Amb tres setmanes de retard, però com vam prometre, us portem les minutes del nostre sopar de Castanyada!
Són facilíssimes de fer, impreses a casa sobre un paper vegetal de mida DIN-A5 que simplement plegarem en tres parts per muntar-les enganxant-ne el lateral.
Per si voleu descarregar-vos-les, us deixem l’arxiu en diversos formats. En PDF no podreu modificar-lo, però es podria imprimir i escriure el menú a mà. Si teniu Photoshop o algun altre editor d’imatges us podeu descarregar el TIFF, i així hi podreu escriure directament el vostre menú. Veureu que hem canviat els dibuixos de fulles de tardor per flocs de neu d’hivern, per poder-ho fer servir aquest Nadal.
Molts dels plats que veieu a les minutes ja els tenim publicats, algun encara el tenim pendent, i un parell són extrets d’altres blocs. A continuació us ho detallem.
– Paté de bolets
– Panna cotta de carbassa (basada en la panna cotta de moniato de la Judith d'”El món de Juju”)
– Crema de castanyes amb gambes
– Escuma de moniato amb xocolata (vam fer en format xupito una proposta de la Gemma de “La cuina de casa”)
No tenim fotos de la crema de castanyes, així que quedarà per una altra ocasió, però el paté de bolets ja està a punt per penjar-lo d’aquí pocs dies, així que el veureu aviat!
I per acabar l’entrada d’avui, si voleu un resum fotogràfic de la visita de la Sandra a “El celler de can Roca” podeu fer un cop d’ull al nostre Facebook!
Bon profit, i bona cuina!
···
TAMBÉ POT INTERESSAR-VOS:
Amb tota la feinada que porta cuinar un menú així, no sé d’ontreieu el temps per preparar unes minutes tan boniques i especials. Sou uns atxes! :)
M'agradaM'agrada
Quina xulada, sou únics amb aquest detallets :)
M'agradaM'agrada
Que bonic!! debíen quedar de pedra els convidats!! m’agrada molt la idea de les minutes!! petns
M'agradaM'agrada
Molt xules. Gràcies artistes!!
petonets
M'agradaM'agrada
Que monada y que elegantes! muchas felicidades, sois unos artistas no solo en la cocina!
Petonets
M'agradaM'agrada
Jo penso el mateix que la Gemma… d’on traieu el temps??? La mousse de xoco amb escuma de moniato m’ha captivat… Petonet
M'agradaM'agrada
Genial i… Monísimo de la muerte!
Algun cop he fet alguna coseta semblant, però veient tot això se m’ocorren moltes coses. Gràcies per compartir!
Petons
M'agradaM'agrada
T’han quedat molt maques, i amb molt bon gust, fines i sense estar carregades. M’agraden molt les manualitats i avegades costa treure el temps, però un cop veus les creacions val la pena.
Una abraçada
M'agradaM'agrada
divino un sopar de lujo tota,l una pasada de bueno y unas creaciones muy buenas
una abraçada
M'agradaM'agrada
Sandra, això és de categoria!!! i el menú de luxe!!!
M'agradaM'agrada
Nois què ràpids sou, massa per mi. M’he perdut dues entrades a aprt d’aquesta!! jjj!
les minutes una xulada, al proposta de turrons, genial. L’any passat volia fer un i no em va donar temps així que aquest cop no tinc excusa!! :)
I la sopa de pa em porta molts pecords d’infància i no perquè jo en mengés que no se perquè no em feia gràcia però el meu pare sí i sovint perquè li encantava amb una mica de farigola, all i un ou que deixava coure dins el plt tapat. Vaig a mirar la vostra recepta a veure com l’heu fet vosaltres!
Molts petoneeeets!!
M'agradaM'agrada
Moltes gràcies! aniran de conya! Petons
M'agradaM'agrada
Si es que sabeu fer de tooooooooooooooooooooooooot!
La Sandra ha anat a Can Roca, uala, quina passada! (Per culpa seva hem hagut d’anar al dentista!:P)
Molts petonets guapos.
M'agradaM'agrada
quin luxe, si aixó es la castanyada com seran els Nadals…
petonets
M'agradaM'agrada
Ostres, però que apanyats que sou!!!! M’apunto la idea per aquestes festes de Nadal, segur que els comensals es quedaran amb la boca oberta :)
M'agradaM'agrada
Que ganas de compartir la castañada con ustedes…y ese menú!!
Mil besos :D
M'agradaM'agrada
Genials, un bon detall
Petons
M'agradaM'agrada
Les minutes són molt boniques i el menú impressionant. Alguns plats ja els havia vist abans. Els xips de moniato, els he de fer, com que m’agraden tant les hortalitzes i els tubercles, havia pensat fer-ne algun dia, tinc moltes ganes de saber quin gust fan amb aquesta textura tan fina i cruixent. Vaig a veure què heu fet últimament, que m’he de racionar el temps i encara no havia pogut passar pel vostre bloc. Un beset.
M'agradaM'agrada
Estais hechos unos artistas. Las minutas son preciosas y el menú de lo más apetecible
Besos
M'agradaM'agrada
Quan és el proper sopar temàtic a la Bordeta!!! la familia Bolet no faltarem!!!! sou uns artistes. Molts petonets guapos
M'agradaM'agrada
Ja m´imagino les minutes nadalenques…les vull amb molt de color ;-D
M'agradaM'agrada
Estoy deseando de ver ese pate de setas!
M'agradaM'agrada
M’encantaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! És que sou uns artistes!!!!
Diu la Lupita que aquí no som tan originals. Ja veig que em voldrà abandonar…buaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Després m’ho descarrego!!
Petons guapos!
M'agradaM'agrada