Pastissets de caipirinha

Avui dia 18 tornem a estar d’aniversari! La nostra Paula de “Bon Tiberi” fa anys, i es clar, des dels blocs de “les ruleres” la felicitem amb una recepta especialment pensada per a ella (per tant feu una ullada també a la Judith i la Mònica, a veure amb que ens sorprenen!).

Per la nostra part, com que la Paula és de Mallorca i les tres ruleres barcelonines sempre estan dient que tenen una caipirinha pendent, hem decidit fer uns pastissets amb cachaça i llima per evocar aquest còctel tant i tant bo, però d’una manera ben dolça. I clar, cadascun l’hem acabat d’una manera diferent, representant les 4 “ruleres” blocaires. Paula, en tenim una pendent per quan vinguis a visitar-nos!!

Moltes felicitats des de “la Bordeta” guapa!

També volem aprofitar per felicitar des d’aquí la Judith i l’Yves, finalistes als Premis Blocs Catalunya 2011!! Enhorabona… i que es faci justícia!! Molta sort!!

Ingredients

-150 g de farina

– 100 ml de llet

– 1 ou

– 40 g de mantega fosa

– 60 g de sucre

– 1/2 sobre de llevat químic (tipus Royal)

– 50 ml de cachaça

– 1 llima

Preparació

Preescalfem el forn a a 200ºC.

Blanquegem l’ou amb el sucre i hi afegim la mantega fosa. Hi posem la farina tamisada amb el llevat i també la llet. Barregem bé.

Per últim hi afegim la cachaça, el suc i la ratlladura de la llima.

Ho repartim en motlles individuals, i els decorem amb diferents coses (nosaltres n’hem fet amb sèsam blanc i negre, sucre volado i ametlles laminades).

Coem durant uns 15 minuts o fins que estiguin al punt.

Bon profit, i bona cuina!

···

TAMBÉ POT INTERESSAR-VOS:

Pastissets de llimona i ametlla de la Julia Child

Pastissets de pastanaga especiats

51 pensaments sobre “Pastissets de caipirinha

  1. elmondejuju diu:

    hola pendonets!!! ja se que en aquests moments esteu de guateque, però hi ha d’alres que estem més tranquil·lets, jijijiji. Quins pastissets més bons!!!! i de caipirinha??? argggggg jo els haig de tastar ja!!! al final tenim dia? ;))))) Us han quedat BRUTALSSSSSSSSSSSS! la Paua estarà encantada. Molts petonets guapos ah! i moltes gràcies per la vostra felicitació m’he quedat flipant!!!! ;)))))

    M'agrada

  2. Paula diu:

    Uffffffffffffffffff…..brutal, bestial!!!! Gràcies!
    M’heu fet plorar…aquí la valenta, la que no plora…vaja quin torrent de llàgrimes que he amollat…uff..sniff..sniff…uff…
    No m’ho esperava; m’ha encantat. Com li acabo de comentar a la Judith m’he quedat sense paraules i mira que això és difícil.
    He fet tornar a la gavina de manera urgent i està a punt de partir cap a Barcelona. Duu un tupper a l’esquena, li posau un pastisset a dins?? Així el podré tastar.
    Gràcies guapos, m’heu emocionat!!
    Visquen les ruleres i el nostre Xarvly!…i visquen les caipis!!

    M'agrada

  3. Anna diu:

    Me’n he enterat de dues coses, del cumoleanys i dels premis!! Moktes felicitats a tots!!

    Espero que la Pauña hagi pogut tastar el pastís, perquè sino es deu perdre una gran meravella!

    Petonets

    M'agrada

  4. FRANCESC diu:

    Caram, quins pastissets més bons!!! Això d’agafar un còctel (es pot dir així de la “caipirinha”?) i fer-ne un dolç té el seu què. Salutacions
    Per cert, finalment us he pogut enllaçar al meu blog. És que tinc una connexió a Internet que va “a pedals” i fer qualsevol cosa em costa moltíssim i, fins i tot, no ho aconseguesc de vegades.

    M'agrada

  5. Alba diu:

    Ja li he dit a la Mònica, totes les ruleres (+Xavi) sou encantadores i l’entrada que heu fet avui emociona als que us llegim i tot, jeje!! què bonic fer amics per la xarxa així!!

    Els pastissets es veuen deliciosos i de caipirinha segur que són super originals!!

    Molts petonets guapos!!

    M'agrada

  6. Mònica diu:

    Estem desperts???????;)
    Que maco això d’un pastís per cada rul.lera! N’agafo un que la caipi no arriba!!! Ja,ja,ja
    Descanseu moooolt!
    Sandra ja pots anar preparant el vestit per La Seu.;)
    Petonets guapos!

    M'agrada

  7. Catieu diu:

    La rulera que em faltava!!!! Però que originals aquests pastissets, de caipirinha!!! Tinc més d’un amic que li encanten jejeje…. m’emporto la recepta.
    Petonets guapíssima

    M'agrada

  8. Bet diu:

    Ohhh que monos!! jo també tinc aquestes capsetes :D I quin detall més maco per la Paula! ara he passat pel seu blog a felicitar-la… Cada vegada que parleu d’algun còctel em feu pensar que… va sent hora que em posi les piles en aquest tema!! petoneeets

    M'agrada

  9. Frabisa diu:

    Qué pastel tan original, me ha encantado, seguro que está delicioso.

    Mira, me has dado una idea porque tengo una botella sin abrir de Cachaça que compré en Río desde hace… muchísimo y es una oportunidad fantástica para darle uso o se morirá de pena.

    Me encanta la presentación.

    un besito

    M'agrada

  10. Frabisa diu:

    Mira, Sandra, es que de verdad ehhh, ando tan, tan, tan liada (estoy trabajando) que se me mezclaron los cables y aunque acabo de estar aquí, no había reparado en que eramos compañeras de viaje en la selección de Directo…. ufffffffffffffffffff que no se pué estar a todo, jajjajajaja.

    Chiqui, que yo también estoy encantada, claro que sí, y feliz, aunque te me has adelantado pensaba visitar por la tarde a quienes han compartido tan gloriosa selección conmigo o yo con vosotros.

    biquiños

    M'agrada

  11. Patri diu:

    De caipirinha???? Muero! jajajajajajaja es súper original!! Tienen super buena pinta, desde luego. En verano probé helado de mojito y de caipirinha, y bua, super rico.

    Mua!! :)

    M'agrada

  12. joaquina diu:

    Quin goig que fan aquests pastissets en aquest motlles una “cucada”. No tinc cachaça, però faré un invent amb un reste de mojito que ens va quedar d´una fiestuki, algú va dur una ampolla i quasi no el vam tastar. La cobertura genial.Petons,

    M'agrada

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.