Fa tres dies us mostràvem la melmelada de carbassa i deixàvem pendent d’explicar una recepta on poder utilitzar-la… doncs aquí la teniu, un confit d’ànec amb poma caramel·litzada i la melmelada de carbassa.
En aquest cas ho hem servit en gotets amb l’ànec esmollat per fer-ne un entrant, o també per menjar en un sopar de tapes. Podeu fer-ne una ració una mica més gran donant-li forma de timbal, o una ració sencera presentant la pota d’ànec sense desossar acompanyada igualment de la poma i la melmelada.
Us assegurem (bé, us ho assegura la Sandra, que jo ja sabeu que de carn, res de res) que és una combinació amb un contrast de sabors dolços i salats boníssima, i a més a més facilíssima de preparar.
Ingredients (3 o 4 gotets)
– 1 poma golden
– 1 cuixa de confit d’ànec
– Oli d’oliva
– Sucre morè
Preparació
Començarem pelant i tallant la poma a daus petits. En una paella amb oli d’oliva i una mica de greix de la pota d’ànec, la sofregim fins que quedi ben tova. Hi afegirem una culleradeta de sucre morè per a que es caramel·litzi, i a l’últim moment un polsim de canyella, al gust de cadascú.
Escalfem el confit d’ànec al microones per tal de que es fongui el greix, deixem que es refredi i el desossem, en traiem la pell i l’esmollem.
Muntem els gotets posant una cullerada de melmelada de carbassa al fons, a sobre una capa del confit esmollat, i ho acabem amb la poma.
Podem servir-ho tant amb el confit i la poma a temperatura ambient com calents.
Bon profit, i bona cuina!
···
TAMBÉ POT INTERESSAR-VOS:
Boníssim!! Ostres, quina combinació més deliciosa. A casa ens encanta l’ànec, així que ho haurem de provar (Va, Xavi, anima’t amb l’ànec… Haha! ;) )
Petonets!!!
M'agradaM'agrada
Ha valgut la pena esperar una estoneta per saber quina seria la fi d’aquesta melmelada de carabassa tan bona! Aquests gotets tenen una pinta brutal!!!!
Fins aviat!
Anna
M'agradaM'agrada
uauuu que xulos aquets gotets! tenen una pinta espectacular! Una combinació genial de sabors, tenc ganes de posar-los en pràctica!
Petons!
M'agradaM'agrada
Quins gots més elegants tu! teniu unes idees boníssimes. Quan munteu un restaurant ja em direu on sou eh! ;)
M'agradaM'agrada
Pero quina cosa més bona!! Avui quasi bé no he dinat perquè no tenia gana…. Però me’n este fent venir eh?? I m’agrada així en el gotet.
Petons
M'agradaM'agrada
Esta combinacion me encana¡ Tengo que probarla!
M'agradaM'agrada
Que maravilla de contrastes, sois unos CRACKS!!!!! me encanta esta receta!!!! muchos besos
M'agradaM'agrada
Sencillamente deliciosa.
Besos
M'agradaM'agrada
Impressionant familia!!! Ja la melmelada me la menjava amb un bon pa… pero si m’ho poseu aixi… l’anec es la meva debilitat!!! Mmmmmm…
Passeu un bonissim cap de setmana!
Un petonas
Sònia
M'agradaM'agrada
Per a mi, com a gotet està perfecte! Els plats més grans em cansen de menjar molta estona el mateix.
La combinació és ideal, amb una barreja de sabors que s’hi diuen plenament. Jolín! I això que no sóc massa de carn!!! Però aquest gotet, induptablement, SI! Posa-me’n un!
Un petonàs
M'agradaM'agrada
recepta apuntada !!! t’ha quedat de pecat la presentació amb els gots…
petonets
M'agradaM'agrada
uns gotets molt xulos. avui he encetat una carbassa per fer-ne un estofat, i amb la que queda si tinc temps provaré de fer aquesta melmelada tan bona
M'agradaM'agrada
Boníssim, t’ha quedat molt apetitòs. M’encanta la carbassa, aquesta època m’encanta pel munt de receptes noves que conec amb aquest ingredient! :)
M'agradaM'agrada
Quina presentació!
M'agradaM'agrada
Que original i que bo que sembla!! Una presentació molt bonica.
Petons
M'agradaM'agrada
Doncs amb aquest aspecte, i si dius que és tan bona de gust…s’haurà de fer que els contrastes i les barreges m’encanten!! petons
M'agradaM'agrada
Mare meva!!!que bon han de ser aquests gotets!!! m´agraden molt i m´emporto un! petonets
M'agradaM'agrada
Quina casualitat!!! Ma mare va fer la’ltre dia mermelada de carbassa!!! ara mateix li passo la vostra recepta! mmmmmm….
Petunets,
Eva.
M'agradaM'agrada
jajajaj, quan he vist la recepta el primer que he pensat ha estat “el nostre Xarvly en menja???) doncs tema resolt! no patiu que ja em menjo jo el seu gotet!!! gaudiu del soparet i de la festa! jijiji. petonets
M'agradaM'agrada
Però quina cosa més guapaaaaaaa!
M'agradaM'agrada
M’agraden aquests contrastos de sabors i a l’ànec li pasa com a la carn de porc li escauen molt bé les fruites.
Queda molt xulo presentat en gotets.
Petons.
M'agradaM'agrada
Mare meva! Quina bona pinta que tenen aquests gotets. M’apunto la recepta perquè m’encanta tot. La berreja dels sabors ha de ser espectacular. Mmm…
Una abraçada!
M'agradaM'agrada
Sandra, que receta tan de mi gusto has hecho hoy, me la llevo enterita porque es de lo que yo comería y haría en mi casa, me gustan los ingredientes, el estilo de presentación y además… tengo canard a toneladas que me he traído de mis vacaciones francesas.
un besito y feliz domingo
M'agradaM'agrada
love your photography… if you like you can share on my website
M'agradaM'agrada
Wow, estos vasitos me ha dejado maravillada!!! Qué combinación tan exquisita, es un éxito total!!!! Muy buen uso a la mermelada de calabaza, tan original de por sí…
Feliz domingo!
M'agradaM'agrada
Quin gotets més temptadors!! Una presentació molt elegant d´un conjunt de productes que m´encanten….. Una molt bona proposta… Petons,
M'agradaM'agrada
Ayyy Chicos, pero qué delicia.
Os han quedado geniales estos vasitos.
Besos
M'agradaM'agrada
M’agrada molt la presentació del plat i l’ánec m’encanta.Per tant, plat apuntat.
Petonets.
M'agradaM'agrada
Mare meva quina combinació ¡¡¡¡¡¡ Haure de probar-lo ja que el ànec ens encanta¡¡¡ ::::ah i no us preocupeu si sobra un gotet, ja m’el menjo jo ¡¡
Petons
M'agradaM'agrada
Ostres, quina pinta aquests gotets! Han d’estar boníssims… I són d’allò més de temporada, ara que sembla que ja arriba la tardor.
M'agradaM'agrada
Ai, Xavi, Xavi!! Com pots no menjar aquestes coses que prepara la Sandra??
Jo no sóc gaire de menjar ànec però aquests gotets me’ls menjaria sense cap problema. Els plats que duen poma i melmelada m’agraden molt i si ja duen les dues coses…ufff…em menjo el recipient i tot!
Petons guaposs! Cuidau a la Lupe!!
M'agradaM'agrada
De totes les combinacions possibles em quedo amb els gotets…Deuen ser una delícia…Jo tampoc sóc de gaire carn però el provaria per no fer-li un lleig a la Sandra.
M'agradaM'agrada
Que bo! Ostres se’m fa la boca aigua…
M'agradaM'agrada
Ohhhh, qué receta más placentera. Me encanta
Besos
M'agradaM'agrada
M’encanta la combinació d’ingredients. El sopar de tapes pot estar molt bé amb aquests gotets.
Petons
M'agradaM'agrada
Mare meua, quina cosa més bona!!! Us supereu post rere post, eh? Salutacions
M'agradaM'agrada
Quins gotets més originals, m’agrada el contrast de gustos i colors!!!
M'agradaM'agrada
Ai, a mi de l’ànec només m’agrada el confit i el pernil així que Xarvly ja em menjaré el gotet que et tocaria a tu! ;) Sandra, ets un crack!
Molts petonets.
M'agradaM'agrada
Nois, quin gotet més original i refinat. És una llàstima que el Xavi no pugui degustar aquestes delícies.
Es veu boníssim Sandra!!
Molts petonets!
M'agradaM'agrada
Una melmelada que te d’estar molt bona, el conjunt genial.
Petons
M'agradaM'agrada
quina cosa més bona!!!
M'agradaM'agrada
Estic segura que el contrast de gustos i textures ha de quedar boníssim. A més, la presentació en gotets queda molt elegant ;)
M'agradaM'agrada
això ha d’estar super!!! i la presentació original!!! petó
M'agradaM'agrada
Això fa una pinta brutal! Amb el que m’agraden els contrastos dolç-salat i amb una recepta tan fàcil i resultona, caurà segur! Molt bona combinació! Molts petons!
M'agradaM'agrada
Una combinació que em sembla genial i penso tastar-ho tal com ho presenteu, és a dir en una petita ració, com un tastet. Realment original.
Felicitats, parella.
M'agradaM'agrada
Una delicia de contrastos.
La pinta fenomenal.
Felicitats
M'agradaM'agrada
Si encuentro pato confitado hago esta receta! Pero me dí cuenta de que aquí consumís poco pato verdad? Comparado con mi país, y bueno, a ver si lo encuentro, que ya lo busqué varías veces, en el carrefour, carnicería, pero nada…
Besos
M'agradaM'agrada
uns gotets amb tot l’aspecte de sortir en més d’una taula en les properes festes de nadal…! en prenc nota!!
M'agradaM'agrada
un trio de ingredienets fastantico y asi en golets queda muy bien y muy presentable, me encanta
una abraçada parella
M'agradaM'agrada
NYAAAAAAAAAAAAAAAM!
M'agradaM'agrada