la Recepta del 15 (de desembre)

Sí, sí, la Recepta del 15 ja torna a ser aquí, i aquesta ja és la convocatòria número 12!

Aquest mes hem volgut ser una mica agosarats proposant-vos de fer torrons, sobretot després de com va anar l’experiència amb el pa el mes passat, tornant a batre rècords de participació amb les 89 receptes que ens vau enviar; moltíssimes gràcies a tots!

Serem sincers, nosaltres només n’hem fet una vegada, el Nadal passat, però va resultar més senzill del que pensàvem, i el resultat és impressionant, una mica com passa amb el pa quan decideixes a provar-ho per primera vegada, oi?

Per això estem convençuts que si no n’heu fet mai, aquesta vegada també perdreu la por i us llençareu a intentar-ho. Per si voleu fer-hi una ullada, aquests són els torrons que vam fer l’any passat, veureu que és molt senzill: el de gema cremada i el de trufa al Baileys.

Si voleu participar a la Recepta del 15 us recordem que, com sempre, el dia de publicació serà el 15, però que podeu penjar-ho abans o després, segons us vagi millor a cadascú.

El més important és que ens deixeu un comentari amb l’enllaç a la vostra recepta aquí al nostre bloc, per poder saber que heu participat en la convocatòria i així incloure-us a l’índex.

I el dia 20, com fem sempre, anunciarem l’ingredient pel mes que ve.

Acabem recomanant-vos que feu una ullada a les anteriors convocatòries de la Recepta del 15, aquesta vegada més que mai, doncs estem a punt de celebrar 1 any, i tants mesos recollint receptes realment donen per molt!

Moltes gràcies a tots!

···

32 pensaments sobre “la Recepta del 15 (de desembre)

  1. Mayte diu:

    Jajajaja….a ver si llego puntual, no prometo nada que ya sabes Sandra, como voy de loca….y esta semana peorrrr! Y si sumamos que sería mi primera vez …con los turrones ay ay ay

    Un besote y a disfrutar de los turrones :D

    M'agrada

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.