Còctels de préssec

La Recepta del 15 no tanca per vacances, i com cada mes tornem a ser aquí per portar-vos la nostra proposta, aquesta vegada de préssecs, i recollir també totes aquelles que ens envieu vosaltres.

Aquest mes us enganxa a molts de vosaltres de vacances, o si més no, desconnectats de la xarxa, i alguns ja ens heu dit que no podríeu participar, tot i que d’altres ens heu avisat de que programaríeu automàticament les entrades.

De totes maneres, gràcies a tots, i simplement dir-vos que si voleu participar, publiqueu quan pugueu, nosaltres ja anirem vigilant, com sempre, els enllaços que ens aneu deixant aquí, i anirem actualitzant l’índex de receptes amb tots els blocs que ens arribin.

Per la nostra part us portem un parell de còctels, ideals per gaudir-los ara amb la caloreta de l’estiu. Dues versions de dos grans clàssics: el Bellini (inspirat en els colors de les obres del pintor venecià Giovanni Bellini) i el mojito (la mescla cubana més famosa, amb el permís del cubalibre).

Esperem que us agradin, i a veure amb que ens sorpreneu aquest mes!

Bellini de préssec d’aigua

Ingredients (2 copes)

– Un préssec d’aigua

– Cava rosat

– Suc de llimona

– Fruits vermells

Preparació

Pelem i tallem el préssec i el passem per la batedora elèctrica amb unes gotes de suc de llimona. Barregem amb cava rosat al gust.

Servim molt fred, amb uns fruits vermells dins la copa.

.

Mojito de préssec de vinya

Ingredients (2 copes)

– Un préssec de vinya

– Rom blanc

– Sucre

– Suc de llima

– Soda

– Menta fresca

Preparació

Pelem i tallem el préssec, i junt amb una mica de sucre i unes gotes de suc de llima, el triturem amb la batedora elèctrica fins que quedi ben fi.

Repartim en gots amb gel picat, afegim rom al gust, i acabem d’omplir amb la soda i unes fulles de menta.

.

Bon profit, i bona cuina!

···

36 pensaments sobre “Còctels de préssec

  1. Anniki diu:

    El bellini és un cocktail que sempre m’ha cridat l’atenció,mpenso que ha d’estar bó tot i que no sóc massa d’alcohols.
    El mojio una forma molt original de fer-lo.

    Un petó

    M'agrada

  2. Bet diu:

    Ohhh com en sabeu de còctels eh? jo no n’he fet mai cap! per mi és un món on encara no m’hi he endinsat… potser perquè a casa meva no agraden gaire… :( Però aprofitaré algun soparet (o el dia que us convidi a menjar el bacallà) per començar-ne a fer! petonets :D

    M'agrada

  3. Narcís diu:

    Hola.
    Com sempre dues propostes molt interessants. Serà qüestió de provar-los, que la boca fa aigua només de veureu.
    Suposo que sense alcohol també seran bons oi?
    Bona cuina

    M'agrada

  4. Valerie diu:

    Un cocktail! Que bien, que refrescante!! Es la primera vez que veo uno de melocotón, me encanta el zumo, así que el cocktail debe ser exquisito, verdad? ;)

    Besos!

    M'agrada

  5. Xavier diu:

    Les dues propostes pareixen força refrescants!
    A més la primera té un coloret molt atractiu!
    Esteu molt feiners, aquest estiu! Jo a l’agost no m’hi he pogut sumar al ‘quinze’. :)

    M'agrada

  6. Salomé diu:

    Que cócteles más ricos has preparado, para mí un Bellini por favor…
    Esto de los melocotones ha propiciado recetas muy apetecibles!

    Estoy deseando ver que proponeis para septiembre… Besos

    M'agrada

  7. Margarida diu:

    No sóc gaire de beure alcohol, però aquestes propostes són sensacionals! I tan ben presentades!
    Va bé tenir-les en compte per quan tinguem visites…

    M’ha encantat participar en aquesta proposta de la Recepta del 15. He conegut molt blocs nous i he pres nota de moltes receptes interessants!
    Petons

    M'agrada

  8. Paula diu:

    I mira que sou “coctelers”, eh??? ;DDD M’agrada, m’agrada…no sóc de beure gaire, però me’n demano un de cada més la beguda rulera…ui, que començo a veure un poc de boira!! ;DD
    Amb un dia de retràs (perdò) gràcies al meu super ordinador i els seus errors us deixo l’enllaç a la meva proposta: uns melicotons farcits de formatge fresc.
    http://www.bontiberi.com/2011/08/melicotons-farcits-de-formatge-fresc.html
    No us queixeu de mi que per poder participar he hagut de tornar a repetir recepta de manera urgent!
    Petons guapos!!

    M'agrada

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.