la Recepta del 15 (d’agost)

És agost, temps de vacances pels que poden tenir-ne, però si més no, temps de desconnexió per la majoria; situació que també es dóna a la gastrosfera!

Però tot i això no podíem deixar aquest buit en el calendari, així que, com cada mes, pel proper dia 15 convoquem novament la Recepta del 15, aquesta vegada, recordem, convidant-vos a treballar amb préssecs!

Ja sabeu que el dia de publicació és el 15, però que podeu fer-ho abans o després, segons us vagi millor, i encara amb més motiu ara a l’agost, que la data cau en festiu i molts pot ser que no estigueu a casa. De fet alguns ja ens heu dit que aquest mes no podríeu participar, i d’altres ens heu avisat que tindríeu la recepta programada automàticament pel dia 15.

El més important, com sempre, és que ens deixeu un comentari amb l’enllaç a la vostra recepta aquí al nostre bloc, per poder saber que heu participat en la convocatòria, i així incloure-us a l’índex.

El dia 20, seguint la tradició, anunciarem l’ingredient pel mes de setembre.

Acabem recomanant-vos que feu una ullada a les anteriors convocatòries de la Recepta del 15, per veure totes les propostes que ens heu anat enviant mes rere mes.

Ànims, moltes gràcies a tots i bon estiu!

···

23 pensaments sobre “la Recepta del 15 (d’agost)

  1. Valerie diu:

    No podré participar :( Aquí en Mauricio no tengo mucho tiempo para mi… y además no tengo mi buena cámara y mis fotos salen muy amarillas… Aunque tengo ganas de ver todas las propuestas!!

    Muchos besos

    M'agrada

  2. elmondelacuina diu:

    Bona tarda, nois!

    Acabo de publicar la meva recepta de préssec

    Gelat de préssec

    Ja m’agradaria participar tots els mesos en les propostes que feu, però sempre arribo tard. Em va passar amb l’amanida i amb el gelat. Aquest mes, però, lligo el préssec amb el gelat!!!

    Espero que us agradi la recepta!

    Petons

    M'agrada

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.