la Recepta del 15 (de setembre)

Abans de res, moltes gràcies per la resposta rebuda amb la Recepta del 15 d’aquest mes; tot i ser agost ens heu enviat més de 50 receptes, i n’estem contentíssims. Merci!

Però anem al que toca: ja podeu començar a fer bullir la vostra matèria gris culinària, doncs aquest mes no us proposem un ingredient, ni tampoc pròpiament un plat, sinó una tècnica: l’escabetx!

Ja sabeu que en principi el dia per penjar les receptes serà el 15 de setembre, però vaja, es tracta de fer-ho al voltant d’aquesta data, quan us vagi millor a cadascú si el 15 no podeu. L’únic que us demanem, per facilitar el recull de totes les propostes, és que ens deixeu aquí al bloc un comentari amb l’enllaç a la vostra recepta.

Si feu una ullada a la secció de la Recepta del 15 podreu veure l’índex de receptes de préssec que hem fet d’aquest mes, i també totes les convocatòries anteriors.

Gràcies a tots, i fins aviat!

···

37 pensaments sobre “la Recepta del 15 (de setembre)

  1. MERCÈ-destapant cassoles diu:

    Heu llençat un repte que déu n’hi dó!…Recordeu que sovint cada dia 1 de mes proposo que cadascú ens expliqui com fa alguna cosa?: el pa amb tomàquet, el sofregit, les cremes d’estiu…quan vaig plantejar l’escabetx vaig tenir poquíssimes respostes i gran part era per dir que no en feien (com jo,je,je), així que crec que ens servirà a tots per “iniciar-nos” en el tema…Clar que la Isabel, la Marylou i algún blocaire més, segur ens faran una classe magistral!.Un petonet, macos!

    M'agrada

  2. Montse de Sants (a bell bulto) diu:

    Escabetx!!! Això si que és un repte! No tinc ni la més remota idea de què fa escabetxar els aliments…però dels menjars en conserva d’escabetx m’encanten els musclos i els seitons…Hi haurà alguna opció càrnica? O fruitera? O verdulera? Què sé jo! Intentaré fer algun invent! Petonets!!

    M'agrada

  3. Helena / Rico Sin Azúcar diu:

    Ostres, l’escabetx sempre m’ha semblat una tècnica pèl complicada i “avançada”, així és que aquest cop em quedaré a la reraguarda i intentaré aprendre alguna cosa dels experts, jeje (això de les perdius i el conill té una pinta insuperable, prendré nota!)

    Salutacions a tots!

    M'agrada

  4. Ani diu:

    Hola a todos!

    Espero que sepáis disculparme pero este mes… he publicado 2 recetas del mismo tema. Como explico en ella, ya tenía una preparada pero me ha salido la opción de hacer una segunda y no sabía cual escoger…

    Espero que os gusten… o al menos, una de las dos :)

    Sardinas en escabeche

    Melva en escabeche

    Como siempre, muchas gracias por la oportunidad de participar en este evento en el que se conocen a magníficos/as cocineros/as!

    Saludos!

    M'agrada

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.