la Recepta del 15 (de maig)

 Com sempre, avui dia 12, aprofitem per recordar-vos que ja estem a tocar de la Recepta del 15.

El mes passat, amb la convocatòria de receptes de faves, vam repetir la cinquantena de blocs que van participar-hi, moltes gràcies a tots!

I gràcies també a tots els que esteu en plena elaboració de la Recepta del 15 d’aquest maig, dedicada a les maduixes, que en sou uns quants!; alguns ja ho teniu preparat pel que ens heu comentat, i d’altres fins i tot ja heu començat a penjar-les! Merci!!

Us recordem el mecanisme que seguirem, per si hi ha blocs nous que s’apunten a la convocatòria: el dia 15 serà el moment de penjar les receptes (tot i que sabeu que si no us va bé podeu fer-ho algun dia abans o després, no passa res de res!). El més important és que una vegada tingueu la recepta al vostre bloc, ens deixeu un comentari aquí amb l’enllaç, per així poder incloure la vostra recepta al recull que anirem fent de tots els participants.

I com sempre, el dia 20 publicarem l’anunci de l’ingredient o proposta de recepta pel mes de juny.

Fins llavors, gràcies de nou a tots pel vostre interès. Aquí podeu aprofitar per fer una ullada a les quatre convocatòries anteriors de la Recepta del 15.

Ànims a tots, i bona cuina!

···

58 pensaments sobre “la Recepta del 15 (de maig)

  1. MERCÈ-destapant cassoles diu:

    Hola amics!, ja la tinc!, ara només cal tornar a la biblioteca a editar-la… probablement la penjaré demà ja que el diumenge m’anirà malament…(seguim sense internet a casa…)Una abraçada.

    M'agrada

  2. La Cuina de l'Eri diu:

    Hola, bon dia! Ja ho tenim tot apunt! Ahir a la tarda vaig estar amb alguns amics blocaires i tots patiem per La Recepta del 15!! Podrem penar-la? era la pregunta què ens feiem tots. A mi només em cal tornar a preparar-la per que ha desaparegut… però què hi farem! Petons i fins demà!

    M'agrada

  3. Esther diu:

    Jo també la tinc preparada, us he de dir que no estic gaire contenta amb el resultat, peró bé, Suposo que els reptes serveixen per aixó. Ja no tinc temps de canviar-la.
    per mi és un plaer participar.
    Petonets i Fins demà,
    Esther

    M'agrada

  4. QUIMA diu:

    Jo ja la tinc llesta. L’he fet aquest mati, hi he de dir que ja ha desaparegut …jejejejje……….. pero no patiu que ja m’ha donat temps a fer-li les fotos .

    M'agrada

  5. Elena diu:

    Espectacular el que heu desencadenat gent! Una iniciativa genial! M’encanta per la barbaritat de recpetes que s’arriben a recollir i l’oportunitat que això et dona de conèixer blocs :).
    Aquest cop tot i tindre la recepta apunt no m’ha donat temps (ni crec que me’n done) per a afegir-me a la convocatòria… el compromís social, la feina i l’individual no m’han deixat aquest cop. A la pròxima!

    M'agrada

  6. conxita diu:

    Hola a tots! Participo per primera vegada a la Recepta del 15, tot i que us he seguit des del primer mes. Ha estat divertit pensar quina recepta faria, fer-la, i relacionar-la amb l’alimentació saludable que és l’eix central del meu blog.
    Ja tinc ganes de saber quin serà l’ingredient del mes de Juny.
    Salutacions
    Conxita

    M'agrada

  7. Com gat i gos diu:

    Aquest més hem fallat per causes de força major, però ja us ben asseguro que aquest recull de receptes amb maduixes serà el llibre de capçalera de l’estiu: Les volem tastar totes.
    felicitats!!

    M'agrada

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.