Avui, que no sigui dit, actualitzem amb una recepta carnívora. La Sandra va aprofitar un dia que teníem amics a dinar a casa per treure’s l’espineta de la carn, i jo vaig haver d’arreglar-me un dinaret alternatiu.
El pollastre, és clar, jo no vaig provar-lo, però he de reconèixer que tenia una pinta impressionant. I pel que em van dir, també va quedar molt bo!
A casa vam fer-ho només amb cuixes, però les quantitats són per fer aproximadament un pollastre. De totes maneres, és una recepta fàcil de corregir a ull segons la quantitat que en preparem.
Per fer-ne un plat únic rodó del tot, vam acompanyar el pollastre amb arròs basmati.
Ingredients
– 8 cuixes de pollastre
– 2 llaunes de cervesa negra (2 x 33cc)
– 1 ceba gran
– 1 pastanaga
– 2 grans d’all
– Farina
– Oli, sal i pebre
– Pebre en gra
– 10 ametlles torrades
– 10 avellanes torrades
Preparació
Salpebrem i enfarinem les cuixetes de pernil, les daurem en una cassola amb oli, i les retirem.
Tallem la ceba en juliana, i junt amb els grans d’alls sense pelar ho coem en el mateix oli d’abans durant uns minuts. Hi afegim la pastanaga tallada a rodanxes i ho deixem fins que comenci a daurar-se.
Tornem a posar el pollastre a la cassola i afegim la cervesa. Posem uns quants grans de pebre i salem lleugerament.
Ho deixem coure uns 50 minuts. Fem una picada amb les ametlles i les avellanes, i ho afegim a la cassola en els últims 5 minuts de la cocció.
Bon profit, i bona cuina!
TAMBÉ POT INTERESSAR-VOS:
Quina bona pinta que té aquest pollastre!!
No em deixa de sorprendre el toc que li dona la cervesa als plats (i això que a mi la cervesa com a beguda no m’agrada)
Recepta apuntadíssima!!
Petonets guapoos!!
M'agradaM'agrada
Ostres! que bo! te una pinta fantàstica.
M'agradaM'agrada
Fa molt temps vaig tastar aquesta recepta, i és boníssima.
Aquestes cuixes són perfectes. I la salseta ja no diem.
Petons macos!
Esther
http://comosiempremadreando.blogspot.com
M'agradaM'agrada
Ostres! Fa un munt que no faig pollastre i amb aquesta salsa de sucar-hi pa. Hum!
Els blocs son utilissims, et fan recordar plats i també treballar les neurones per fer plats nous.
M'agradaM'agrada
mira que faig servir vins diferents per cuinar, però no ho faig gairebé mai amb cervesa, i menys, amb cervesa negra, però el resultat és espectacular, ho hauré de provar.
M'agradaM'agrada
Quina pinta més bona que té aquest pollastre. A la nevera tinc cervesa negra començada i no sabia què fer-ne. Gràcies per compartir la recepta.
Una abraçada!
M'agradaM'agrada
Cada vez que veo pollo a la cerveza, me digo que tengo que subir el mío…y siempre termina en la bodega…habrá que sacarla, aunque con esta pinta del suyo no sé yo… ;)
Delicioso!
M'agradaM'agrada
Doncs mira que a mi la cervesa no m’agrada, però amb la pinta que té aquest pollastre segur que no se m’hagués resistit massa!
M'agradaM'agrada
Quina recepta més resultona, i fàcil, per llepar-se els dits!!!petons
M'agradaM'agrada
De tant en tant un plat de carn no fa mal, je je je…
A casa no tenim gens costum de cuinar amb cervesa, no hi penso mai. A veure si m’animo amb aquesta recepta, que la trobo molt fàcil i li ha de donar una gustet especial i molt bo.
M'agradaM'agrada
bon dia guapos!!! quina recepta més bona. No he cuinat amb cervessa negre, però segur que m’agrada!!! per cert Xavi, tu no pateixis, que la propera vegada que la Sandra vulgui fer carn em crides i ja m’ho menjo jo!!!! jajaajajaja. Molts petonets guapíssims
M'agradaM'agrada
M’encanten els plats a la cervesa!! aquest pollastre ha d’estar deliciós! en té tota la pinta!!
Molts petonets guapos!
M'agradaM'agrada
La cervesa queda tan bona als plats de carn, fa que quedi ben melosa, oi? El teu pollastre té una pinta genial!
Petons!
M'agradaM'agrada
Només l’he tastat amb cervessa “normal” però m’agrada molt el gust que hi dona la cervessa negra als plats.
Sort que la Sandra s’ha fet passar el mono! ja,ja,ja.
Molts petonets.
M'agradaM'agrada
Quina bona pinta que fá, per sucar-hi pa. Al pollastre no pateixo en ficar-li el primer que tinc començat, quasi sempre vi blanc o cava, però compraré expressament cervesa negra per provar-ho. Bona recepta!! Petons i bona setmana.
M'agradaM'agrada
Xavi com deuries patir amb l’oloreta d’aquest pollastre! Provarem aquesta recepta!!!
Bona setmana guapus!
M'agradaM'agrada
Amb cervesa negra no l’he fet mai, la pinta és molt bona… i el dinar alternatiu quin va ser?
Petons
M'agradaM'agrada
A casa sempre fem llom amb cervesa que queda deliciós.Ara ja tenim una nova recepta amb cervesa. M¨agradat el toc final amb la picada.
M'agradaM'agrada
Què bo que queda el pollastre amb qualsevol espirituós, amb cervesa ja en mengem tot sovint, però, es clar, no em podràs explicar quina diferencia hi ha amb la cervesa negre que no l’he tastada mai!! jaajaja ;-)) segur que estava boníssim! i tu què vas dinar? :-)
M'agradaM'agrada
S’haurà de tastar amb la cervesa negra, amb la normal queda molt bo. Aquestes cuixetes estàn dient “menjam”.
Petons.
M'agradaM'agrada
Qué buena receta. La carne con cerveza negra queda bien rica, o sea, como la vuestra: de lujo.
Beso:
M'agradaM'agrada
Qué bueno este pollo.
Me gusta como queda de jugoso el pollo con la cerveza, así que si le añadimos el sabor de la negra, tiene que estar estupendo.
Besos
M'agradaM'agrada
una buena idea de cocinar con cerveza negra y con las verduras y los frutos secos ya me estoy imaginando el sabor,voy a buscar el pan..
me gusta
una abraçada parella
miquel
M'agradaM'agrada
A casa sempre cuino amb cervesa, però mai amb la negre, que no m’agrada per a veure, encara que aquet pollastre te una pinta, la propera vegada que en faixi provaré amb la cervesa negre
Petons
M'agradaM'agrada
Mare meva quina pinta fa aquest pollastre… I la Pizza all’uovo “viatgera” també ;)))
I si us decidiu a anar a Etiòpia i us convé res, ja ho sabeu!
Un petonet!!!
M'agradaM'agrada
Aquestes cuixetes estan per donar-los una mossegada!!! i el suquet per a sucar-hi pa!! bona setmana!
M'agradaM'agrada
Felicitats per aquesta estrena! A mi el pollastre m’encanta així que Xavi, gràcies per deixar cuinarlo a la Sandra i compartir lo amb nosaltres!! :P
Es veu molt bo, i imagino que la cervesa li deu donar un gustet ben diferent i bo. M’agrada motl aquesta proposta!!
Molts petonets guapos!! :)
M'agradaM'agrada
Bona nit
Tot i havent sopat us puc assegurar que em menjaria ben a gust una cuixa d’aques pollatre! No l’he fet mai amb cervesa i tothom diu que queda molt bo, així que l’haurem de fer oi?? Molts petonets
M'agradaM'agrada
Aques pollastre te una pinta bonissima. Serà questió de probarlo.
Petons
M'agradaM'agrada
Guau Sandra, tiene un color increíble!!! Con un trozo de pan al lado, para mojar y mojar y mojar, es un plato perfecto. Vaya fotos!!
M'agradaM'agrada
Sí que té bona pinta de veritat, aquest pollastre. Jo l’he fet també a la cervesa, però no era negra, la pròxima vegada el faré amb cervesa negra, m’ha agradat la vostra recepta. Besets.
M'agradaM'agrada
Aquestes cuixes tenen un aspecte deliciós, m’agradarà provar aquesta recepta a casa!
M'agradaM'agrada
Jo no es que sigui molt carnívor, però el pollastre es una de les excepcions i una de les meves debilitats. Aquest te una pinta impressionant i el gust havia de ser magnífic.
Una abraçada
M'agradaM'agrada
Si que té bona pinta, si… i amb el repunt de la cervesa, segur que bonissim….!!
una abraçaa
M'agradaM'agrada
Mare meva quina pinta !!! Ha d’estar deliciós !!!Moltes gràcies per la recepta, es veu de luxe
Petons
M'agradaM'agrada
Boníssim aquest pollastre, m’agrada molt la cervesa negra. Hauré de provar la vostra recepta….
Petonets!!!
M'agradaM'agrada
Buenísimo! Tiene una pinta estupenda con esa salsita, tomo nota para prepararlo próximamente. Gracias ;)
M'agradaM'agrada