La Recepta del 15 (d’abril)

Només falten 3 dies pel moment que amb més ganes esperem durant tot el mes: la Recepta del 15. Sobretot després de la sorpresa del mes passat, amb més de 50 receptes rebudes, que ens va dur a tenir un recull impressionant de receptes de crema catalana. Moltes gràcies!!

Recordeu que aquest mes l’ingredient que us havíem proposat per treballar a la cuina eren les faves. Ja teniu les receptes llestes o les idees a punt?

Com sempre, fem un repàs de dates: el dia 15 serà quan pengem les receptes als nostres blocs (tot i que com sempre, podeu posar-les més tard, quan us vagi bé, de fet ja en tenim tres d’apunt per penjar!); el més important, però, és que ens deixeu l’enllaç aquí en un comentari per poder-los tenir controlats. Això és molt important, doncs sinó no sabrem que heu participat a la convocatòria i no us podrem posar al recull de receptes!

Uns dies després, el 20 d’abril, penjarem el nou ingredient que hem triat com a protagonista pel mes de maig.

Us donem gràcies a tots per l’interès que heu mostrat durant aquests mesos per la Recepta del 15, i us animem a fer una ullada a totes les receptes que ja hem recollit durant aquestes tres edicions anteriors.

Ens veiem molt aviat!

Ànims, i tots a cuinar!

···

37 pensaments sobre “La Recepta del 15 (d’abril)

  1. Irene diu:

    Ostres, mira que em ve de gust participar en la recepta del 15, però és que a mi les fabes… A més, no sé si aquí a Suïssa en podria trobar! M’espero al proper dia 20 a veure si trieu un ingredient que me motivi més :)

    M'agrada

  2. Manu CatMan diu:

    ostras mil gracias por pasarte…me tengo que abonar yo a esto de la recepta del 15…que aunque no soy blog .cat…casi casi si…es más me encantan los blogs .cat tienen un calidad increible!
    beso

    M'agrada

  3. Paula diu:

    Recepta preparadíssima…després dels meus intents per idear una recepta amb faves, ara n’estic orgullosa. Basta dir que el meu “conill d’índies” particular -és a dir, el que ha de menjar tots els meus acerts i desastres culinaris- em va dir quan va veure el plat…o jo he de menjar faves??? Òbviament, n’hi vaig fer menjar… no només li va agradar sinó que va repetir!!! ;) O sigui que l’invent va funcionar!!!
    Petonets guapos

    M'agrada

  4. Isabel diu:

    Hola parella, acabo de publicar la meva recepta del 15.
    Com estic una mica cansada, la publico una mica avans del 15.
    Ullllll, quasi!….., nomès faltan 55 minuts.
    Petons

    M'agrada

  5. QUIMA diu:

    Jo també la tinc preparada, encara que veien les maravelles que feu en fa una mica de vergonya ja que la meva es mol sencilla; però com es diu l’important es participar.

    M'agrada

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.