L’entrada d’avui és com un viatge en el temps, doncs us escrivim des del passat a través d’aquesta entrada programada pel dia d’avui! Aquesta setmana estem de vacances, però no podíem deixar de publicar l’anunci de l’ingredient pel mes que ve.
Després de les amanides i els gelats, tornem a proposar-vos un ingredient concret: per aquest agost ens agradaria cuinar a partir de préssecs!
Us recordem que el dia per penjar les receptes serà el 15 d’agost, o al voltant d’aquesta data quan us vagi millor a cadascú si el 15 no podeu. L’únic que us demanem per facilitar el recull de totes les propostes, és que ens deixeu aquí al bloc un comentari amb l’enllaç a la vostra recepta.
Per acabar, agrair-vos a tots la participació a la Recepta del 15 d’aquest mes de juliol. Heu estat una seixantena de blocs els que heu preparat gelats i sorbets, i no podem sinó donar-vos mil gràcies per participar-hi sempre que podeu i amb tantes ganes!
Gràcies a tots, i fins aviat!
Tenia ja ganes de saber quin seria el tema de la propera recepta del 15 i a les 12 de la nit ja he mirat el blog a veure si ja estava penjat i ……sorpresa!!!!!els préssecs.
De moment em sembla molt difícil… però aniré pensant.
Que vagin molt bé les vacances!!!!!
M'agradaM'agrada
Que bé !!! prèssecs!! no em serà difícil! ja tinc algunes receptes preparades!! ja, ja, ja! petons
M'agradaM'agrada
Uala, precisament ahir en vaig comprar uns de grocs de vinya petitets que estaven molt bé de preu i que em van dir eren molt gustosos. Tenia pensat fer-ne una melmelada o un pastís. Ostres, ja tinc ganes de posar-me a la cuina! Que passeu bones vacances!
M'agradaM'agrada
Ara em tocarà rumiar…. veig que tinc temps de sobres ;D
Petons i a disfrutar de les vacances!
M'agradaM'agrada
m’encanta la proposta d’aquest mes!! ahh i disfruteu de les vostres vacancetes!!
Petonets
M'agradaM'agrada
visca!!!!!!! doncs a preparar una bona recepta!!! com que estaré de vacances la deixaré programada, ok??? no us podré deixar comentari a l’entrada, així que us aviso per si de cas!!! ;) molts petonets bonics meus
M'agradaM'agrada
Oído cocina, me pongo a pensar.
Besos
M'agradaM'agrada
El melocotón! Una de mis frutas favoritas ;)
Besos
M'agradaM'agrada
Ostres, doncs em sap greu, pero aqui dalt ja no arriba ni un sol pressec
:-(
M'agradaM'agrada
Vinga, vinga, tots a pensar mentre els de la Bordeta estan de festa, què injustos sou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Molts petonets.
M'agradaM'agrada
Una bona màquina del temps aquest prèssec hehehehe.
Fa molt estiu :)
M'agradaM'agrada
Doncs jo ja la tinc pensada!!!!!!!! :D i és salada ;)
M'agradaM'agrada
Ens hi posem a partir de ja! per no tornar a fallar. i aquesta vegada serem nosaltres els que deixem la recepta programada, perquè el 15 d’agost estarem a Xangai!!!
Petonets
M'agradaM'agrada
Oh! bona proposta!!! anirem pensant!! petó
M'agradaM'agrada
He “flipat” amb el pà amb oli i xocolata, amb el joc de textures, fantàstica recepta!!!! el pastís de fruites us ha quedat de luxe, com sempre! molts petons
M'agradaM'agrada
Aqui teniu la meva proposta:
http://www.bufetdepostres.blogspot.com/2011/07/préssec-amb-gelat-de-vainilla.html.
M'agradaM'agrada
Potser participi, encara que aquesta setmana soc de vacances, la publicaré segurament avans.
Per cert, amb el recull de receptes de gelats, no us vareu enrecordar de mi.
Petonets i bones vacances.
M'agradaM'agrada
Hola, hola,
Apa, doncs ho ahir vaig tenir una inspiració .. i si surt bé ja tinc la recepta pensada. Ara només fer-la..
Jo com la Judith estarè de vacances, així que la deixaré programada i espero que funcioni. I tampoc un podré deixar l’enllaç.
Desitjo ho esteu passant molt bé!!
Petons
M'agradaM'agrada
Melocotones!!! Hubiera podido esperar para publicar mi trifle entonces… A ver que otra receta se me ocurre!
Besos!!
M'agradaM'agrada
hola yo tambien estare de vacaciones y os hare la receta y si el blogger no falla saldra, pero no os podre dejar comentario de la entrada,asi que tomar nota vosotros.
buenas vacaciones
una abraçada
miquel
M'agradaM'agrada
Nois, intentaré cuinar alguna recepta amb préssecs ara, perquè no sé si la collita arribarà fins al 15 d’agost!
Bones vacances!
Petons!
M'agradaM'agrada
Sandra i Xavi; Sabeu que…?
Doncs ja tinc feta la recepta del 15 (agost)… aixó, sí… fins del dia 15 agost, no ho sabreu.
Salutacions Xavi i Sandra¡¡ :-D ;-D
M'agradaM'agrada
És la primera vegada que participo a la recepta del 15 i com que em feia molta il·lusió ja tinc la proposta enllestida!! Ha quedat més que deliciosa!! :D
Us deixo aquí l’enllaç:
http://lafelicitatesmenja.blogspot.com/2011/07/tiramisu-de-pressecs.html
M'agradaM'agrada
Com m’agraden els préssces!!! No en faig mai receptes que en portin perquè tinc un super al·lèrgic a casa. A veure si arribo abans del quinze i tinc temps de preparar alguna cosa….
M'agradaM'agrada
si tot surt com està previst el 15 estaré lluny del 2.0…. així es quejo també la deixo des d’avui preprogramada per aquest dia….
Una abraçada
M'agradaM'agrada
Perfecte! tenia pensada una recepta amb préssecs que aprofitaré per aquesta inciaitiva.
És divertit! ja us enviaré l’enllaç quan m’hi posi.
Salutacions!
M'agradaM'agrada
Hola guapos:
Com demà em vaig de vacances, aqui os deixo programada la recepta del 15 d’Agost.
Com no be massa de gust estar-si a la cuina i fet una Amanida de canonges amb préssec.
Fresqueta es mol bona.
Petons i bon agost.
lacuinadelaisabel.blogspot.com
M'agradaM'agrada
Rica y fresquita la ensalada. Es lo mejor que se puede comer estos dias. Felices vacaciones
M'agradaM'agrada
Hola, jo també com la Judith i L’Eri, deixaré la recepta programada pel dia 15, peró no podré deixar el missatge amb la URL.
petonets i bones vacanes.
M'agradaM'agrada
Hola!! Demas marxo de vacacances… pero m’he acomiadat amb la vostra proposta!!! Ja se que no es 15 pero aixi aprofitaba… ;-)
Un petonet i bones vacances!!! SALUT!
Sònia
http://encontrarlafelicidadenlosdetalles.blogspot.com/2011/08/vacaciones-y-pickle-de-melocoton.html
M'agradaM'agrada
La curiosidad me come. Puedes decirme como le quitas el hueso a los melocotones y los dejas exactamente por la mitad?. Tu receta me ha parecido genial. Solo me queda desearte buenísimas vacaciones.
M'agradaM'agrada
Hola, nois! Tal com us deia…com tancaré el blog i no vull deixar res programat…avui he publicat la recepta amb pressecs…aqui la teniu
http://www.blogexquisit.com/2011/08/mini-strudel-de-melocoton.html
Una abraçada,
M'agradaM'agrada
Buenos días!
Ya estamos aquí un mes más con ganas de compartir nuestras ideas y presentarnos nuestros mejores platos :)
Aquí os dejo el mío. Como siempre algo sencillo y fácil de preparar pero, no por ello, menos exquisito.
http://cocinaconmuchoamor.wordpress.com/2011/08/14/milhojas-relleno-de-melocoton-verde-y-amarillo/
Saludos y gracias, como siempre, por esta sección!
M'agradaM'agrada
Us deixo la meva participació, que demà no m’anava gaire bé publicar-la!
Un petonet!!
http://www.gastroadikta.com/2011/08/galettes-de-queso-de-cabra-y-melocoton.html
M'agradaM'agrada
He canviat el link!!!!
http://www.gastroadikta.com/2011/08/tartaleta-de-queso-de-cabra-y-melocoton.html
M'agradaM'agrada
Hola!!
Ja veig que tiniu “obert per vacances”!
Us envio la meva participació en aquest joc tan engrescador.
http://pambolixocolata.blogspot.com/2011/08/cassoletes-farcides-de-crema-i-pressec.html
M'agradaM'agrada
Després de vacances, aquest és el primer apunt
http://lalionesa.blogspot.com/2011/08/volca-de-merenga-amb-pressec.html
Aquesta és la meva participació a le recepta del 15
Bona cuina
M'agradaM'agrada
Hola, per Sant Joan una companya de feina me va donar a conèixer el vostre blog, i me va agradar tant que vaig dir: el que necessit és un blog per poder participar a la recepta del 15! I a la fi he aconseguit publicar una recepta, esper poder seguir participant més vegades.
Una aferrada desde Mallorca.
http://sacuinadesalluna.blogspot.com/2011/08/truita-cremada-de-pressecs.html
M'agradaM'agrada
Hola.
Esta es mi primera aportación, y espero que no la última.
Besos y buena semana.
http://alcalordelhorno.blogspot.com/2011/08/melocotones-salteados-con-yogurt.html
M'agradaM'agrada
Hola! Gracias a vuestra propuesta he salido del sopor vacacional para publicar este helado que había guardado para la ocasión… espero que os guste!
http://blocderecetas.blogspot.com/2011/08/helado-de-melocoton.html
Un abrazo y ánimo a los que mañana empiezan a trabajar como yo…
M'agradaM'agrada
Bon dia!
Aquí us deixo l’enllaç d’uns pastissets de formatge amb prèssec que espero que us agradin:
http://ricosinazucar.com/?p=4142
Aquesta és la meva primera participació a la Recepta del 15 i no serà l’última!
Ara em passaré a mirar les dels altres companys bloggers ;-)
Una abraçada!
M'agradaM'agrada
NO ME ENTERÉ HASTA HOY DE ESTE CONCURSO Y LLEGO TARDE, TAMPOCO SE LAS BASES Y DEMÁS, PERO ESTOY TAN LIADA CON EL MÍO QUE APENAS TENGO TIEMPO.+SI ME DECÍS QUE HAY TIEMPO OS MANDO UNA RECETA Y PASAROS POR MI BLOG , HAY UN BUEN CONCURSO HASTA EL 15 DE OCTUBRE
http://www.cuatroespecias.blogspot.com
BESOS
M'agradaM'agrada