la Recepta del 15 (de desembre)

És difícil competir amb l’actualitat, avui és jornada d’eleccions, i a més aniversari d’efemèrides poc afortunades… però segueix sent dia 20, i com cada mes a nosaltres ens toca anunciar-vos la proposta del mes que ve.

Altra vegada hem de començar donant-vos les gràcies: amb quasi 90 receptes recollides hem tornat a superar la convocatòria del mes passat. Ens n’alegrem moltíssim perquè hem vist com diversos blocs es llençaven a fer pa per primera vegada, i tots se’n sortien sense problemes. Moltes gràcies!!

Com ja heu pogut llegir, per aquest desembre us proposem fer torrons. Ens feia una mica de por fer aquesta proposta, però basant-nos en la pròpia experiència, volem explicar-vos que nosaltres l’any passat vam provar de fer-ne per primera vegada i el resultat va ser impressionant!

Val la pena, per tant, intentar-ho, tot i que cada vegada són més els blocs que arribat el Nadal ens ensenyen uns torrons sorprenents. Us deixem l’enllaç dels que vam fer nosaltres l’any passat per demostrar-vos que és més fàcil del que sembla: de gema cremada i de trufa al Baileys.

Us recordem que penjarem les receptes el dia 15 de desembre, però que si us va millor fer-ho abans o després, no hi ha cap problema. L’únic que us demanem és que ens deixeu aquí al bloc un comentari amb l’enllaç a la recepta que presenteu, així ens facilitareu el recull de totes les propostes i serà molt més ràpid fer l’índex.

Per acabar us remetem a la nostra secció de la Recepta del 15, on podreu veure les quasi 90 receptes de pa que hem recollit durant aquest novembre, i també tots els índex de les convocatòries anteriors.

Gràcies a tots!

···

56 pensaments sobre “la Recepta del 15 (de desembre)

  1. Rosa Maria diu:

    Torrons, vaja quin repte!!!!!!!!!

    No n’he fet mai, hauré d’investigar a fons, a més a més em servirà per trobar-ne un que m’agradi, ja que jo no sóc gaire de torrons. Per Nadal sóc més dels superàpats de dinar o sopar i quan arriben les postres em decanto més per alguna cosa de xocolata que sempre faig que no pas pels torrons tradicionals.
    A investigar toca, quin repte!

    Rosa Maria

    M'agrada

  2. Laura diu:

    Vaja… no vaig arribar a temps per la el pa i la vaig publicar ahir dia 20… A veure si per aquesta arribo al dia 15!! Tot i que no sé si tinc gaire imaginació….
    Tot és provar-.ho!!

    Una abraçada!

    M'agrada

  3. nee* diu:

    Com li he dit a la Marina, em temia aquest repte, jajaja, feia dies que s’em passava pel cap que aquesta seria la proposta del mes i l’he encertat, jajaja.
    Amb el vostre permís, em sembla que ho intentaré en base a la vostra recepta de turró de gema cremada, m’ha semblat una bona opció per a començar i és que mai n’he fet… espero que el resultat sigui comestible :P.

    Molts petonets!!

    M'agrada

  4. Paula diu:

    Oe,oe,oe!!
    Visca la invasió panarra i la torronera que vendrà!
    Tenc a la Lupita pensant propostes. De moment, no em convenç res del que diu, té uns gusts estranys: molt “gaviners”. ;DD
    Petons guapos!

    M'agrada

  5. Gemma diu:

    Això si que és un bon contratac a la jornada i les efemèrides!!!
    Jo fa dos anys en vaig fer uns de xocolata de la Carme Ruscalleda, una mica més sofisticats, però aquest any vull atrevir-me amb els tradicionals, a veure si ens en sortim!
    Una forta abraçada guapíssims!

    M'agrada

  6. Salomé diu:

    Esta vez me lo habeis puesto muy difícil… nunca hago turrones porque en casa no los comemos, creo que nos empachamos de tanto turrón de pequeños… yo solo uso turrón de jijona para hacer helado y postres, en fin, vere si encuentro alguno que no sea muy turronero y lo hago! Besos

    M'agrada

  7. Olga C diu:

    Jo ja els tinc fets!!!! Enguany ha estat la primera vegada que he fet torrons. He agafat les receptes de diferents blocs de cuina. Cap de les que he fet és original meva…..potser l’any vinent m’animaré a fer algun “experiment”. No us puc enviar cap enllaç perquè no tinc bloc de cuina……
    Us felicito per la vostra activitat!!!!!

    M'agrada

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.