’agraden els reptes! :)

    M'agrada

  9. Begoña diu:

    No llegué a la fecha, no veas que disgusto, yo pensaba que el día 15 era la semana siguiente!!jaja, soy fatal para las fechas, en fin. Para el mes que viene paso, que no me van mucho las faves pero seguro que al de mayo me apunto (si luego me acuerdo de hacer la receta, ay, cabecita!). Muak!

    M'agrada

  10. Esther diu:

    Bona nit!
    Acabo d’inagurar blog i el 15 espero no faltar a la vostra cita.
    De petita odiava les faves, només m’agradaven aquelles que venien fregides amb sal. Ara si que les menjo i són els meus fills els que es queixen… Peró el 15 hauran de fer un esforç.
    Salut!

    Esther

    M'agrada

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.