la Recepta del 15 (de juliol)

Tornem a tenim a tocar la Recepta del 15, així que com cada mes fem un recordatori per tots aquells que amb l’estiu i la calor esteu una mica despistats, però teniu ganes de participar-hi.

Amb les amanides durant el mes passat vam recollir quasi 80 receptes, així que pràcticament vam igualar la xifra de les receptes de maduixes del mes d’abril. Gràcies a tots per haver-hi participat!

En repetim, però volem aprofitar per recordar un parell de coses que ens ajudaran a portar millor el control de receptes i poder-les recollir totes sense problemes: tots publicarem, en principi, el dia 15, però si no us va bé podeu fer-ho algun dia abans o després, no passa res. El més important, però, és que ens deixeu un comentari amb l’enllaç a la vostra recepta aquí al nostre bloc, per poder saber que heu participat en la convocatòria, i incloure-us a l’índex.

L’ingredient del mes d’agost el publicarem, com sempre, el dia 20 d’aquest mes.

Us recomanem fer una ullada a les convocatòries anteriors de la Recepta del 15 si encara no ho heu fet. Gràcies per tot!

Ànims, i bona cuina!

···

43 pensaments sobre “la Recepta del 15 (de juliol)

  1. MERCÈ-destapant cassoles diu:

    Crec que ho heu dit tot excepte L’INGREDIENT?… em van dir que eren els gelats i els sorbets, és així?, apa!, a divertir-nos pensant presentacions, colors,gustos,contrastos… Una abraçada!

    M'agrada

  2. ana diu:

    Judith, yo esta vez he ido más rápido, ya me lo he comido hace días. Riquísimo, ya os lo enseñaré el 15.
    Chicos, recordar lo del logo general.
    Besos

    M'agrada

  3. juana diu:

    Me perdi este reto..pero el proximo no me lo paso!!!
    Vienes a Mallorca????, ya lo conoces???….que la pases muy bonita y si necesitas algo aqui (alli) estare!!!!
    Besitos!!!!!

    M'agrada

  4. Jordi diu:

    Disculpeu però no soc gens de gelats i no tenia la intenció de fer-vos arribar cap proposta….però el destí m’ha portat a fer un gelat de prèssec i un altre de menta que us vull fer arribar. Sé que és tard però ja em disculpareu…Per cert, veig que la de l’agost ha d’anar sobre prèssecs, llàstima no crec que hi sigui a temps.

    Bon estiu!

    M'agrada

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.