la Recepta del 15 (de juny)

Ja estem a punt d’arribar a mitjans de mes, i clar, això vol dir que tenim aquí a la vora la Recepta del 15, així que fem un recordatori per aquells que esteu una mica encantats, i així us donarà temps de participar a tots els que en tingueu ganes.

Abans que res, dir-vos que les maduixes del mes passat van batre rècords: més de 80 participants! Impressionant! Gràcies a tots pel vostre interès!

I més que mai, amb la gran quantitat de gent que us animeu a participar últimament, us recordem un parell de coses que ens ajudaran a portar el control de receptes i poder-les recollir totes sense problemes: publicarem, en principi, el dia 15, si no us va bé podeu fer-ho algun dia abans o després, no passa res. El més important, però, és que ens deixeu un comentari aquí al nostre bloc, per poder saber que heu participat en la convocatòria, i incloure-us a l’índex.

L’ingredient del mes de juliol, el publicarem, com sempre, el dia 20 d’aquest mes.

Mentrestant, res més que donar-vos gràcies altra vegada! Aquí podeu aprofitar per fer una ullada a les convocatòries anteriors de la Recepta del 15.

Ànims a tots, i bona cuina!

···

35 pensaments sobre “la Recepta del 15 (de juny)

  1. Isabel diu:

    Hola he estat a punt de publicar una esquexada de bacallà, ens encanta a tots. Al estiu be mol de gust i es pot preparar amb antelació.
    Acabo de fer la meva entrada. De vegades les coses mes senzilles venen mol de gust.
    Petonets parella.

    M'agrada

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.