la Recepta del 15 (d’octubre)

Amb les ganes que teníem de celebrar l’arribada de la tardor amb les receptes de moniatos d’aquest proper dia 15, i sembla que ens els haurem de menjar batent rècords de temperatura que deixen en ridícul el mes d’agost…

De totes maneres esperem que la calor no us tiri enrere i la proximitat de la Castanyada us animi a cuinar receptes amb moniatos; nosaltres ens morim de ganes de veure amb que ens sorpreneu aquesta vegada.

A tots aquells que tingueu una recepta en ment o potser fins i tot ja preparada, us recordem que, com sempre, el dia de publicació és el 15, però que podeu fer-ho abans o després, segons us vagi millor a cadascú.

El més important és que ens deixeu un comentari amb l’enllaç a la vostra recepta aquí al nostre bloc, per poder saber que heu participat en la convocatòria i així incloure-us a l’índex. El dia 20, com cada mes, anunciarem el proper ingredient.

Acabem recomanant-vos que feu una ullada a les anteriors convocatòries de la Recepta del 15, per veure totes les propostes que ens heu anat enviant durant els 9 mesos que ja portem de repte.

Moltes gràcies a tots!

···

27 pensaments sobre “la Recepta del 15 (d’octubre)

  1. Mayte diu:

    Esta vez tampoco será el quince….(soy una mal acostumbrada) pero tantas cosas :( Espero ansiosa las vacaciones y apenas es octubre, por lo pronto iré pensando en alguna receta de mi abuela para ustedes.

    Besotes!

    M'agrada

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.