Ciabatta caprese

La recepta d’avui és ideal per aquests dies d’estiu, fàcil i ràpida de fer. Tot i que senzilla, és realment boníssima, amb un fantàstic punt refrescant donat per l’alfàbrega.

A més a més vam aprofitar per estrenar la flor de sal d’olives negres que vam comprar enguany a Mallorca.

I la xapata també la vam fer a casa, però això ho deixem per més endavant, un dia d’aquests hi tornarem i ja en publicarem la recepta.

Per acabar, abans de la recepta, us fem saber que acaben de començar les Festes de Sants, i us convidem a treure-hi el nas al llarg de tota aquesta setmana! Aquí podeu consultar el programa d’actes de tots els carrers. Paraula de Núria Feliu: visca el Poble de Sants!!

Ingredients

– Pa de xapata

– Mozzarella de búfala

– Tomàquet cherry

– Olivada

– Olives negres

– Fulles d’alfàbrega

– Oli d’oliva

– Flor de sal d’olives negres

Preparació

Tallem unes quantes llesques de pa de xapata, no gaire gruixudes, i les torrem una mica.

Posem un raig d’oli d’oliva sobre les torrades, i hi distribuïm la mozzarella desfeta en trossets. Hi posem també els tomàquets tallats i unes olives.

Acabem amb unes fulles d’alfàbrega picades, una mica d’olivada, unes gotes més d’oli, i finalment la flor de sal (en l’últim moment de servir perquè no es desfaci).

Bon profit, i bona cuina!

···

TAMBÉ POT INTERESSAR-VOS:

Amanida grega

 

 

 

 

 

 

 

 

26 pensaments sobre “Ciabatta caprese

  1. Anna Hallado diu:

    Les coses senzilles amb bona matèria prima són èxit assegurat. En aquest cas hi afegiu una combinació de primera per a un resultat excel•lent.
    Esperarem delerosos la recepta de la xapata.
    Petons.

    M'agrada

  2. Anniki diu:

    L’amanida caprese és una de les que més m’agrada. Em sembla milt bona idea així sobre la xapata, també ha d’estar molt bó!
    Aniria a treure el nas a Sants, però dubto que tingui temps…. Això si! Passeu genial!
    Petons

    M'agrada

  3. judith diu:

    quina gana que m’ha entrat de bon matí!!! quan plegui de treballar vinc volant a fer un mos i de pas anem a les festes de Sants! jajajajajajaja. A veure si els meus bombons s’animen!! ;P petonets guapos

    M'agrada

  4. Bet diu:

    Mmm!!! la caprese m’encanta! i si a sobre la poseu damunt d’aquesta xapata que deuria ser boníssima…!! ai sort que acabo d’esmorzar! ;) Disfruteu moltíssim de les festes de Sants, encara que el tingui lluny és un dels barris (poble ;) que més m’agrada!! petonets

    M'agrada

  5. Paula diu:

    Ohhh!! Quina gana que m’està entrant!!!!! No entenc perquè heu de viure tan lluny…em convidaria a sopar cada vespre!!
    El toc de flor de sal m’encanta!! Ho dic jo que tenc tota la col.lecció!! ;DDD
    Petons guapetons!!

    M'agrada

  6. Anna - la felicitat es menja diu:

    hola nois!! :) sé qe vaig bastant a deshora, però és que us vaig deixar un comentari amb el link per a la recepta del 15 del mes anterior, la dels préssecs, perquè no la podia penjar el dia 15, i no l’heu inclòs a la llista… Vaig fer un tiramisú de préssecs i hi vau comentar i tot. Ja sé que ja ha passat la data, però com que va ser la meva primera participació em faria il·lusió sortir-hi, espero que no sigui massa tard.

    molts petons, i per cert, QUINA CIABATTA! Sí que és molt estiuenc, però jo d’aquestes en menjaria tot l’any! jaja A mi encara m’agrada més amb la fulla d’alfàbrega sencera :) ara sí, molts petons!

    Anna

    M'agrada

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.