Sopa de síndria

Sembla que encara ens queden uns quants dies de calor per endavant, així que res millor que una recepta refrescant, ràpida i fàcil de fer per acabar de passar l’estiu!

Aquesta sopa es prepara només amb síndria i tomàquet, i està aromatitzada amb alfàbrega, així que als que no us convenç el gaspatxo aquesta és una opció que segurament us agradarà.

Ingredients

– 3 tomàquets

– 1/4 de síndria

– Alfàbrega

– Oli

– Vinagre

– Sal i pebre

Preparació

Pelem els tomàquets i els traiem les llavors. També tallem la polpa de la síndria i en separem les llavors.

Ho triturem tot amb la batedora elèctrica i ho amanim al gust amb un raig d’oli d’oliva, una mica de vinagre, sal i pebre.

Deixarem la sopa a la nevera, amb unes fulles d’alfàbrega a l’interior perquè n’absorbeixi l’aroma, fins que estigui ben freda.

Bon profit, i bona cuina!

···

TAMBÉ POT INTERESSAR-VOS:

Crema de tomàquet amb escuma d’oli d’oliva

Gaspatxo de cireres

40 pensaments sobre “Sopa de síndria

  1. elmondejuju diu:

    m’encanten les sopetes combinades amb fruita i tomàquet! i més si és una recepta vostra! jajajaajajajaj (que poc objectiva sóc :)) la foto de la cadira m’encanta! ja tardeu a convidar-nos, eh? petonets guapos

    M'agrada

  2. GEMMA diu:

    Jo també tinc posada una entrada d’un gaspatxo de síndria i es que son frequets i fácils de fer…Quan fa calor ( i encara en fa)venen molt de gust.
    Petonets.

    M'agrada

  3. manel diu:

    cada estiu penso que faré una sopa d’aquestes de tomàquet i síndria i encara no ho he provat mai. aquesta vostra, tan senzilla i amb el toc de l’alfàbrega, té pinta d’estar deliciosa, a veure si m’hi poso d’una vegada…

    M'agrada

  4. Valerie diu:

    Nunca me cansaré de decir que es una pena que no me gusté la sandía… es una fruta tan benéfica! Pocas calorías, rica en agua, muy refrescante en verano (y la lista sigue) y a mi no me gusta! Pues vaya… espero que un día me guste, que esta sopa la tengo que hacer! Pero a mi eso me pasa mucho, que un día no me gusta y luego después, con el tiempo me encanta y como nada más que eso jaja

    Muchos beso! Es una entrada fantástica!

    M'agrada

  5. Paula diu:

    Què bona ha de ser aquesta sopeta vermella!!
    M’encanta el fons blau de la foto. Veig que amortitzau molt bé aquest escenari!!
    Aquí ruleres totes o cap. Si la Judith ve, jo també vull venir. I esperau a la Moni que segur que també s’apunta!!
    Petons guapos!!

    M'agrada

  6. Pilar19@me.com diu:

    Podría tomar éste plato todos los días. La pena es que en casa sólo me gusta a mí, así que me la hago poquito. Guardame un vaso, te ha quedado con un color divino.
    Besos

    M'agrada

  7. MERCÈ-destapant cassoles diu:

    Fresca, suau i vistosa!, cal dir res més?…sí, i ben presentada, explicada, combinada… Sou uns cracks! Un petonet!

    M'agrada

  8. Alba diu:

    Aquesta sopa (o semblant) la vaig menjar un cop en un restaurant i des de llavors que la vull fer. Apuntada!! :)
    per cert…he vist algo de crema de tomàquet amb escuma d’oli d’oliva… m’he perdut mooltes coses em sembla!!Té una pinta boníssima!

    Molts petoents guapos!! :)

    M'agrada

  9. starbase diu:

    Doncs a mi a part de lo refrescant de la proposta el que més m’agrada és que no es diu gaspatxo sino sopa freda. Perque es que sino es va perdent el sentit dels mots :)

    VAja, sense voler pontificar :))

    M'agrada

  10. Bet diu:

    Aiai, la Sandra sempre és la primera a comentar les meves receptes i històries… i jo sempre arribo de les últimes, ho sento!!! la síndria no és la fruita que m’agradi més, però veient-la així, potser que la provi i en treuré profit de les que tenim a l’hort! mai l’he tastat d’una manera diferent… gràcies per la recepta! ah i les fotos amb la paret blava al fons sempre ho dic, però és que m’encanten!! petonets :)

    M'agrada

  11. Eva diu:

    es veu boníssima! quin color tan vermell!
    no fa gaire vaig veure un reportatge al discovery on deien els productes alimenticis de color vermell agradaven més, quina raó tenen!!!

    M'agrada

  12. Irene diu:

    Ostres, aquesta sopa ha d’estar boníssima! El problema és que per aquí la síndria ja s’ha acabat. I la calor també :( Ara ja tenim els prestatges del súper i els mercats plens de carabasses i bolets. Serà qüestió de tornar a posar-se a fer sopes i plats calents!
    Un petonet!

    M'agrada

  13. Patrizia diu:

    Qué buena esta sopita fría!!! :D
    Yo el único “gazpacho” diferente que he hecho, ha sido con melocotón. Probaré el de sandía que tiene super buena pinta ;)

    Un besazo

    Patri

    M'agrada

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.