la Recepta del 15 (d’octubre)

Ha estat d’un dia per l’altre, quasi sense avisar, però ja ha arribat la tardor. A poc a poc s’acosta el mes d’octubre, baixen les temperatures, arriben les mànigues llargues… i també una festa que a casa ens encanta: la castanyada!

Sí, d’acord, en realitat encara falta més d’un mes, però hem pensat que com que publicarem les receptes a mitjans d’octubre, serà un molt bon moment per inspirar-nos per a les menjades d’aquesta festivitat tant nostra que és la castanyada. Per això, intentant defugir una mica del típic binomi castanya/panellet, us proposem com a ingredient per al mes d’octubre: els moniatos!

Com sempre, sense voler-nos fer repetitius, us recordem que penjarem les receptes el dia 15 d’octubre, però que si us va millor fer-ho abans o després, no hi tenim cap inconvenient. L’únic que us demanem, per facilitar el recull de totes les propostes, és que ens deixeu aquí al bloc un comentari amb l’enllaç a la vostra recepta, així ens serà molt més fàcil preparar l’índex.

Per acabar us remetem a la nostra secció de la Recepta del 15, on podreu veure l’índex de les receptes d’escabetx que hem recollit durant aquest mes (amb més de 60 participants, moltes gràcies!), i també totes les convocatòries anteriors.

Gràcies a tots, i fins aviat!

···

59 pensaments sobre “la Recepta del 15 (d’octubre)

  1. Sonia - L'Exquisit diu:

    Aquest cop si….he començat a utilitzar el boniato fa unes setmanes i em surten unes coses sorprenents…tinc una recepta prevista per publicar divendres, pero per vosaltres intentaré fer alguna coseta especial…

    Una abraçada,

    M'agrada

  2. MERCÈ-destapant cassoles diu:

    Em sembla una idea genial que posarà a proba l’enginy de cadascú per trobar una forma “diferent” de fer els moniatos que no sigui cuits al forn… Apa!, ja ens teniu entretinguts uns dies… Una abraçada i…(ja ens explicareu com va acabar el dissabte…)

    M'agrada

  3. Frabisa diu:

    He comido muchísimos boniatos (y los como) y siempre asados al horno o acompañando el clásico cocido. Es una exquisitez, me parecen deliciosos.

    Cualquier día me embargo en vuestra aventura, me parece una idea chulísima.

    besos

    M'agrada

  4. ingrid diu:

    Ole quina proposta més bona!!!! ja estic pensant quina recepta fer!!!
    I Sandra, no et desanimis pel sortejos que aviat quan ariibem a 1000 fans al Facebook n’hi haurà un altra!! ;)
    Molts petonetssssssss

    M'agrada

  5. Teresa diu:

    Hola Sandra, a veure si torno a la normalitat… porto dies fora d’òrbita…
    Pensaré amb moniatos…. a veure què en surt! Espero de l’estiu us hagi anat molt bé!! petons

    M'agrada

  6. Vivi diu:

    Ummm… boniatos. Me recuerdan la Navidad, en esas fechas encuentras pastelitos de boniato en todas las panaderías y pastelerías de Valencia. Están deliciosos.
    Un beso desde Hoy cocina Vivi.

    M'agrada

  7. Jordi diu:

    Aquí en va una de simplona però resultona… Tirant “d’hemeroteca” que aquest cop em temo que és el màxim que puc aportar….

    Abraçus a cabassus!!!!

    Jordi

    M'agrada

  8. petitacuina diu:

    Ainx…. arribo a temps?????
    Demà mateix vaig al mercat , penso una recepta, la publico i la presento…… :)))

    Molt de temps he estat fora d’ònda però ja retorno amb els vostres reptes.

    Muas!!!

    M'agrada

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.