la Recepta del 15 (d’agost)

L’entrada d’avui és com un viatge en el temps, doncs us escrivim des del passat a través d’aquesta entrada programada pel dia d’avui! Aquesta setmana estem de vacances, però no podíem deixar de publicar l’anunci de l’ingredient pel mes que ve.

Després de les amanides i els gelats, tornem a proposar-vos un ingredient concret: per aquest agost ens agradaria cuinar a partir de préssecs!

Us recordem que el dia per penjar les receptes serà el 15 d’agost, o al voltant d’aquesta data quan us vagi millor a cadascú si el 15 no podeu. L’únic que us demanem per facilitar el recull de totes les propostes, és que ens deixeu aquí al bloc un comentari amb l’enllaç a la vostra recepta.

Per acabar, agrair-vos a tots la participació a la Recepta del 15 d’aquest mes de juliol. Heu estat una seixantena de blocs els que heu preparat gelats i sorbets, i no podem sinó donar-vos mil gràcies per participar-hi sempre que podeu i amb tantes ganes!

Gràcies a tots, i fins aviat!

···

43 pensaments sobre “la Recepta del 15 (d’agost)

  1. conxita diu:

    Tenia ja ganes de saber quin seria el tema de la propera recepta del 15 i a les 12 de la nit ja he mirat el blog a veure si ja estava penjat i ……sorpresa!!!!!els préssecs.
    De moment em sembla molt difícil… però aniré pensant.
    Que vagin molt bé les vacances!!!!!

    M'agrada

  2. Gemma diu:

    Uala, precisament ahir en vaig comprar uns de grocs de vinya petitets que estaven molt bé de preu i que em van dir eren molt gustosos. Tenia pensat fer-ne una melmelada o un pastís. Ostres, ja tinc ganes de posar-me a la cuina! Que passeu bones vacances!

    M'agrada

  3. elmondejujuella13 diu:

    visca!!!!!!! doncs a preparar una bona recepta!!! com que estaré de vacances la deixaré programada, ok??? no us podré deixar comentari a l’entrada, així que us aviso per si de cas!!! ;) molts petonets bonics meus

    M'agrada

  4. albota diu:

    Ens hi posem a partir de ja! per no tornar a fallar. i aquesta vegada serem nosaltres els que deixem la recepta programada, perquè el 15 d’agost estarem a Xangai!!!
    Petonets

    M'agrada

  5. Isabel diu:

    Potser participi, encara que aquesta setmana soc de vacances, la publicaré segurament avans.
    Per cert, amb el recull de receptes de gelats, no us vareu enrecordar de mi.
    Petonets i bones vacances.

    M'agrada

  6. lacuinadeleri diu:

    Hola, hola,
    Apa, doncs ho ahir vaig tenir una inspiració .. i si surt bé ja tinc la recepta pensada. Ara només fer-la..
    Jo com la Judith estarè de vacances, així que la deixaré programada i espero que funcioni. I tampoc un podré deixar l’enllaç.
    Desitjo ho esteu passant molt bé!!
    Petons

    M'agrada

  7. miquel diu:

    hola yo tambien estare de vacaciones y os hare la receta y si el blogger no falla saldra, pero no os podre dejar comentario de la entrada,asi que tomar nota vosotros.
    buenas vacaciones
    una abraçada
    miquel

    M'agrada

  8. Catieu diu:

    Com m’agraden els préssces!!! No en faig mai receptes que en portin perquè tinc un super al·lèrgic a casa. A veure si arribo abans del quinze i tinc temps de preparar alguna cosa….

    M'agrada

  9. lacuinadelaisabel diu:

    Hola guapos:
    Com demà em vaig de vacances, aqui os deixo programada la recepta del 15 d’Agost.
    Com no be massa de gust estar-si a la cuina i fet una Amanida de canonges amb préssec.
    Fresqueta es mol bona.
    Petons i bon agost.

    lacuinadelaisabel.blogspot.com

    M'agrada

    • Ani diu:

      La curiosidad me come. Puedes decirme como le quitas el hueso a los melocotones y los dejas exactamente por la mitad?. Tu receta me ha parecido genial. Solo me queda desearte buenísimas vacaciones.

      M'agrada

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.