La recepta d’avui és ideal per aquests dies d’estiu, fàcil i ràpida de fer. Tot i que senzilla, és realment boníssima, amb un fantàstic punt refrescant donat per l’alfàbrega.
A més a més vam aprofitar per estrenar la flor de sal d’olives negres que vam comprar enguany a Mallorca.
I la xapata també la vam fer a casa, però això ho deixem per més endavant, un dia d’aquests hi tornarem i ja en publicarem la recepta.
Per acabar, abans de la recepta, us fem saber que acaben de començar les Festes de Sants, i us convidem a treure-hi el nas al llarg de tota aquesta setmana! Aquí podeu consultar el programa d’actes de tots els carrers. Paraula de Núria Feliu: visca el Poble de Sants!!
Ingredients
– Pa de xapata
– Mozzarella de búfala
– Tomàquet cherry
– Olivada
– Olives negres
– Fulles d’alfàbrega
– Oli d’oliva
– Flor de sal d’olives negres
Preparació
Tallem unes quantes llesques de pa de xapata, no gaire gruixudes, i les torrem una mica.
Posem un raig d’oli d’oliva sobre les torrades, i hi distribuïm la mozzarella desfeta en trossets. Hi posem també els tomàquets tallats i unes olives.
Acabem amb unes fulles d’alfàbrega picades, una mica d’olivada, unes gotes més d’oli, i finalment la flor de sal (en l’últim moment de servir perquè no es desfaci).
Bon profit, i bona cuina!
···
TAMBÉ POT INTERESSAR-VOS:
Molt bona, la amanida capresse i a sobre d’una bona xapata, encara millor.
Que tinguem bona Festa Major!!!
Petonets.
M'agradaM'agrada
Ja he sopat, però ara mateix em menjaria una llesqueta ben a gust…
M'agradaM'agrada
Yo no sé si haya cosas más buenas que estas ciabattas…una delicia total, anotada queda.
Besiños.
M'agradaM'agrada
Les coses senzilles amb bona matèria prima són èxit assegurat. En aquest cas hi afegiu una combinació de primera per a un resultat excel•lent.
Esperarem delerosos la recepta de la xapata.
Petons.
M'agradaM'agrada
Me encanta! y me gusta aún más la de higo que no había visto! Perfecto para un aperitivo :)
Besos!!
M'agradaM'agrada
L’amanida caprese és una de les que més m’agrada. Em sembla milt bona idea així sobre la xapata, també ha d’estar molt bó!
Aniria a treure el nas a Sants, però dubto que tingui temps…. Això si! Passeu genial!
Petons
M'agradaM'agrada
Quin gust de torradetes….. tenen una pinta exquisita amb aquesta olivada i el formatget.
Senzill, sa i boníssim, el trio perfecte ;) Petonsss
M'agradaM'agrada
Qué aperitivo más bueno!! Ahora mismo te cojo un par de tostaditas de esas para la merienda ;)
M'agradaM'agrada
quina gana que m’ha entrat de bon matí!!! quan plegui de treballar vinc volant a fer un mos i de pas anem a les festes de Sants! jajajajajajaja. A veure si els meus bombons s’animen!! ;P petonets guapos
M'agradaM'agrada
Mmm!!! la caprese m’encanta! i si a sobre la poseu damunt d’aquesta xapata que deuria ser boníssima…!! ai sort que acabo d’esmorzar! ;) Disfruteu moltíssim de les festes de Sants, encara que el tingui lluny és un dels barris (poble ;) que més m’agrada!! petonets
M'agradaM'agrada
Delicioso.
Si es que la mayoría de las veces, nos complicamos en exceso la vida.
Mil besos y buena semana.
M'agradaM'agrada
Quina pintassa!! us en robaria una ara mateix!!! bonisim!!! petons
M'agradaM'agrada
Ohhh!! Quina gana que m’està entrant!!!!! No entenc perquè heu de viure tan lluny…em convidaria a sopar cada vespre!!
El toc de flor de sal m’encanta!! Ho dic jo que tenc tota la col.lecció!! ;DDD
Petons guapetons!!
M'agradaM'agrada
Quin goig que fan aquestes torrades i quins bons ingredients… Ben senzilla i apetitosa. Petons wapos!!!!
M'agradaM'agrada
hola nois!! :) sé qe vaig bastant a deshora, però és que us vaig deixar un comentari amb el link per a la recepta del 15 del mes anterior, la dels préssecs, perquè no la podia penjar el dia 15, i no l’heu inclòs a la llista… Vaig fer un tiramisú de préssecs i hi vau comentar i tot. Ja sé que ja ha passat la data, però com que va ser la meva primera participació em faria il·lusió sortir-hi, espero que no sigui massa tard.
molts petons, i per cert, QUINA CIABATTA! Sí que és molt estiuenc, però jo d’aquestes en menjaria tot l’any! jaja A mi encara m’agrada més amb la fulla d’alfàbrega sencera :) ara sí, molts petons!
Anna
M'agradaM'agrada
ai, perdó, m’he deixat el link! és:
http://lafelicitatesmenja.blogspot.com/2011/07/tiramisu-de-pressecs.html
a la tercera va la vençuda, molts petons! jaja
M'agradaM'agrada
Pues venga: viva el Poble de Sants! Y la mozzarella de buffala! Y las aceitunas!
M'agradaM'agrada
M’encanta aquesta xapata. Estaré atenta per no perdre’m la recepta del pa. I la combinació senzilla però és una de les meves preferides.
M'agradaM'agrada
La combinació caprese sempre triomfa! Posime’n un parell per a la meva taula, siusplau!! :DD
M'agradaM'agrada
Un estupendo primer plato o merienda para estos días tan calurosos, solo verlo ya refresca, y la chapata… tendremos que esperar.
Un besote
M'agradaM'agrada
Guau que tostas!!!
Nunca he probado esa sal pero tiene una pinta genial.
Bss Esther
M'agradaM'agrada
¡que ricas! y con ese quesito deben de ser una locura…:)
M'agradaM'agrada
Sencillamente………deliciosa. Saludos muy cordiales
M'agradaM'agrada
PAra mi gusto son de las tosta más ricas y si dejas macerar el tomate un par de horas y fresquito,están de muerte.
CAriños
M'agradaM'agrada
Jo també vaig comprar flor de sal però encara no l’he tastat!!!!!!!!!!!!!!
No puc amb la Núria Feliu, li tinc molta mania, pateix tant!
Més petonets.
M'agradaM'agrada