Minutes de Castanyada

Amb tres setmanes de retard, però com vam prometre, us portem les minutes del nostre sopar de Castanyada!

Són facilíssimes de fer, impreses a casa sobre un paper vegetal de mida DIN-A5 que simplement plegarem en tres parts per muntar-les enganxant-ne el lateral.

Per si voleu descarregar-vos-les, us deixem l’arxiu en diversos formats. En PDF no podreu modificar-lo, però es podria imprimir i escriure el menú a mà. Si teniu Photoshop o algun altre editor d’imatges us podeu descarregar el TIFF, i així hi podreu escriure directament el vostre menú. Veureu que hem canviat els dibuixos de fulles de tardor per flocs de neu d’hivern, per poder-ho fer servir aquest Nadal.

⬇ Arxiu PDF

Arxiu TIFF

Molts dels plats que veieu a les minutes ja els tenim publicats, algun encara el tenim pendent, i un parell són extrets d’altres blocs. A continuació us ho detallem.

Xips de moniato

Pa de bolets

– Paté de bolets

Panna cotta de carbassa (basada en la panna cotta de moniato de la Judith d'”El món de Juju”)

– Crema de castanyes amb gambes

Patates amb bolets

Escuma de moniato amb xocolata (vam fer en format xupito una proposta de la Gemma de “La cuina de casa”)

Panellets

No tenim fotos de la crema de castanyes, així que quedarà per una altra ocasió, però el paté de bolets ja està a punt per penjar-lo d’aquí pocs dies, així que el veureu aviat!

I per acabar l’entrada d’avui, si voleu un resum fotogràfic de la visita de la Sandra a “El celler de can Roca” podeu fer un cop d’ull al nostre Facebook!

Bon profit, i bona cuina!

···

TAMBÉ POT INTERESSAR-VOS:

Cubs vegetals

Coets de Sant Joan

23 pensaments sobre “Minutes de Castanyada

  1. Cris diu:

    T’han quedat molt maques, i amb molt bon gust, fines i sense estar carregades. M’agraden molt les manualitats i avegades costa treure el temps, però un cop veus les creacions val la pena.
    Una abraçada

    M'agrada

  2. Alba diu:

    Nois què ràpids sou, massa per mi. M’he perdut dues entrades a aprt d’aquesta!! jjj!
    les minutes una xulada, al proposta de turrons, genial. L’any passat volia fer un i no em va donar temps així que aquest cop no tinc excusa!! :)

    I la sopa de pa em porta molts pecords d’infància i no perquè jo en mengés que no se perquè no em feia gràcia però el meu pare sí i sovint perquè li encantava amb una mica de farigola, all i un ou que deixava coure dins el plt tapat. Vaig a mirar la vostra recepta a veure com l’heu fet vosaltres!

    Molts petoneeeets!!

    M'agrada

  3. Asela Masià diu:

    Les minutes són molt boniques i el menú impressionant. Alguns plats ja els havia vist abans. Els xips de moniato, els he de fer, com que m’agraden tant les hortalitzes i els tubercles, havia pensat fer-ne algun dia, tinc moltes ganes de saber quin gust fan amb aquesta textura tan fina i cruixent. Vaig a veure què heu fet últimament, que m’he de racionar el temps i encara no havia pogut passar pel vostre bloc. Un beset.

    M'agrada

  4. Paula diu:

    M’encantaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! És que sou uns artistes!!!!
    Diu la Lupita que aquí no som tan originals. Ja veig que em voldrà abandonar…buaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
    Després m’ho descarrego!!
    Petons guapos!

    M'agrada

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.