Abans de res, moltes gràcies per la resposta rebuda amb la Recepta del 15 d’aquest mes; tot i ser agost ens heu enviat més de 50 receptes, i n’estem contentíssims. Merci!
Però anem al que toca: ja podeu començar a fer bullir la vostra matèria gris culinària, doncs aquest mes no us proposem un ingredient, ni tampoc pròpiament un plat, sinó una tècnica: l’escabetx!
Ja sabeu que en principi el dia per penjar les receptes serà el 15 de setembre, però vaja, es tracta de fer-ho al voltant d’aquesta data, quan us vagi millor a cadascú si el 15 no podeu. L’únic que us demanem, per facilitar el recull de totes les propostes, és que ens deixeu aquí al bloc un comentari amb l’enllaç a la vostra recepta.
Si feu una ullada a la secció de la Recepta del 15 podreu veure l’índex de receptes de préssec que hem fet d’aquest mes, i també totes les convocatòries anteriors.
Gràcies a tots, i fins aviat!
Ostres, no escabetxat mai res. Tenia ganes de probar-ho però no acabava d’atrevir. Ara ja no tinc excusa. M’agrada molt la proposta!
Petons
Irma
M'agradaM'agrada
Ens posarem mans a la obra, ja que no he fet mai escabeix i aquesta es la oportunitat perfecte!
Molt bona idea.
Petonets.
M'agradaM'agrada
Jo tampoc n’he fet mai d’escabetx, però m’ho agafaré com un repte per fer descobriments. Mem que sortirà.
M’agrada la proposta.
Una aferrada.
M'agradaM'agrada
Com que escabetx, eh! Doncs jo tampoc n’he fet mai. Hauré de fer una mica de recerca prèvia i alguna cosa sortirà.
Bona nit
M'agradaM'agrada
Heu llençat un repte que déu n’hi dó!…Recordeu que sovint cada dia 1 de mes proposo que cadascú ens expliqui com fa alguna cosa?: el pa amb tomàquet, el sofregit, les cremes d’estiu…quan vaig plantejar l’escabetx vaig tenir poquíssimes respostes i gran part era per dir que no en feien (com jo,je,je), així que crec que ens servirà a tots per “iniciar-nos” en el tema…Clar que la Isabel, la Marylou i algún blocaire més, segur ens faran una classe magistral!.Un petonet, macos!
M'agradaM'agrada
Espero participar, jo mol de tan en tan en faig.
A la llista d’Agost, no ens recordeo de mi.
Petonets.
M'agradaM'agrada
una altra que no n’ha fet mai!!!! ;P ja començo a exprimir les neurones a veure que surt!!!! ;) petonets
M'agradaM'agrada
No és per ser repetitiva però jo tampoc no he fet mai escabetx!! Rulo’s en mode on!! Petons!
M'agradaM'agrada
¡que buena propuesta! auguro unos riquísimos resultados :)
M'agradaM'agrada
Escabetx!!! Això si que és un repte! No tinc ni la més remota idea de què fa escabetxar els aliments…però dels menjars en conserva d’escabetx m’encanten els musclos i els seitons…Hi haurà alguna opció càrnica? O fruitera? O verdulera? Què sé jo! Intentaré fer algun invent! Petonets!!
M'agradaM'agrada
El conill,les perdius i les guatlles també es poden escabetxar i queden molt bons.
M'agradaM'agrada
Mare meva!!! toca posar-nos les piles de debó…
M'agradaM'agrada
Ostres, l’escabetx sempre m’ha semblat una tècnica pèl complicada i “avançada”, així és que aquest cop em quedaré a la reraguarda i intentaré aprendre alguna cosa dels experts, jeje (això de les perdius i el conill té una pinta insuperable, prendré nota!)
Salutacions a tots!
M'agradaM'agrada
Ja hem publicat la recepta de l’escabetx. Que vagi de gust!
http://www.bojosperlacuina.com/
M'agradaM'agrada
Aquí teniu la nostgra recepta de l’escabetx.
M'agradaM'agrada
Aquí teneis el escabeche que siempre se ha hecho en casa, para mi gusto, delicioso.
Besos.
http://alcalordelhorno.blogspot.com/2011/09/sardinillas-en-escabeche.html
M'agradaM'agrada
Participo per primer cop, ja en tenia ganes.
http://aprilskitch.blogspot.com/2011/09/escabeche-de-bacalao-nuevo-reto-de-els.html
Besos
M'agradaM'agrada
Hola!
Vaig començar un blog el passat mes de juliol i casualment el 26 d’agost vaig publicar unes sardines en escabetx. Ja sé que no correspon amb el mes de setembre però si hi voleu fer una ullada, és aquí:
http://bertaskitchen.blogspot.com/2011/08/mes-sardines.html
Estaré atenta a la proposta de l’octubre!
Felicitats per la iniciativa!
M'agradaM'agrada
Aquí teniu el nostre escabeig
http://gastromimix.blogspot.com/2011/09/escabeche-del-15.html
Fins aviat
M'agradaM'agrada
Ara publicaré la meva recepta d’escabetx.
Sandra aquesta vegada coincidim.
Fins dissabte.
lacuinadelaisabel.blogspot.com
M'agradaM'agrada
Hola a todos!
Espero que sepáis disculparme pero este mes… he publicado 2 recetas del mismo tema. Como explico en ella, ya tenía una preparada pero me ha salido la opción de hacer una segunda y no sabía cual escoger…
Espero que os gusten… o al menos, una de las dos :)
http://cocinaconmuchoamor.wordpress.com/2011/09/14/sardinas-en-escabeche-2/
http://cocinaconmuchoamor.wordpress.com/2011/09/14/melva-en-escabeche/
Como siempre, muchas gracias por la oportunidad de participar en este evento en el que se conocen a magníficos/as cocineros/as!
Saludos!
M'agradaM'agrada
Hola,
Doncs aquí us deixo el meu.
Petons!
http://degranvullsercomlamarthastewart.blogspot.com/2011/09/llom-en-escabetx.html
M'agradaM'agrada
Pues yo es la primera vez que voy a participar y es un plato que hacemos de vez en cuando. El descubrimiento ha sido que a mi hijo también le ha gustado!
Os dejo mi enlace…
http://entucocinayenlamia.blogspot.com/2011/09/caballas-en-escabeche.html
M'agradaM'agrada
Hola guapa!!! Aqui la meva aportacio d’aquest mes… desitjo que us agradi!!! ;-)
Un petonas
Sònia
http://encontrarlafelicidadenlosdetalles.blogspot.com/2011/09/salpicon-de-marisco-en-escabeche-sobre.html
M'agradaM'agrada
Hola!! aquí teniu la meva, espero que us agradi… http://tastarutes.wordpress.com/2011/09/15/la-recepta-del-15-timbal-dalberginies-escabetxades/
petonets!!
M'agradaM'agrada
Us deixo una recepta d’escabeix: Sardines, tal com les feia l’àvia, a veure si us agrada.
http://www.clubdecuines.cat/recepta/sardines-en-escabetx/5260
M'agradaM'agrada
Hola! Os dejo unos mejillones gallegos en escabeche
http://blocderecetas.blogspot.com/2011/09/mejillones-en-escabeche.html
Que los disfruteis! Besos
M'agradaM'agrada
Us deixo la meva aportació: Conill en escabetx
http://Www.gastroadikta.com/2011/08/conejo-en-escabeche.html
Petonets!!
M'agradaM'agrada
Bon dia amics,
Aquí teniu l’enllaç de la nostra recepta d’escabetx.
http://elcafedenit.blogspot.com/2011/09/escabetx-balsamic-de-conill-amb-buquet.html
Una abraçada
M'agradaM'agrada
La meva aportació:
http://recetasmj.blogspot.com/2011/09/mejillones-en-escabeche.html
Petons!!
M'agradaM'agrada
Aquí dejamos nuestra aportación de escabeche vegetal ;o)
http://comeconmigoelblogdepalmira.over-blog.es/article-calabacin-en-escabeche-84144428.html
Petonets,
Palmira
M'agradaM'agrada
Una petita aportació des de Polònia (la de veritat)
http://lesreceptesdelamano.blogspot.com/2011/09/la-recepta-del-15-conill-amb-escabetx.html
M'agradaM'agrada
Hola nois, després de la meva parada del mes d’Agost, aquest 15 em torno a reincorporar. La meva aportació está acabada de sortir de la cuina, jeje.
Espero que la disfruteu tant com noslatres
http://elquenomataengreixa.blogspot.com/2011/09/pollo-escabechado-en-ensalada.html
petonets
MAR, de El que no mata, engreixa
M'agradaM'agrada
Hola nois, pensaba que no arribava, tot el matí avería local en la linea telefónica. I fins ara no ens hem pogut conectar. Us presento una recepta clàsica de pollastre escabetxat emplatat de dues maneres. Espero que us agradi. Vaig a fer un tomet a veure les receptes de la resta de companys. Petons,
http://lacocinadelosinventos.blogspot.com/2011/09/pechugas-de-pollo-escabechadas.html
M'agradaM'agrada
Aquí teniu l’enllaç de la la meva recepta d’escabetx. Petonets
http://donibaneko-buscandoumami.blogspot.com/#
M'agradaM'agrada
Us he escabetxat uns seitons, us venen de gust?
http://nototsonpostres.blogspot.com/2011/09/aquesta-vegada-els-fogons-de-la-bordeta.html
PTNTS
Dolça
M'agradaM'agrada