La Recepta del 15 no tanca per vacances, i com cada mes tornem a ser aquí per portar-vos la nostra proposta, aquesta vegada de préssecs, i recollir també totes aquelles que ens envieu vosaltres.
Aquest mes us enganxa a molts de vosaltres de vacances, o si més no, desconnectats de la xarxa, i alguns ja ens heu dit que no podríeu participar, tot i que d’altres ens heu avisat de que programaríeu automàticament les entrades.
De totes maneres, gràcies a tots, i simplement dir-vos que si voleu participar, publiqueu quan pugueu, nosaltres ja anirem vigilant, com sempre, els enllaços que ens aneu deixant aquí, i anirem actualitzant l’índex de receptes amb tots els blocs que ens arribin.
Per la nostra part us portem un parell de còctels, ideals per gaudir-los ara amb la caloreta de l’estiu. Dues versions de dos grans clàssics: el Bellini (inspirat en els colors de les obres del pintor venecià Giovanni Bellini) i el mojito (la mescla cubana més famosa, amb el permís del cubalibre).
Esperem que us agradin, i a veure amb que ens sorpreneu aquest mes!
Bellini de préssec d’aigua
Ingredients (2 copes)
– Un préssec d’aigua
– Cava rosat
– Suc de llimona
– Fruits vermells
Preparació
Pelem i tallem el préssec i el passem per la batedora elèctrica amb unes gotes de suc de llimona. Barregem amb cava rosat al gust.
Servim molt fred, amb uns fruits vermells dins la copa.
.
Mojito de préssec de vinya
Ingredients (2 copes)
– Un préssec de vinya
– Rom blanc
– Sucre
– Suc de llima
– Soda
– Menta fresca
Preparació
Pelem i tallem el préssec, i junt amb una mica de sucre i unes gotes de suc de llima, el triturem amb la batedora elèctrica fins que quedi ben fi.
Repartim en gots amb gel picat, afegim rom al gust, i acabem d’omplir amb la soda i unes fulles de menta.
.
Bon profit, i bona cuina!
Hum! Quines ganes de provar-los
Un encert
M'agradaM'agrada
Aquesta versió de mojito cal provar-la!!!
Deixo la meva participació d’aquest mes (mai se si es deixa aquí o en el post anterior…)
Melocotón con vino
M'agradaM'agrada
M’encanten aquestes combinacions, el Bellini un 10, últimament m’he aficionat al cava rosat, i amb préssec ha de ser extraordinari, tot ben fresquet, que bo!!! Aquí us deixem el nostre enllaç. Petonets!!!
http://cotodesucre.blogspot.com/2011/08/pressecs-amb-menta.html
M'agradaM'agrada
El bellini és un cocktail que sempre m’ha cridat l’atenció,mpenso que ha d’estar bó tot i que no sóc massa d’alcohols.
El mojio una forma molt original de fer-lo.
Un petó
M'agradaM'agrada
En beuria cada dia d’això!!! el mojito de prèssec m’ha sorprés i encantat alhora! una presentació immillorable! petons
M'agradaM'agrada
Buenas… avui arrivo ben aviadet, eh!! aquesta és la meva recepta:
http://paambtomaquet-marylou.blogspot.com/2011/08/pastis-mousse-de-pressec-la-recepta-del.html
M’enporto els teus coctels!
Petonets
M'agradaM'agrada
Una autèntica delicia!!!!! Un gran descubriment aquestes propostes. Felicitats!!!! Petons i bona setmana.
M'agradaM'agrada
Xavi i Sandra; Unes bones “aquarel.les” de llum i color tant per el que fa a la vista com en el sabor de aquestes dues receptes.
Que vagi de gust Sandra i Xavi.
M'agradaM'agrada
Ohhh com en sabeu de còctels eh? jo no n’he fet mai cap! per mi és un món on encara no m’hi he endinsat… potser perquè a casa meva no agraden gaire… :( Però aprofitaré algun soparet (o el dia que us convidi a menjar el bacallà) per començar-ne a fer! petonets :D
M'agradaM'agrada
Hola guapos, un cop mes, recepta del 15. Que bons i fresquets els coctels, a l’estiu.
Us deixo l’enllaç amb la meva recepta.
Espero que us agradi.
http://caprofiti.blogspot.com/2011/08/pressecs-amb-vi.html
Petonets.
M'agradaM'agrada
Uhmmm!!! quin coctels tan refrescants i estiuencs.
Us deixo la meva aportació:
http://allijulivert.blogspot.com/2011/08/pastis-de-pressec-i-xocolata-blanca.html
Petons
M'agradaM'agrada
Wowwww!!! aquests coctels tenen un aspecte super refrescant!!! i han d’estar de vici!! amb la caloreta que fa! El bellini em xifla!!!!!!!!!!! Aquí us deixo l’enllàç http://filmfoodandphoto.blogspot.com/2011/08/la-recepta-del-15-el-melocoton.html
Ens fa molt contentes que us hagi agradat!!!
Un petonàs guapos!!!
M'agradaM'agrada
Hola.
Com sempre dues propostes molt interessants. Serà qüestió de provar-los, que la boca fa aigua només de veureu.
Suposo que sense alcohol també seran bons oi?
Bona cuina
M'agradaM'agrada
Ummm, qué deliciosas ambas propuestas para estos calores. Yo, aunque estoy de vacaciones, no me he podido resistir a hacer mi propuesta… ya tenía mono de horno, ¡qué vicio!
Aquí os dejo mi propuesta… qué ideal acompañado con alguna de las vuestras, ummmm
http://hoycocinavivi.blogspot.com/2011/08/bizcocho-de-melocoton-al-romero.html
M'agradaM'agrada
Mojito de melocotón!! Qué rico y el bellini tiene un color espectacular
M'agradaM'agrada
Records…..
http://lavieacancatrina.blogspot.com/2011/08/pressecs-amb-vi-la-recepte-del-15.html
M'agradaM'agrada
Un cocktail! Que bien, que refrescante!! Es la primera vez que veo uno de melocotón, me encanta el zumo, así que el cocktail debe ser exquisito, verdad? ;)
Besos!
M'agradaM'agrada
wow! mojito y bellini con melocotones, ¡que bueno!
M'agradaM'agrada
Maravillosos cocteles, me quedo con el primero que tiene menos alcohol aunque me encanta la originalidad del mojito!!!!
Un besote
M'agradaM'agrada
Jo no sóc molt de còctels però en aquests no m’hi puc resistir, segur que estan boníssims!
M'agradaM'agrada
Quina passada… un mojito de préssec!! Aquest el faig ràpid, ràpid..
Si, ja se que és dia 16 però impossible publicar abans…
Us deixo la meva aportació d’aquest mes .
http://lacuinadeleri.blogspot.com/2011/08/mousse-de-pressec-pinya-i-iogurt.html
Petonets!!!!!!!!!!1
M'agradaM'agrada
Fantàstica la proposta, molt original amb aquest còctel!! Ideal per a les tardes de vacances amb el caloret que estem passant :)
M'agradaM'agrada
Arribo el 16 en comptes del 15! però aqui estic per conèixer i participar en la recepta del 15, aquesta vegada amb la fruita que més m’agrada: el prèssec!
Aqui us deixo l’enllaç a la meva participació:
http://gourmenderies.blogspot.com/2011/08/tarta-de-melocoton-y-delicia-de.html
M'agradaM'agrada
Chicoooooosss, ya sé que el reto era ayer pero como era fiesta se me olvidó. Espero que sirva también hoy.
Os dejo el enlace.
Besos
http://experimentoenlacocina.blogspot.com/2011/08/ensalada-de-pasta-con-melocoton-este.html
M'agradaM'agrada
Nois, quines propostes més fantàstiques!! Uns còctels genials! El primer no el coneixia i m’ha encantat!
Aquí us deixo la meva proposta que per culpa d’internet no vaig poder publicar ahir:
Pastissets de llimona, menta i préssec.
Petonets!
M'agradaM'agrada
que ricos ambos pero creo que me quedo con el bellini. Bss.
M'agradaM'agrada
Les dues propostes pareixen força refrescants!
A més la primera té un coloret molt atractiu!
Esteu molt feiners, aquest estiu! Jo a l’agost no m’hi he pogut sumar al ‘quinze’. :)
M'agradaM'agrada
Ben freds segur que ens ajudaran a suportar la calor d’aquests dies. Ara mateix vaig a buscar menta a casa els meus pares. Petons!
M'agradaM'agrada
Quins combinats tan originals!!!! Sou uns cracks….
M'agradaM'agrada
Que cócteles más ricos has preparado, para mí un Bellini por favor…
Esto de los melocotones ha propiciado recetas muy apetecibles!
Estoy deseando ver que proponeis para septiembre… Besos
M'agradaM'agrada
No sóc gaire de beure alcohol, però aquestes propostes són sensacionals! I tan ben presentades!
Va bé tenir-les en compte per quan tinguem visites…
M’ha encantat participar en aquesta proposta de la Recepta del 15. He conegut molt blocs nous i he pres nota de moltes receptes interessants!
Petons
M'agradaM'agrada
I mira que sou “coctelers”, eh??? ;DDD M’agrada, m’agrada…no sóc de beure gaire, però me’n demano un de cada més la beguda rulera…ui, que començo a veure un poc de boira!! ;DD
Amb un dia de retràs (perdò) gràcies al meu super ordinador i els seus errors us deixo l’enllaç a la meva proposta: uns melicotons farcits de formatge fresc.
http://www.bontiberi.com/2011/08/melicotons-farcits-de-formatge-fresc.html
No us queixeu de mi que per poder participar he hagut de tornar a repetir recepta de manera urgent!
Petons guapos!!
M'agradaM'agrada
El Bellini és ben bo! jo que he estat per Venècia n’he près, ara ja sabré com fer-lo aquí jeje
Petons!
M'agradaM'agrada
No sé con cual quedarme de los dos… estoy indecisa… Venga me llevo ambos.
Qué delicia para estas tardes tan sofocantes.
Besos.
M'agradaM'agrada
Ei! que no és dia 20 avui?
Feu, feu, que ja m’espero.
Petons
M'agradaM'agrada
Uf, em sembla que no us vaig enllaçar la meva recepta, ara m’ha vingut com un tiro.
http://fogonsdelacuinaataula.blogspot.com/2011/08/melmelada-de-pressec.html
Una forta abraçada!
M'agradaM'agrada