És agost, temps de vacances pels que poden tenir-ne, però si més no, temps de desconnexió per la majoria; situació que també es dóna a la gastrosfera!
Però tot i això no podíem deixar aquest buit en el calendari, així que, com cada mes, pel proper dia 15 convoquem novament la Recepta del 15, aquesta vegada, recordem, convidant-vos a treballar amb préssecs!
Ja sabeu que el dia de publicació és el 15, però que podeu fer-ho abans o després, segons us vagi millor, i encara amb més motiu ara a l’agost, que la data cau en festiu i molts pot ser que no estigueu a casa. De fet alguns ja ens heu dit que aquest mes no podríeu participar, i d’altres ens heu avisat que tindríeu la recepta programada automàticament pel dia 15.
El més important, com sempre, és que ens deixeu un comentari amb l’enllaç a la vostra recepta aquí al nostre bloc, per poder saber que heu participat en la convocatòria, i així incloure-us a l’índex.
El dia 20, seguint la tradició, anunciarem l’ingredient pel mes de setembre.
Acabem recomanant-vos que feu una ullada a les anteriors convocatòries de la Recepta del 15, per veure totes les propostes que ens heu anat enviant mes rere mes.
Ànims, moltes gràcies a tots i bon estiu!
Aquí us deixo la recepta d’aquest mes, no us la pardeu per fer-la, és senzillament molt i molt bona -modestia a part- la vaig trovar en un receptari de receptes de la meva mare i queda d’alló tant i tant bé, de veritat.
Aquí us deixo l’enllaç; http://menjadebacalla.blogspot.com/2011/08/pressecs-al-forn-amb-almivar-al-gust.html
Salutacions Sandra i Xavi¡¡ :-D
M'agradaM'agrada
melocotones… ñami! :)
M'agradaM'agrada
Epss!! aquí us deixo la meva proposta de prèssec del mes d’agost!! espero que us agradi! petoooonnsss
http://trifasicdebaileys.blogspot.com/2011/08/coctel-bellini.html
M'agradaM'agrada
He deixat la meva proposta programada així que no us puc deixar el link, però bé, us deixo la direcció del blog, demà a primera hora es publicarà automàticament!
http://lepetitchatrose.blogspot.com
Petonets!!
M'agradaM'agrada
Acabo de tornar de vacances.A temps per enviar-vos la recepta d’aquest mes. Us deixo el link.
http://sisouservits.blogspot.com/2011/08/pressecs-farcits.html
M'agradaM'agrada
No podré participar :( Aquí en Mauricio no tengo mucho tiempo para mi… y además no tengo mi buena cámara y mis fotos salen muy amarillas… Aunque tengo ganas de ver todas las propuestas!!
Muchos besos
M'agradaM'agrada
Soparets amb els amics, estiu i postres fresquets. Us adjunto el enllaç de la meva recepta. Petons,
http://lacocinadelosinventos.blogspot.com/2011/08/tarta-mousse-de-melocoton.html
M'agradaM'agrada
Aquí teniu la meva!! http://tastarutes.wordpress.com/2011/08/15/bacalla-amb-mousselina-de-pressec-la-recepta-del-15/
petonets guapos!
M'agradaM'agrada
Aquest me si!!!! aquí teniu la meva recepta:
PASTÍS CARAMELITZAT DE PRÉSSECS I FRUITES DE LA PASSIÓ
Petoneeeetssssss!!!!!
M'agradaM'agrada
Deixo també aquí la meva participació d’aquest mes…
Melocotón con vino
M'agradaM'agrada
Seguim fora però aquí teniu la nostra proposta:
http://comeconmigoelblogdepalmira.over-blog.es/article-melocotones-asados-con-azafran-sin-horno-81535210.html
Petonets,
Palmira
M'agradaM'agrada
Bon dia!
Doncs aquí us deixo la meva.
http://degranvullsercomlamarthastewart.blogspot.com/2011/08/hola-una-entradeta-rapida-per-deixar-la.html
M'agradaM'agrada
Aquí teniu la meva recepta de préssecs. http://crijoarmael.blogspot.com/2011/08/pressecs-farcits.html
M'agradaM'agrada
Bones… Nosaltres, des de Mallorca, també volem participar-hi. Per cert, a Mallorca, dels préssecs en diem “melicotons”.
http://www.bojosperlacuina.com/seccions/receptes/mousse-de-melicoto/
M'agradaM'agrada
Bona tarda, nois!
Acabo de publicar la meva recepta de préssec
Gelat de préssec
Ja m’agradaria participar tots els mesos en les propostes que feu, però sempre arribo tard. Em va passar amb l’amanida i amb el gelat. Aquest mes, però, lligo el préssec amb el gelat!!!
Espero que us agradi la recepta!
Petons
M'agradaM'agrada
Hola!! vaig una mica tard, però arriba la meva aportació
http://cuinautil.blogspot.com/2011/08/crumble-de-pressecs.html
Salutacions
M'agradaM'agrada
EEeooo Sandraaa!!!menos mal que se que no me fío de las publicaciones programadas…en fin,suerte que siempre hay un pc a mano..jejeje ya está publicada mi propuesta.
Un beso
http://ysigoenlacocina.blogspot.com/2011/08/chutney-de-preseccmelocoton-o-durazno.html
M'agradaM'agrada
Aquí va mi propuesta, la receta la dejé programada, porque iba a estar de viaje, por si podía poner el enlace aquí ayer, pero al final, no disponía de conexión, así que os mando el enlace hoy:
http://rezeditas.blogspot.com/2011/08/salteado-de-espinacas-con-melocoton-y.html
M'agradaM'agrada
Hola companys de fogons! Volia penjar una altra recepta demà o demapassat però amb aquesta calor no sé si tindré prou ànims de manera que, de moment, deixo l’enllaç d’aquesta per anar fent gana ; )
Una abraçada!
http://berlinkitchen.blogspot.com/2011/08/helado-de-yogur-con-coulis-de-melocoton.html
M'agradaM'agrada
M’he decidit….us deixe la meva proposta esperant que us agrade…Ja he vist algunes de les propostes i són realment meravelloses! Espere estar a l’altura..ahí va..
http://nancycatessen.blogspot.com/2011/08/pizza-de-melocoton-y-uva.html
M'agradaM'agrada
Hola:quizás llegue un poco tarde, pero al ver el comentairo y tu invitación a dejar mi enlace lo hago encantada y muchas gracias. No sabía de la existencia de este evento tan bonito.
Helado de melocotón en almíbar
M'agradaM'agrada
Si encara arribo a temps, tinc una altra recepta amb prèssecs que potser us agradarà. No porta gelat, així que no cal patir tant a l’hora de fer les fotos, hahaha!
Un petó i fins aviat!
http://berlinkitchen.blogspot.com/2011/08/trifle-de-melocotones.html
M'agradaM'agrada
Oh, oh, préssecs, préssecs, perdó ; )
M'agradaM'agrada