La Recepta del 15 (de maig)

Estimats gastroblocaires, sabem que comencem a repetir-nos més que l’all, però hem de donar-vos altra vegada mil gràcies per la vostra dedicació! Aquest mes d’abril hem tornat a superar la cinquantena de propostes recollides durant la Recepta del 15!

Sabíem que el repte de les faves seria complicat, i molts ens ho heu comentat: no ha estat un ingredient del grat de tothom, però tot i això us les heu empescat per trobar receptes que convertissin les faves en quelcom que us agradés. I això ens encanta, perquè és l’essència de la Recepta del 15!

Però no us entretenim més i anem al gra amb l’ingredient del mes que ve: per al mes de maig us proposem treballar a partir de les maduixes!

Ja us vam comentar que estàvem desitjosos de l’arribada del bon temps per començar a menjar bona fruita, i a la nostra terra el millor moment per les maduixes és ara a la primavera, durant els mesos d’abril i maig, així que res millor que entre tots elaborar un gran recull de receptes sobre aquesta deliciosa fruita.

Com sempre, acabem animant-vos a fer una ullada a totes les receptes que hem recopilat durant aquesta última convocatòria de la Recepta del 15, així com en les edicions anteriors.

Gràcies, i fins aviat!

···

36 pensaments sobre “La Recepta del 15 (de maig)

  1. judith diu:

    en serio???? maduixes??? noies estic plorant de l’emoció!!! m’encanten!!! oeeeeeeeeeeee, aquest cop no serà cap esforç!!!! ja començo a pensar un bon plat!!!! molts petonets guapos!!!! ;P

    M'agrada

  2. Paula diu:

    Oe, oe, oe, oe, oe!!!! Ja m’enteneu, oi???
    M’encanten, m’encanten, m’encanten….
    Bé, ara que ho pens tornaré a tenir un altre problema…aquesta vegada m’agrada tant l’ingredient que tampoc no sabré quina recepta fer!!!! ;))
    Gràcies a vosaltres!!! Petonets i a gaudir d’aquests dies!!

    M'agrada

  3. QUIMA diu:

    Be alguna cosa s’hem ocurrira per fer amb maduixes, ja que donen molt de joc. Gràcies per les vostres propostes. Crec que aquest mes ho tinde fàcil ja que tinc una recepte que fa temps que no faig i ja fa dies que la volia a fer, aixi que hem vindrà rodo.
    Petons

    M'agrada

  4. Mercè diu:

    Hola a tothom. Em penso que m’afegiré a tota la corrua de gent que participa en aquesta gran idea de la Recepta del 15. He esperat el dia 20 amb candeletes per conèixer el protagonista del mes. Haig de veure com funciona tot això, però mentrestant ja començo a pensar en alguna recepta. Em penso que als de casa els sortiran les maduixes per les orelles.
    Salut i bona Pasqua!

    M'agrada

  5. La Cuina de l'Eri diu:

    Hola,
    Guai!!!!!!! Li he deixat també un comentari a la Marina. Ara no se que fer… tinc dos receptes preparaades per publicar amb les maduixes i no si aprofitar una o fer una especial… Normalment el problema és pensar què fer, aquesta vegada és pitjor… aprofitar o una nova? Sigui com sigui tindreu la meva proposta. Felicitats per l’acollida de les faves!!!

    M'agrada

  6. Delicias diu:

    Sóc molt nova per aquí, i no coneixia això de la recepta del 15, que em deixeu intentar-ho pel proper 15. Maduixes és un ingredient excelent, nem a veure que puc preparar…..

    PEtons!!!

    M'agrada

  7. Olga diu:

    Hola!

    Acabo de descobrir el vostre bloc ¡una meravella! I la proposta de recepta pel mes de maig ¡no podria ser millor! Amb el vostre permís m’apunto! Ja estic donant-li voltes al cap….

    Una abraçada,

    M'agrada

  8. MERCÈ-destapant cassoles diu:

    APA!, ja ens doneu deures…a pensar en les maduixes!Em sembla molt refrescant. Una abraçada i FELIÇ SANT JORDI!

    M'agrada

  9. Sònia diu:

    Com pot ser que hagi viscut sense coneixer el teu blog i aquesta maravellosa proposta???? Soc una fan incondicional de la cuina de mercat!!!! Aixi que ara mateix em poso a pensar la recepta de maduixes… tot i que soles estan tan bones… mmmmmmm

    Un petonas!

    M'agrada

  10. L&C diu:

    Ens encanta la proposta!es poden fer tantíssimes receptes, tan dolces com salades amb les maduixes!!nosaltres ja em preparat la nostra petita llaminadura, esperem que us agradi!!Fins el dia 15! :)

    M'agrada

  11. SUSANNA diu:

    Hola familia guapa

    os la deixo abans doncs porto uns dies molt complicats, i el 15 segur que no podria

    aquí la meva aportació del meshttp://enrocalacuina.blogspot.com/2011/05/maduixes-amb-nata.html

    mil petonets Susanna

    M'agrada

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.