Sembla que encara ens queden uns quants dies de calor per endavant, així que res millor que una recepta refrescant, ràpida i fàcil de fer per acabar de passar l’estiu!
Aquesta sopa es prepara només amb síndria i tomàquet, i està aromatitzada amb alfàbrega, així que als que no us convenç el gaspatxo aquesta és una opció que segurament us agradarà.
Ingredients
– 3 tomàquets
– 1/4 de síndria
– Alfàbrega
– Oli
– Vinagre
– Sal i pebre
Preparació
Pelem els tomàquets i els traiem les llavors. També tallem la polpa de la síndria i en separem les llavors.
Ho triturem tot amb la batedora elèctrica i ho amanim al gust amb un raig d’oli d’oliva, una mica de vinagre, sal i pebre.
Deixarem la sopa a la nevera, amb unes fulles d’alfàbrega a l’interior perquè n’absorbeixi l’aroma, fins que estigui ben freda.
Bon profit, i bona cuina!
···
TAMBÉ POT INTERESSAR-VOS:
Amb la sed que tinc ara mateix… que bé m’aniria un vaset!! Que bó! :)
Un petonet
M'agradaM'agrada
m’encanten les sopetes combinades amb fruita i tomàquet! i més si és una recepta vostra! jajajaajajajaj (que poc objectiva sóc :)) la foto de la cadira m’encanta! ja tardeu a convidar-nos, eh? petonets guapos
M'agradaM'agrada
Jo també tinc posada una entrada d’un gaspatxo de síndria i es que son frequets i fácils de fer…Quan fa calor ( i encara en fa)venen molt de gust.
Petonets.
M'agradaM'agrada
Es que esa mes nos está esperando????
Vamos volando….
Deliciosa receta.
Besos.
M'agradaM'agrada
cada estiu penso que faré una sopa d’aquestes de tomàquet i síndria i encara no ho he provat mai. aquesta vostra, tan senzilla i amb el toc de l’alfàbrega, té pinta d’estar deliciosa, a veure si m’hi poso d’una vegada…
M'agradaM'agrada
Per beure en qualsevol moment i a qualsevol hora…Té un color d’ allò més bonic.
M'agradaM'agrada
Nunca me cansaré de decir que es una pena que no me gusté la sandía… es una fruta tan benéfica! Pocas calorías, rica en agua, muy refrescante en verano (y la lista sigue) y a mi no me gusta! Pues vaya… espero que un día me guste, que esta sopa la tengo que hacer! Pero a mi eso me pasa mucho, que un día no me gusta y luego después, con el tiempo me encanta y como nada más que eso jaja
Muchos beso! Es una entrada fantástica!
M'agradaM'agrada
uy, que fresquito! por acá estamos recibiendo la primavera así que esto viene muy bien, en breve ya podré tomar este tipo de sopitas.
M'agradaM'agrada
Jo en vaig fer una de semblant i estava boníssima!
Aquesta té una pinta…
M'agradaM'agrada
Estava busquen una recepta de gaspatxo de síndria per aprofitar les restes de síndria, doncs ja està. Petons
M'agradaM'agrada
Què bona ha de ser aquesta sopeta vermella!!
M’encanta el fons blau de la foto. Veig que amortitzau molt bé aquest escenari!!
Aquí ruleres totes o cap. Si la Judith ve, jo també vull venir. I esperau a la Moni que segur que també s’apunta!!
Petons guapos!!
M'agradaM'agrada
M’agrada molt la presentació, l’estiu ja s’acaba però encara podem disfrutar dels seus plaers culinaris ;)
M'agradaM'agrada
Podría tomar éste plato todos los días. La pena es que en casa sólo me gusta a mí, así que me la hago poquito. Guardame un vaso, te ha quedado con un color divino.
Besos
M'agradaM'agrada
Hei!!!!!! Que tal??!!!!! Ja veig que cuidant-vos com una marahas!! Si senyora, aquesta sopeta a part de maca ha d’estar boníssima.
Un petonàs,
Esther
M'agradaM'agrada
Aquesta sopeta ens faria ben contents a casa, encara hi som a temps!
M'agradaM'agrada
Fresca, suau i vistosa!, cal dir res més?…sí, i ben presentada, explicada, combinada… Sou uns cracks! Un petonet!
M'agradaM'agrada
La sindria…una de les meves fruites preferides…i ja s’acaba la temporada! així que hem d’aprofitar! em copio la recepta! petons
M'agradaM'agrada
jo tinc ganes de fresquet, com el que fa quan t’aixeques, però bueno, pendre aquesta sopa i segur que el dia passa millor!
petonets
M'agradaM'agrada
Qué propuesta tan sana y refrescante, me parece ideal.
Un besito
M'agradaM'agrada
Només n’he fet una vegada però sense alfàbregat, apuntat! I per acabar una mica de licor de la deesa, ja,ja,ja.
Molts petonets.
M'agradaM'agrada
M’encanten aquestes versions dels gaspatxo amb fruita. Fresquetes a l’estiu es posen super bé!
M'agradaM'agrada
mmm, quina pinta!! M’encanta, és tan refrescant! A més té un color preciós, és un d’aquells bàsics de l’estiu que mai fallen :P.
Petonets!!
M'agradaM'agrada
Aquesta sopa (o semblant) la vaig menjar un cop en un restaurant i des de llavors que la vull fer. Apuntada!! :)
per cert…he vist algo de crema de tomàquet amb escuma d’oli d’oliva… m’he perdut mooltes coses em sembla!!Té una pinta boníssima!
Molts petoents guapos!! :)
M'agradaM'agrada
Doncs a mi a part de lo refrescant de la proposta el que més m’agrada és que no es diu gaspatxo sino sopa freda. Perque es que sino es va perdent el sentit dels mots :)
VAja, sense voler pontificar :))
M'agradaM'agrada
MMmmmmmmm, quina bona pinta!
a veure si també feu alguna cosa amb meló, que em mola més!
:)
jaajjajajajaaaa
M'agradaM'agrada
molt bona i fresqueta divina
peto
miquel
M'agradaM'agrada
La síndria sola no m’agrada massa, però així en sopeta… que bona!
Va, veure si veient aquestes coses tan bones que feu ens vé el cuquet i reenganxem al mon bloguero!!!
Petons
M'agradaM'agrada
Aiai, la Sandra sempre és la primera a comentar les meves receptes i històries… i jo sempre arribo de les últimes, ho sento!!! la síndria no és la fruita que m’agradi més, però veient-la així, potser que la provi i en treuré profit de les que tenim a l’hort! mai l’he tastat d’una manera diferent… gràcies per la recepta! ah i les fotos amb la paret blava al fons sempre ho dic, però és que m’encanten!! petonets :)
M'agradaM'agrada
La síndria és un de les meves fruites d’ estiu preferides… mai hauria pensat combinar.-la amb tomaquet… Quina bona opció´!
M'agradaM'agrada
Es tan refrescant i bona com el gaspatxo i una bona manera de no menjar sempre el mateix.
Petons.
M'agradaM'agrada
Que delicia la sandía, que rica, y que color se ve!!!
Anotada queda.
Besotes.
M'agradaM'agrada
es veu boníssima! quin color tan vermell!
no fa gaire vaig veure un reportatge al discovery on deien els productes alimenticis de color vermell agradaven més, quina raó tenen!!!
M'agradaM'agrada
Cada cop m’agraden més les barrejes de fruita i verdura.
T’han quedat espectaculars.
Salutacions :)
M'agradaM'agrada
Ostres, aquesta sopa ha d’estar boníssima! El problema és que per aquí la síndria ja s’ha acabat. I la calor també :( Ara ja tenim els prestatges del súper i els mercats plens de carabasses i bolets. Serà qüestió de tornar a posar-se a fer sopes i plats calents!
Un petonet!
M'agradaM'agrada
Es preciosa y de lo más apetecible… nunca veo el momento de hacerla y seguro que me encantaría! Besos
M'agradaM'agrada
Qué buena esta sopita fría!!! :D
Yo el único “gazpacho” diferente que he hecho, ha sido con melocotón. Probaré el de sandía que tiene super buena pinta ;)
Un besazo
Patri
M'agradaM'agrada
Que en teniu un gotet per sopar?? Quina bona pinta!! I amb la calor que encara fa ve molt de gust!
Petons!
M'agradaM'agrada
Aquesta no la he probat mai!!!i ha de ser molt bona!!!petonets i prenc nota!
M'agradaM'agrada
Me ha empezado a gustar la sandía hace bien poco, y la tomo a todas horas! esta receta tuya es ideal.
Me encanta
:)
M'agradaM'agrada
Deliciosa i fresca que es el que més s’agraeix en aquesta època.
Una abraçada
M'agradaM'agrada