L’entrada d’avui està dedicada a la mare de la Sandra, que és qui ens ha fet avui per dinar aquesta exquisidesa: unes llagostes guisades amb patates, im-pres-sio-nants!
És una recepta de les germanes Reixach del restaurant Hispània, increïblement gustosa i amb un puntet picant realment deliciós.
Hi ha alguns petits canvis respecte a la recepta original, com afegir fruits secs a la picada d’alls, però us destaquem que en principi es prepara amb fumet de peix, i en aquest cas s’ha fet servir el brou fet amb els caps de la meitat de les llagostes.
Ingredients (4 pers)
– 4 llagostes petites
– 1 kg de patates
– 1’5 l de fumet de peix o de les pròpies llagostes
– 1 cullerada de tomàquet ratllat
– 2 bitxos petits
– 1 ceba grossa
– 2 grans d’all
– 1 grapat d’ametlles i avellanes
– 1 punta de pebre de caiena
– Oli, sal i pebre
Preparació
Posem a la cassola el bitxo amb un raig ben llarg d’oli, i quan sigui ben calent hi fregim les llagostes partides per la meitat. Quan estiguin ja una mica daurades les retirem i reservem.
Al mateix oli hi sofregim la ceba tallada molt petita, a foc lent, fins que estigui ben confitada. Hi afegim el tomàquet ratllat i el pebre de caiena, i ho deixem coure’s durant 10 minuts.
Hi posem les patates tallades a daus, li donem unes voltes, i afegim el fumet fins que les patates quedin cobertes. Es deixa bullint durant 10 minuts a foc fort, i 10 minuts més a foc suau..
Una vegada les patates ja són cuites, fem una picada amb els alls, les ametlles i les avellanes, i l’afegim a la cassola. Finalment hi posem les llagostes a sobre i ho deixem reposar 10 minuts tot junt abans de servir.
Bon profit, i bona cuina!
TAMBÉ POT INTERESSAR-VOS:
– Romesco de carxofes i patates amb gambes
Que fort!!!!!estic acabant el proper post, unes patates amb sipia de les germanes Reixach de l´Hispània!!!! explico que per mi es un dels millors en peix, estem totalment conectades:)) Clar que ha d´estar boníssima aquesta recepta, és de molta categoria, quin dinar que haureu gaudit!!!Molts petons!!!
M'agradaM'agrada
Un hurra per la Mare de la Sandra!!! Estic al llit, peró m’ho menjaria ara mateix!!!
Petonets,
Esther
M'agradaM'agrada
Aquest és d’aquells plats que arriben a l’ànima i fan saltar la llagrimeta. Mare meva! De-li-ca-tes-sen elevada a l’enèsima potència. Feliciteu-la de part meva.
Una abraçada.
M'agradaM'agrada
escolteu macos, per què no m’heu trucat????? jo vull anar a dinar a casa de la mama de la Sandra!!!! quin tiberi nens!!!!!! té una pinta espectacular!!!!! milions de petonets ruleros ;P
M'agradaM'agrada
Quina bona pinta que fa. Quina delícia. Us dic el mateix que la Judith, per què no heu trucat? L’hauré de fer per provar-la.
Una abraçada!
M'agradaM'agrada
Quina pinta més bona té aquesta llagosta amb les patates. M’encanten aquest tipus de plats amb el gustet que li dóna aquest marisc a les patates. Ja m’ho estic imaginant, quina delícia. Com haureu gaudit… Besets.
M'agradaM'agrada
WWUUAAAUUUU!! aixó es per fer al sogre o a la sogra, juas,juas, juas.-
Jo no soc de peix ni marisc, però deu ni do!!quina pinta més…Es clar que les mames són les mames i per això cuinen tant bé.
Petons
M'agradaM'agrada
que plato más exquisito!!! esto es lo que se llama de lujo. increíble. babeooooo! jeje
M'agradaM'agrada
Un plato sencillo, delicioso…y totalmente lucidor!
Me fascina, muchos besiños y bonita semana!
M'agradaM'agrada
Ostres, com us cuideu, no????? A mi els plats de peix amb patata m’encanten, són facilíssims de fer i queden tan bons! I la patata agafa tan de gust del peix que de vegades està més bona que el peix en sí!
M'agradaM'agrada
oh per favor aquestes patatones…. ohhhh!
avui està decidit, em deixo anar i compro una llagosta! jeje no m’ho puc deixar perdre…
petons i gràcies a la mare de la Sandra per la recepta! ;)
M'agradaM'agrada
Una receta que viniendo de las hermanas Reixach del restaurant Hispània y encima cocinanda por la madre de la Sandra es un bocado de autentico lujo y me la llevo al tomo 4 paguina 340 de pendientes y ahora la pregunta eterna ¿que estaba mas bueno la langosta o las patatas ?Felicita a la mare de la Sandra
una abraçada parella
miquel
M'agradaM'agrada
Maremeva, ja podeu felicitar a la cuinera perque aixó fa una pinta d’estar… per sucari pa.!!!
Petonets.
M'agradaM'agrada
Carai, això és un dinar de diumenge com déu mana!! Una pinta fantàstica!! Petons!
M'agradaM'agrada
Quina sort que us preparin aquests guisats sensacionals! No sé si és més bona la llagosta o les patates, je je je…
M'agradaM'agrada
Els plats de les mares sempre triomfen! Quina combinació més bona.
M'agradaM'agrada
Qué barbaridad!, un aplauso para la madre de Sandra, porque ese plato tiene que saber a gloria. Eso es una suegra… :D
Besos
M'agradaM'agrada
Dios mio, yo quiero una “madre de Sandra” también, que me cocine estar cosas tan ricas.
Besos
M'agradaM'agrada
Oh, oh, OOOHHHH!! quin plat més bo!!!! es que les mares… !!petó
M'agradaM'agrada
quina meravella!!
jo tambë posaria fruits secs a la picada!
M'agradaM'agrada
Wowwwwwwwwwwwww! Si us plau: adopteu-me, em portaré bé!
Quina passada de plat. El proper dia jo també vinc!
Molts petonets.
M'agradaM'agrada
Un plat de luxe.
Petons.
M'agradaM'agrada
I jo que estava tota feliç amb el pollastre que m’he menjat…innocent què soc!!! Si arribo a veure això hagués menjat deprimida!!
A no, si les altres dues ruleres venen, jo també!!!
Aquí on n’hi caben dues, n’hi caben tres, oi??
Petonets guaposss!!
M'agradaM'agrada
Vaya, Vaya, Vaya cómo te has puesto!!!!!!!! Impresionante guiso!!!! Así va a comer a casa de la suegra cualquiera, madre mía. Me he quedado sin parole!!
M'agradaM'agrada
Aaaaauuu!
Quina pinta més bonaaaa!
Sou uns cracks!!!
M'agradaM'agrada
Aquest plat ens el partim sempre me mare i jo quan anem al hispània i sense paraules… està collonut!! jejeje T’ha quedat genial!!
Un petó :)
M'agradaM'agrada
Madre mía!! esta receta es tremenda!!ya le puedes dar la enhorabuena a la madre de Sandra!
M'agradaM'agrada
Mare meva s’hem fa la boca aigua només d emirar les fotos, no hem puc inmaginar com debia ser al tastar-lo. Una delicia de plat ¡¡Felicitat a la mare de la sandra:
Petons
M'agradaM'agrada
Visca la mare de la Sandra!!! això és brutal!!!!que bo!!! m’encanta! se’m fa la boca aigua!!! Enhorabona per aquest crack de mama Sandra!!
Molts petonets guapos!
M'agradaM'agrada
Jo tb m’apunto a dinar a casa de la mama de la Sandra!!!!! Quin plat…per xupar-se els dits! :)
Petunets,
Eva.
M'agradaM'agrada
Aquest plat és de luxe total!!!
M'agradaM'agrada
Comnpletament d’acord, un plat impresionat!!! Una abraçada.
M'agradaM'agrada
La llagosta boníssima, però aquestes patates han d’estar brutals
Petonets
M'agradaM'agrada
com molt be dieu: un plat i m p r e s s i o n a n t ! !
M'agradaM'agrada
Me encanta la idea de añadir los frutos secos a la picada!!, es un plato digno de un gran restaurante!….solo tengo un problemin….no soporto acercarme a las langostas!…ni aunque estén muertas y congeladas :( mi pobre marido sabe que si quiere comer bichos de esos tendrá que ir a un restaurante..pobrecito!!!
Yo tambien si me lo dan hecho estaria encantada de comerlo..por supuesto!!!!:)
Muchos cariños!!!!!!:)
M'agradaM'agrada
quina pinta!!! em sembla que m’em vaig a dinar si no em menajaré la pantalla!
petonets
M'agradaM'agrada
Oh!! Que bé que us tracta la mare de la Sandra!! Quin platàs més impressionant!!! De luxe!!
A la propera m’hi puc afegir? :p
Petons!
M'agradaM'agrada
Mare meva, quin plat més boooo, impressionant recepta. mmmmmmmmmm
Moltes gràcies
Petonets
M'agradaM'agrada
Caram!!!, caram… Fins aquí ve la flaire
M'agradaM'agrada
Carai, quin tiberi!!!! Si el que no facin les mares!!! Segur que les patates eren tan bones o més que la llagosta. Molt bó. Petons,
M'agradaM'agrada
Ohhhh! Però quin platàs!! Això és un luxe de dinar! Bravo per la mare de la Sandra!!!
Petons
M'agradaM'agrada
Impresionante¡¡ Este plato es una maravilla. Las langostas las comí con arroz, ahora, me apunto esta receta con las patatas. Si la pinta es tan estupenda, el sabor debe ser increible. Felicidades
M'agradaM'agrada
Ostres, si he comentat que la crema d’espàrrecs era una bona solució, aquí hi canten els àngels.
Un plat rodó.
Felicitats a la cuinera… i a tots vosaltres que en vàreu gaudir.
Una abraçada.
M'agradaM'agrada