Per fi, ja torna a ser 15! I després de l’empatx de moniatos del mes passat, amb les més de 80 receptes que vam rebre de tots vosaltres (moltes gràcies!), aquest novembre us hem encoratjat a vestir-vos de forners per amassar un bon pa.
Com ja us vam explicar, la intenció original era proposar els bolets com ingredient del mes, però amb la temporada tan dolenta que estava sortint vam decidir deixar-ho per l’any que ve. Tot i això, i com que aquests últims dies semblava que la cosa arrancava, nosaltres no vam poder-nos estar de fer-los servir en aquesta fantàstica rosca, la qual ja teníem en ment de fer aquesta tardor si apareixien els bolets.
Hem estat bastants dies fent proves, partint d’una recepta base de pa amb poolish de cervesa, i combinant-ho amb pols de cep, bolets secs i bolets frescos. Finalment vam veure que el que donava més aroma i gust al pa eren els bolets frescos, i que l’aigua pel pa fos la pròpia d’hidratar els bolets secs.
I bé, ja en veieu el resultat a les fotografies. Ens el vam menjar ahir per celebrar l’aniversari del pare de la Sandra i va triomfar de valent. Ah! Aprofitem per felicitar-lo, que precisament avui dia 15 en fa 60, i es mereix que li dediquem aquesta recepta!
Tots aquells que us hageu animat a fer pa, si us plau deixeu-nos aquí un enllaç a la vostra recepta per poder incloure-la a l’índex. Com sempre, el dia 20 publicarem l’anunci de l’ingredient per al mes que ve.
Esperem ansiosos a veure amb què ens sorprendreu aquest mes, tot i que alguns ja heu començat a publicar, i la veritat és que pinta tot molt i molt bé!
Ingredients (rosca d’uns 30 cm.)
Pel poolish
– 65 g de farina de força
– 65 g de cervesa
– 3 g de llevat fresc
Pel pa
– El poolish que haurem preparat abans
– 375 g de farina de força
– 30 g de farina integral
– 3 g de llevat fresc
– 250 g d’aigua
– 7 g de sal
– Una cullerada de postres de pols de cep
– Un grapat de bolets secs (nosaltres hem usat trompetes de la mort i ceps)
– Un grapat de bolets frescos (vam trobar rovellons, rossinyols i xampinyons)
– Sèmola fina per enfarinar la safata de forn
Preparació
Pel poolish
Desfem el llevat en la farina dins un bol, i hi afegim la cervesa tèbia. Quan estigui tot mesclat homogèniament ho tapem amb films transparent i el subjectem bé amb un cordill o goma.
Ho deixarem fermentar entre 3 i 5 hores a temperatura ambient fins que apareguin bombolles. Si ho preparem el dia abans (nosaltres ho vam fer al vespre), podem deixar-ho dins la nevera i l’endemà al matí treure-ho i deixar-ho una bona estona fins que perdi el fred.
Pel pa
Escalfem l’aigua al microones o en un cassó, i fora del foc hi posem els bolets secs a hidratar-se; ho deixem tapat durant uns 10-15 minuts. Colem els bolets i els tallem a trossets petits.
Tallem els bolets frescos i els passem per la paella amb una mica d’oli i sal, quan comencin a enrossir una mica ja els podem retirar.
Agafem el poolish preparat anteriorment i hi afegim la farina de força, la integral, el llevat esmollat, el cep en pols i l’aigua amb que hem hidratat els bolets, i ho pastem bé amb una rasqueta. Quan comenci a lligar-se hi afegim tots els bolets i seguim pastant.
Una vegada la massa sigui homogènia la passem al marbre lleugerament enfarinat i comencem a amassar amb les mans, fens els moviments pertinents per incorporar aire a la pasta.
Al cap d’uns 10 minuts hi afegim la sal i seguim pastant fins que la massa resulti elàstica i es desenganxi bé de les mans i el marbre.
L’enfarinem bé per tota la superfície i li donem forma de bola. La tornem al bol, net de restes de massa i ben enfarinat, i ho deixem llevar tapat amb un drap humit durant 1 hora.
Aboquem la massa sobre el marbre enfarinat amb l’ajuda de la rasqueta. L’amassarem molt poc, simplement estirant-la i doblegant-la a banda i banda, fem girar una mica la massa replegant-la cap a sota per donar-li forma de bola altra vegada, i la posem al bol de nou durant 1 hora més.
Tornem a abocar la massa sobre el marbre i l’estirem i dobleguem de nou fins allargar-la el suficient com per donar forma a la rosca. La deixarem reposar amb un got o bol al mig per evitar que es tanqui el forat, com sempre tapada amb un drap humit, durant 1 o 2 hores, fins que augmenti de volum.
Amb el forn preescalfat a 250ºC (hi haurem posat uns glaçons per crear humitat), escampem sèmola per sobre la safata on courem el pa i hi col·loquem la rosca. Fem les grenyes amb una fulla o cutter, i enfarinem el pa per sobre.
Introduïm el pa al forn i vaporitzem aigua amb un esprai a l’interior just abans de tancar-lo. Al cap de 5-10 minuts de cocció abaixem la temperatura a 200-220ºC i el deixem coure uns 15 minuts més, o fins que tingui un color daurat intens per sobre.
Sabrem que està cuit del tot si li donem la volta al pa i picant a la base sona buit.
Bon profit, i bona cuina!
···
TAMBÉ POT INTERESSAR-VOS:
Sou uns cracks!!!! vaig estar a punt de posar-hi bolets però com que només tenia aquell dia per fer el pa vaig pensar “bet, no facis experiments”!!! Us ha quedat fantàstica, quina crosta i quina molla!!! això de fer servir poolish de cervesa m’agrada! crec que m’estic aficionant a això de fer pa…. i segur que n’hi ha molts més que gràcies a la Recepta del 15 han perdut la por!! :) petonets!!!
M'agradaM'agrada
Vaja, vaja…
Quin pa!!!
A la Recepta del 15 d’aquest mes ho han encertat de ple.
Ara tothom a fer pa!!! I com li he dit a Judith, vigileu! Crea adicció!!!
Petons
M'agradaM'agrada
Ostres!!! el torno a deixar de nou que l´he deixat a l´anterior..crec.!!!
http://cocinaconsilvia.blogspot.com/2011/11/pan-de-molde-con-queso-crema-y-nueces.html
Doncs crec que avuí tindreu pa per molts dies!!!!ja ja. Per cert és el primer que veig de bolets!!! no sabeu com m´ha agradat m´el imagino per sucar un pollastre rostit:)))
M'agradaM'agrada
Uauuuu quin pa més xulo! amb bolets! m’encanta, crec que prest el posaré en pràctica ;)
Vos deixo el meu:
http://gesmack.blogspot.com/2011/11/pa-despelta-amb-carabassa-i-anous.html
Petons!
M'agradaM'agrada
Para comerlo solo, no necesita absolutamente nada, quizá un chorrin de aceite.
Y menudo manjar!!!
M'agradaM'agrada
Pa de bolets!!!! en vull!!! me l’imagino boníssim!
M'agradaM'agrada
Quina rosca nois!!!! i amb bolets!! em rexifla!! ha de tenir un sabor deliciós! la pinta sens dubte la té!!
Moltes gràcies per aquesta nova proposta!
Aquí us deixo la meva, espero que us agradi
Molts petonetsss
http://mylovelyfood.blogspot.com/2011/11/pan-de-chocolate-para-la-recpeta-del-15.html
M'agradaM'agrada
Jo, vengo del blog de Neus que tiene una lasaña con setas y ahora llego aqui y encuentro esto.
Me gustan todas las setas sin excepcion pero los boletus son los boletus, te ha quedado espectacular Sandra.
besos esther
M'agradaM'agrada
Molt original, és el primer cop que veig un pa que porti bolets i m’ha agradat molt la idea, segur que està ben bona la combinació de sabors.
De pinta us ha quedat molt maco així rodonet, jeje, a mi m’hagués agradat fer-lo amb alguna forma maca també, però al final panificadora 100% xD.
Molts petonets!!
M'agradaM'agrada
muy buena y original vuestra aportacion me ha encantado
os dejo la mia y espero que os guste
http://lesreceptesdelmiquel.blogspot.com/2011/11/pan-de-anis.html
M'agradaM'agrada
Quina rosca més fantàstica. Llàstima que ja hem sopat. Us deixem el nostre enllaç del pa. Molts petons!
http://cotodesucre.blogspot.com/2011/11/forneres-per-un-dia-hem-fet-pa.html
M'agradaM'agrada
Ay por favor yo a esto me lo desayunaba mañana mismo, esta buenisimo!!
Anotada la receta besotes :D
Bonita semana.
p.d. hoy si he llegado con tiempo para dejarles un pan para este mes!
M'agradaM'agrada
I al final he fet servir bolets eh?? Jajajajjaja
Que bó que ha d’estar! Un pa genial!!
Petons
M'agradaM'agrada
Ei! què bo!!! aquí teniu la meva recepta de pa!
http://nadeurota.blogspot.com/2011/11/panets-dolives-raim-nous-i-llavors-de.html
M'agradaM'agrada
Us ha quedat una rosca sensacional! Segur que le pare de la Sandra va quedar encantat, felicitats pels 60! ;)
Aquí us deixo la meva proposta:
http://blogs.cuina.cat/lacuinadecasa/2011/11/15/panets-d%e2%80%99hamburguesa/
M'agradaM'agrada
Quina bona pinta que fa.
Vaig estar apunt de farcir el meu pa també amb bolets però en aquell moment no en tenia i vaig optar per la cansalada.
Aquí teniu la meva recepta
Rosa Maria
http://elplatdeldia.blogspot.com/2011/11/pa-dolives-negres-i-cansalada.html
M'agradaM'agrada
Ostres aquest pa m’encanta! me l’apunto per uns ceps secs que vaig comprar l’altre dia, tenint en comtpe que cada cop que vaig al bosc torno amb el cistell ple de fulles………
Us deixo el link del meu pa d’olives verdes amb herbes provençals. bon dia 15 de Novembre! ;)
http://acabatdefer.blogspot.com/2011/11/pa-dolives-verdes-i-herbes-provencals.html
M'agradaM'agrada
Aquí us deixo el meu pa, aquest és el primer repte que participo, espero que no l’últim ;)
http://www.piensaendulce.es/2011/11/pan-aromatico/
M'agradaM'agrada
Quina rosca mes guapa que us ha quedat. Amb els pan de tots els blogs, avui podem muntar una panadería, jaja.
Us deixo l’enllaç a la meva recepta. Es facilona pero… resultona.
http://caprofiti.blogspot.com/2011/11/pa-amb-sobrassada.html
Petonets.
M'agradaM'agrada
Pero que delicia, seguro que está buenísimo, yo aqui os dejo el mio.
Un beso
http://cogollosdeagua.blogspot.com/2011/11/barras-de-pan-rusticas.html
M'agradaM'agrada
Quin goig aquesta rosca!!! que bo!!
aquí teniu la meva aportació:
http://cuinautil.blogspot.com/2011/11/pa-amb-olives.html
petonets
M'agradaM'agrada
Com a bons anfitrions que sou no podia ser d’una altra manera: ESPECTACULAR! així que heu anat fent proves i tot, si es que sou uns megacracks!
Quin plaer poder menjar un pa tan bo, segur que va encantar!
Ja tinc ganes de tastar un pa made in Bordeta! (també un arròs, eh)
Molts petonets guapos, us deixo el meu:
http://cosesdellabiro.blogspot.com/2011/11/panets.html
M'agradaM'agrada
Espectacular!!!! que bo!
Apa, aquí teniu el nostre:
http://eltallerdecuina.blogspot.com/2011/11/panets-prenyats.html
M'agradaM'agrada
Què maca i què bona!!! s’ha de provar!
Aquest és el meu d’avui:
http://paambtomaquet-marylou.blogspot.com/2011/11/pa-de-xocolatafestucs-i-canyella-la.html
Petonets
M'agradaM'agrada
Us deixo el meu enllaç: http://www.bufetdepostres.blogspot.com/2011/11/pa-de-pessic-de-vic.html
M'agradaM'agrada
Genial!!! En aquesta edició tindreu feia, perquè hi ha una ma de receptes de pa voltant per la xarxa!
Una abraçada!
M'agradaM'agrada
Com mola tant de pa!!! Sóc un panarra i m’encanta veure’n tants….No sé per on començar…..
De moment, us faig arribar la nostra proposta:
http://totesboelquelollacou.blogspot.com/2011/11/pa-de-formatge.html
I ja sabeu, a sucar-hi….!!! jejeje
Abraçus
M'agradaM'agrada
Que sorprenent amb bolets!! M’encanta!
Petons
M'agradaM'agrada
Un pa sensacional! bé, una rosca preciosa! Jo que em vaig esperar quem fossin les 24:00 en punt per a publicar i no se pas què vaig fer… potser els ulls ja es tancaven… Com cada mes felicitats per la convocatòria!
M'agradaM'agrada
Un pa espectacular!!!
Aquí teniu el nostre:
http://www.pastissets.cat/index.php/2011/11/pa-de-nous-sense-gluten-pan-de-nueces-sin-gluten/
Petonets
M'agradaM'agrada
Un pa amb bolets! Molt original. M’encanta les receptes que poseu, a veure si algún mes m’atraveixo a participar. Felicitats!
Una abraçada
M'agradaM'agrada
Nois, un pa de “lujo”! I la rosca us ha quedat perfecte, em pensava que havieu fet servir un motllo!
M'agradaM'agrada
Menudo pan, ya tenía los dientes largos con tanta receta de pan, que me encanta y con el vuestro me habéis rematado.
Una pregunta ¿puedo participar en las recetas del 15 aunque no lo haga todos los meses? es que soy bastante caótica con las fechas y no me gusta comprometerme a un día concreto.
Besos familia y felicidades al cumpleañero
M'agradaM'agrada
Claro que puedes, faltaría más! No pasamos lista Pilar! jejeje
M'agradaM'agrada
Un pan para probar, sin duda.
Te dejo mi propuesta.
http://www.alcalordelhorno.com/2011/11/bollitos-de-boniato-la-recepta-del-15.html
Besos.
M'agradaM'agrada
Holaaaa!!!!!
M’encanta el pa que has publicat!!!, l’haurem de provar!!!. Aquí va la nostra recepta de pa de pernil i tomàquet!, esperem que us agradi.
Petonets
http://tastdecuina.blogspot.com/2011/11/pa-de-pernil-i-tomaquet-sec.html
M'agradaM'agrada
Si haguesiu posat bolets, llavors si que seria ben dificil trobar algun al merccat, ja em veig a tots correns al mercat per comprar-los, pq caçar-los ja es mooolt dificil..
Heu fet un pa que te que ser celestial…
petons
M'agradaM'agrada
Preciosa rosca de bolets, quina idea!!!!!
Us ha quedat un pa artesà del més perfecte: quina delícia amb una mica de formatge curat i un gotet de vi!! :-D
M’encanta!
Petons
M'agradaM'agrada
Visca el papa de la Sandra!!! moltíssssssimes felicitats de part de la familia Bolet!!!!! que per cert, no podieu fer una millor recepte per nosaltres!!! el volem tastar ja!!! jajajajajajaja. Petonets, i a veure amb que ens sorpreneu pel proper més… ja estic tremolant! ,P
M'agradaM'agrada
Vaya pan tan atómico que has preparado, Sandra, uffffffff, es que no sabes lo que me gusta el pan hecho en casa, es una fiebre de la que intento sustraerme, pero amasar pan es una auténtica lujuria, claro que sólo comparable a comerlo ;))))
un besazo
M'agradaM'agrada
Hoy me teneis con una sonrisa permanente porque me encanta el pan, llevo toda la mañana enganchada viendo las recetas que han ido preparando y ahora vengo a ver la vuestra y no podía gustarme más ¡con setas!¡me encanta!
Besotes
M'agradaM'agrada
Gupaooos!! sou els reis del pa i de l’arròs, jeje!! teniu uns repertoris fantàstics!!
Aquest pa el trobo deliciós. La setmana passada a caçadors de bolets van fer un pa amb pols de ceps amb l’Ada Parellada i vaig pensar que l’havia de tastar. Al final no me vaig atrevir i veien el que dieu potser millor fer-los amb frescos. M’enduc la idea!!
Molts petonets!!
El meu enllaç!
http://lefabuleuxdestinduchocolat.blogspot.com/2011/11/la-recepta-del-15-pa-amb-xocolatapan.html
M'agradaM'agrada
Espectacular vuestra rosca! Me ha encantado!!! Con setas, qué rico!!!!
Aquí va mi aportación. No tan original como la vuestra, desde luego, pero muy rica :)
http://deliciouskitchenstories.com/2011/11/15/brioches-saboreando-momentos/
Me ha encantado participar. A ver qué nos proponéis para la próxima :)
Besos.
M'agradaM'agrada
Oe,oe,oe!! Visca la Bordeta que ha provocat una invasió panarra!!!!
Quina pinta aquesta rosca. Ja sé, ja sé que no en queda, però en vull!!!!
Us deixo el meu enllaç http://www.bontiberi.com/2011/11/llonguets.html
Com ha dit la Judith abans: quina serà la proposta del desembre??? Ummmm…quin misteri! ;DDDD
Petonets guapos!
M'agradaM'agrada
Guauuuu, menudo pan!
Esta tarde-noche me toca paseo panadero…
Te dejo el mío
http://entucocinayenlamia.blogspot.com/2011/11/pan-de-malta-y-centeno.html
M'agradaM'agrada
T’ha quedat espectacular, que bo amb bolets mmmm quina fam estic patint avui jaja
Un petonet
M'agradaM'agrada
M’encanta, quina bona pinta.
Aquesta vegada no he pogut participar, s’ha juntat la falta de temps amb la manca d’experiència fent pa, però a partir d’avui ja tendré inspiració per iniciar-me com a panadera.
Una aferrada.
M'agradaM'agrada
Plas, plas, plas… Em trec el barret!!! Heu barrejat dos de les meves debilitats: el pa i el bolets… A casa us estimaran sempre!!! Me l’emporto!!! M’encanta!!!! ^___^
UIn petonas
Sònia
M'agradaM'agrada
Quin pa més booooooo! Espero que me n’hàgiu guardat. Al final heu fet bolets també, eh? haha! Molt bé!
Petonarros!
M'agradaM'agrada
Que bó i sabrós aquest pa!! els bolets havien de sortir en el vostre pa, doncs tenieu el cuquet…. Espectacular!!! petons,
M'agradaM'agrada
Amb totes aquestes super receptes ja tenim tots un nou llibre de receptes de pa. És un cercle viciós molt perillós!!
M'agradaM'agrada
Una rosca espectacular… que bona, amb bolets! Us deixo l’enllaç al meu modest pa de sobrassda i pa de formatge. És el primer cop que participo a les vostres propostes i he de reconèixer que m’ho he passat molt bé!
http://tapatdetapes.blogspot.com/2011/11/pa-de-sobrassada-i-pa-de-formatge.html
petons
M'agradaM'agrada
Hola quina pintassa que té aquesta rosca, boníssima!!
et deixo el meu enllaç: http://lacuinadelestany.blogspot.com/2011/11/pa-rustic.html
M'agradaM'agrada
Quina bona pinta que fa aquesta rosca. Quina delícia!
Aquí us deixo la meva proposta per aquest mes de novembre: http://adailycuisine.blogspot.com/2011/11/pa-daigua.html
Una abraçada!
M'agradaM'agrada
Quina passada!!! No he provat mai pa de bolets deu ser boníssim!!
M'agradaM'agrada
Ei, parella!
Impressionant la recepta que heu fet! Ja tenia clara que controlaveu el dema pa domèstic, però aquesta recepta m’ha deixat flipat: poolish, que si amb cervesa, que si l’aigua dels bolets. Uau! Uns cracks!!!
Felicitats de nou per la recepta i per l a inciativa! Què, farem 100 o què???
Salut!
M'agradaM'agrada
Chicos, me encanta vuestro pan.
Muy original con setas, me apunto ahora mismo la receta.
Os dejo el mio, espero que os guste.
Besos
http://experimentoenlacocina.blogspot.com/2011/11/pan-de-pasas-y-nueces-lo-primero-de.html
M'agradaM'agrada
Això és un pa de categoria, ideal per celebrar l’aniversari del pare de la Sandra. Per molts anys!. I una recepta explicada amb tots els detalls!.
Aquí teniu la nostra aportació, per començar, senzilleta, però tot ha estat començar!
http://elcafedenit.blogspot.com/2011/11/pa-miracle.html
M'agradaM'agrada
Abans de res felicitats al pare de la Sandra!!! i després felicitar els forners, us ha quedat una rosca amb una pinta boníssima.
Aquí us deixo el meu primer pa, hauré de continuar practicant…
http://allijulivert.blogspot.com/2011/11/xapata-de-nous-i-mel.html
Petons
M'agradaM'agrada
Quin pa més bo!!! No n’he menjat mai amb bolets, però segur que m’encantaria donar una bona queixalada a aquesta rosca!!!
Jo us deixo la meva proposta: un pa de carbassa flonjo i de gust molt suau.
Pa de carbassa
Ah, moltes felicitats al pare de la Sandra, aquest jovenet que fa 60 anys!!!
Petons
M'agradaM'agrada
Nois, sou únics!! Quin pa més bo!! De bolets!! Ja el provaré de fer!
Jo hauria dit que els bolets secs en pols donarien més gust… ara falta trobar els bolets que enguany està complicada la cosa. ;)
Ah! I aquí teniu la meva proposta!
http://www.cuinaperllaminers.com/2011/11/pa-dolives-verdes.html
Petons!
M'agradaM'agrada
Que xula rosca, i que original forma de fer-ho, m’ha deixat meravellada de la textura i de la presència que té …
Jo ho he intentat no creieu, però com encara tinc algun dia per fer-ho, crec que vaig a repetir perquè no em surten gens bonics jejejeje; P
petons guapos
M'agradaM'agrada
Vaya rosca mas estupenda y con bolets, és mi perdición. Felicitats pels resultat. Us convido a participar al meu concurs de receptes de tardor.
No podeu faltar.
http://entrandoenlacocina.blogspot.com/2011/10/concurso-de-recetas-de-otono.html
M'agradaM'agrada
Aquesta rosca de bolets sí que és de professional!!!!!! El meu pa de músic ha estat el meu primer pa i la veritat és que ara entenc això que diuen que fer pa és addictiu, ja tinc ganes de tornar a fer-ne
Pa de músic a
http://alpotpetit.tumblr.com/
Conxita
M'agradaM'agrada
Sandra, Xavi, perdoneu, però per l’Àlvar “collons” es una expresió de sorpresa. li va sobtar que tornèssim a estar a dia 15.
Aquí teniu la nostra aportació
http://el-pa-dels-ferrer.blogspot.com/2011/11/collons-un-altre-cop-la-recepta-del-15.html
Una abraçada
M'agradaM'agrada
uf! quina currada de pa! i amés, si heu estat fent proves fins a trobar el kit de la qüestió! Això sí que té mèrit!
Jo aquest cop no participaré, perquè m’han anat passant els die si no he trobat un forat per fer cap pa!
A la propera, espero no fallar!
Una abraçada guapos!
M'agradaM'agrada
Moltres receptes i molt bones. Gràcies pel màster de pa!
Nani
M'agradaM'agrada
Ohhh que bo ha de ser aquesta rosca de bolets!! a mi el pa m´agrada sense res així que el vostre pa encara m´agradaria més que qualsevol…
Jo aquí vos deixo la meva aportació i moltes gràcies un mes més per organitzar aquesta trobada de cuinetes :))
Petonets
Trena al pesto
M'agradaM'agrada
http://destapantcassoles.blogspot.com/2011/11/pa-de-rovellons-la-recepta-del-15.html
Nois!, que hem fet 2 versions semblants!, ja,ja… Felicitats al pare, Sandra!.
Ja deu saber el que ja deu saber,oi?… Aquest pa us ha quedat de luxe! i amb aquesta presentació li heu donat el toc original que ningú s’espera. Una abraçada i un cop més, gràcies per aquest bon rotllo, guapos!!!!
M'agradaM'agrada
Quin encert de convocatoria!!!!
Aquesta vegada he fallat.
Felicitats al pare.
Una recepta mol edient per una celebració
M'agradaM'agrada
Ummmm… ¡qué sabrosa propuesta! Me encanta.
Aquí os dejo la mía :
http://hoycocinavivi.blogspot.com/2011/11/pan-de-kamut-la-recepta-del-15.html
Un besazo
M'agradaM'agrada
Meravellosa la rosa de bolets! Com he dit en el meu blog el pa reconforta… y aquest es simplement una temptació!
Aquí us deixo la meva
proposta:
http://www.sweet180grados.com/2011/11/la-oficina-del-tiempo-pan-de-cacao-y-nueces-brownie-cappuccino.html#comments
petonsss a les dues
M'agradaM'agrada
Una rosca ideal: cruixent i segur que molt saborosa. Per circumstàncies personals estic fora de joc i no he pogut participar. Em sap greu. Us envio un petó molt gros i no deixo de visitar-vos malgrat no publico i gairebé no comento.
M'agradaM'agrada
¡Tu pan tiene una pinta increíble!, yo me he tenido que conformar con este experimento, ya que en casa estamos a régimen y este es uno de los panes que se puede tomar:
http://rezeditas.blogspot.com/2011/11/pan-de-fecula-de-maiz.html
M'agradaM'agrada
l’estic olorant des d’aqui! quina pinta!
petonets
M'agradaM'agrada
que pinta mas rica. ME llevo vuestra receta. Bss.
M'agradaM'agrada
Ostres, aquesta recepta no la coneixiem. Ens l’apuntem per fer- la. Segur que deu ser boníssim amb els bolets.
M'agradaM'agrada
Un pa fantàstic i molt original!!! Segur que el pare de la Gemma va estar encantat!!! Felicitats pels 60 anys!
Petunets,
Eva.
M'agradaM'agrada
Què bones!
M'agradaM'agrada
Quina rosca! Ara si que pot ser amb bolets collits! que ja n´he trobat!!!!
Us deixo el meu pa, una mica tard, he, he, he!
Molts petons!
http://elmeublogdecuina.blogspot.com/2011/11/pa-blanc.html
M'agradaM'agrada
felicitats per aquesta iniciativa! he gaudit veient els pans a la blogosfera. M’ha sabut greu no participar-hi però just tenia previst fer un bundt pel National Bundt Day.
La rosca us ha quedat estupenda! això és un bon pa!
pt!
M'agradaM'agrada
Hola,
Quina recepta més bona i original!!!!! Perfecte.
Com no he pogut participar en els darrers reptes, ja tinc ganes de que arribi el proper. Compteu amb mi que ja estic de nou al 100%
Petons i bon cap de setmana
M'agradaM'agrada
Madre mia que chulada de rosca de setas!!!! es ideal y super original, la tengo que hacer, me muero por probarla!!!! muchos besos
M'agradaM'agrada
Uhm, ara mateix em mengava un trocet d’aquesta rosca boletaire per sopar! quina feinada noia però el resultat sembla que val la pena! bona setmana! Sandra
M'agradaM'agrada
Quin pa més original, amb tots aquests bolets ha d’estar boníssim. Per a menjar sol, quasi que no cal res més, ja em puc imaginar el sabor, mmmm….. Jo no he fet molts pans, però últimament estic en fase experimentativa, és un plaer fer pa a casa i veure que hi pots posar de tot. Besets.
M'agradaM'agrada
Hola Sandra, aquesta rosca fa una pinta! Me’l apunto a la llibreta de pa pendents ;)
Una abraçada
M'agradaM'agrada