Avui, tot just fa un any, penjàvem unes quantes receptes de calamars en una espècie de joc que no sabíem gaire bé per on desembocaria. I dotze mesos després aquí estem altre cop, aquesta vegada penjant receptes de carxofes.
La diferència és que en aquella primera convocatòria, una mica precipitada, només vam tenir 6 receptes, i en l’última, la del mes passat, vam recollir-ne 90! Sabeu què és el més fort de tot, però? Ens hem posat a comptar, i durant les 12 propostes fetes al llarg del passat 2011 hem recollit un total de 759 receptes! On s’ha vist un receptari com aquest?!
Mil gràcies a tothom, de debò, per haver-hi aportat el seu granet de sorra. Durant aquest 2012 farem que la llista segueixi creixent més i més, i puguem tenir un receptari cada vegada més extens i complet, i el més important, fet entre tots!
Nosaltres hem preparat aquests raviolis farcits de carxofa i mató, traient-nos així també l’espineta de preparar pasta fresca a casa que teniem des de fa un temps.
Ha resultat extremadament fàcil, doncs la recepta és super bàsica: només cal seguir la proporció de 100 g de farina i 1 ou.
I del resultat, què dir-ne… impressionant! Realment val la pena preparar aquestes coses a casa de tant en tant.
Alguns ja ens heu començat a enviar les vostres receptes, i esperem amb moltes ganes tots els que començareu a publicar avui! Ja sabeu que podeu publicar més tard si voleu, o enviar-nos la vostra proposta al correu electrònic si no teniu bloc, i nosaltres us la publicarem al nostre perfil de Facebook.
Ingredients (4 pers.)
Per a la pasta:
– 300 g de farina
– 3 ous mitjans
Per al farcit:
– 5 carxofes
– Mitja ceba
– 100 g de mató
– Una cullerada de parmesà ratllat
– Mig ou
Per a emplatar:
– Pinyons
– Carxofes saltejades
– Oli, pebre de colors i reducció de vinagre de Mòdena
Preparació
Sofregim la ceba amb una mica de sal, i mentrestant anem pelant i tallant les carxofes per quedar-nos només amb els cors.
Anirem posant les carxofes en un bol ple d’aigua amb unes branques de julivert per evitar que es posin negres.
Quan la ceba comenci a agafar color hi posem les carxofes tallades a làmines i ho sofregim tot 5 minuts més. Salpebrem, i reservem algunes làmines de carxofa per emplatar al final.
Cobrim amb aigua les carxofes, hi posem una branca de julivert i ho deixem bullir fins que s’evapori el líquid. Comprovem que les carxofes estan ben toves, i sinó hi tornem a posar aigua i ho deixem una mica més.
Ho passem per la batedora elèctrica per fer-ne una pasta espesa. Hi afegim el mató i el parmesà i ho remenem bé, i acabem afegint-hi el mig ou per acabar de lligar la massa i rectificant de sal i pebre. Reservem a la nevera.
Fem la massa de la pasta posant la farina en un bol i els ous lleugerament batuts al mig. Comencem remenant amb una forquilla fins que els ous s’incorporin, i ho aboquem sobre el marbre que tindrem una mica enfarinat.
Amassem bé la barreja fins que quedi una pasta homogènia, retornem al bol (sense restes de massa i enfarinat) i ho deixem reposar 1 hora tapada amb un drap humit per evitar que es faci una crosta.
Tallem la massa en 3 o 4 porcions i les anem passant per la màquina de pasta, un parell de vegades per cada posició, de més gruixuda a més prima. Nosaltres ho vam passar fins a la penúltima posició, per evitar que es trenqués la làmina. Sempre haurem de tenir la pasta i la màquina ben enfarinada perquè no se’ns enganxi.
Repartim el farcit amb una cullereta sobre la meitat de la làmina de pasta, fent diversos munts, dobleguem l’altra meitat a sobre, pressionem lleument amb els dits al voltant dels munts de farcit, i tallem els raviolis amb un motlle o un got.
Enfarinem una mica cadascun dels raviolis per evitar que s’enganxin els uns amb els altres. Si no ens els mengem en aquell moment els deixem sobre una reixa una bona estona perquè s’assequin una mica, i així ens aguantaran sense problemes uns quants dies a la nevera.
Els bullim en abundant aigua salada durant 5 minuts i escorrem.
Servim amb uns quants pinyons torrats, les làmines de carxofa que havíem reservat, un raig d’oli verge extra, unes gotes de reducció de vinagre balsàmic i pebre de colors.
Bon profit, i bona cuina!
···
TAMBÉ POT INTERESSAR-VOS:
Ohhhh!! Quin nivell que tenen els amfitrions!!!!
Teniu tota la raó amb la pasta fresca feta a casa. Jo només n’he fet una vegada però va ser tan bona… Ara m’ha tornat a entrar el cuquet de fer-ne. Ara bé, preparar raviolis són paraules majors!!
Em demano uns raviolis de carxofa de primer i unes carxofes al vi ranci de segon. Ok??
La darrera foto m’encanta. Vaja quin equip que formau, eh??
Petons guapos!
Ah, el meu enllaç amb la recepta de la mare http://www.bontiberi.com/2012/01/greixonera-de-carxofes-ous-i-patates.html
M'agradaM'agrada
Enhorabona guapos!!! aquest cop hem coincidit en alguna coseta en la introducció! jijijiji. Uns raviolis fantàstics. més em val que no els vegi l’Yves, que sinó fa que els faci ara mateix! jajajajajjajaja. Molts petonets guapos, us deixo la meva aportació a la recepta del 15!!! ;P http://elmondejuju.blogspot.com/2012/01/pate-vegetal-de-carxofes-i-nous.html
M'agradaM'agrada
No tinc paraules … aquesta recepta es de nivell 10 !!!!! quina preciositat i com han quedat!!! wow, m’encanten amb la pasta fresca … una divinitat nens!
Petonets
M'agradaM'agrada
jolines estos raviolis rellenos estan brutales,muy buena receta parella.
me la guardo
buen domingo
M'agradaM'agrada
Nois quina pinta i quin nivell. La meva aportació us semblará poca cosa…jaja
http://caprofiti.blogspot.com/2012/01/pinxo-de-truita-de-carxofes.html
Petonets.
M'agradaM'agrada
Felicitats per la vostra iniciativa de la recepta del 15 i per tot aquest any de tantes bones receptes.
Us deixo la meva recepta d’aquest mes: Carxofes-farcides.
http://alpotpetitcuina.blogspot.com/2012/01/carxofes-farcides-les-dietes-miracle.html
M'agradaM'agrada
Tela, tela i tela!! Això ha de ser delicte, però que bo que han d’estar aquests raviolis, i si la massa és feta a casa molt millor.
Jo també en tinc moltes ganes de fer pasta fresca a casa, més endavant… crec :P
Aquí us deixo el meu enllaç; http://ingredientsiparaules.wordpress.com/2012/01/15/carxofes-farcides-de-confit-danec-a-la-seva-crema/
Espero que disfruteu del dia, una abraçada.
M'agradaM'agrada
Qué maravilla de receta!
Mis alcachofas, aunque sencillitas, también quedaron deliciosas
http://entucocinayenlamia.blogspot.com/2012/01/alcachofas-al-pesto.html
M'agradaM'agrada
Äixo si que es nivell!!. Aquí deixo la meva
http://migrandiversion.blogspot.com/2012/01/textura-de-alcachofas-con-crujiente-de.html
M'agradaM'agrada
Felicitats nois per aquest primer any de la recepta del 15. Per mi supossa un receptari, molt ràpid i eficaç, sempre que recordo un ingredient dels ja convocats vaig i prenc una recepta de les publicades al “15”. Totes han estat estupendes però les darreres del pa i els torrons, ideals pels meu gust…. Uns ravioles de categoria, quin nivell !!!!! M´agraden. Petons i bon diumenge.
M'agradaM'agrada
Mare meva aixo es una recepta d’alt nivell !!! ….Mira que m’anirien bé avui per dinar .
La meva es molt sencilla; però aqui va la meva aportació. Aveure si aquest any podre participar cada mes.
http://quimalesmevesreceptes.blogspot.com/
M'agradaM'agrada
Us heu lluït amb la vostra aportació que havia de ser de pasta,je, je,je…una bona trïa per un aniversari….És veu fresquíssima i deliciosa amb aquest forma d´ovni,…
Aqui la meva..tralaraaaa, la la..
http://www.bufetdepostres.blogspot.com/2012/01/flam-de-carxofa.html
M'agradaM'agrada
Carai!! no tinc paraules per descriure aquesta recepta! és un homenatge a les carxofes i a vosaltres mateixos!! una recepta…impresionant és poc!!! quina pinta…i quina feinada!!! però segur que val la pena! petons guapus
M'agradaM'agrada
Enhorabona per l’èxit de la Recepta del 15!!!! Em sembla una iniciativa genial. Encara que jo sóc una mica caòtica i encara no hi he participat mai, sempre arriba el 15 tan de pressa :)
Aquests raviolis han d’estar boníssims, m’encanta la carxofa!
Que acabeu de passar un bon diumenge!
M'agradaM'agrada
Què us haig de dir que no ho hagin dit ja. QUIN NIVELLÀS!!!!!!!!!!!
Quines ganes tinc de veure tota la recopilació que fareu de receptes de carxofes que m’agraden molt.
Aquí us deixo la meva petita aportació
Moltes felicitats!
http://elplatdeldia.blogspot.com/2012/01/carxofes-amb-mandonguilles-acompanyades.html
M'agradaM'agrada
Per molts anys!!!! Us felicito per la gran idea que vau tenir de convocar aquest receptari!!!
Veig que ho celebreu “a lo grande” amb una recepta de categoria!!!! Jo encara no n’he fet mai, de pasta fresca…
Com sempre, em fa molta il·lusió participar en la vostra proposta del mes, i aquests vegada ho faig amb unes
Flors de carxofa i gambes.
.
Petons
M'agradaM'agrada
Que original!! Proximaments els intentaré fer!!!
M'agradaM'agrada
Quins raciolis més booooons! Anotats queden! ;)
Petons
M'agradaM'agrada
Las recetas de ella y el abanico també volem participar amb una recepta perquè ens encanta formar part d’aquest receptari que ens proposeu cada mes!!!! Moltes felicitats!!
Sopa de quinoa con alcachofas y regalos del océano.
Petons
M'agradaM'agrada
Las recetas de ella y el abanico també volem participar amb una recepta perquè ens encanta formar part d’aquest receptari que proposeu cada mes.
Sopa de quinoa con alcachofas y regalos del océano.
Petons
M'agradaM'agrada
Sandra i Marina, jo no cal que digui res: junto tots els comentaris anteriors i me’ls faig meus!
Aquí teniu el meu enllaç:
http://lacuinavioleta.blogspot.com/2012/01/torrada-de-carxofes-cansalada-iberica-i.html#comment-form
I apa a veure que “cuinareu a la vostra ment” pel dia 20!
Nani
M'agradaM'agrada
Enhorabuena por ese poder de convocatoria¡!
Petó
M'agradaM'agrada
La pasta farcida m’encanta i sempre m’agrada provar nous farcits, aquest em sembla deliciòs amb carxofa i mato!! Us ha quedat perfecte!!
Petons
M'agradaM'agrada
Ostres, quina pinta que tenen aquests raviolis. Fer pasta a casa m’encanta, però no sempre tinc temps… :( M’apunto aquesta proposta, que em torna boja!!
Petonets nois! I visca el 15!!
M'agradaM'agrada
Quina idea més bona, amb mató i carxofes. Arriben carxofes a la próxima cistella així que ja sé que fer amb elles :O)
Petonets,
Palmira
M'agradaM'agrada
mare meva, quina pinta tenen aquests raviolis! jo mai m’he atrevit a fer-ne a casa, me fa com a por jejeje però veient aquests me n’han entrat ganes!
Petons!
M'agradaM'agrada
Enhorabona per fer un any amb aquestes propostes, i es que descobreixes que d’un sol ingredient hi ha un munt de plats diferents sorprenents. Aquest mes però jo faig el salt, que les carxofes desgraciadament no m’agraden :(
Una abraçada
M'agradaM'agrada
Enhorabona per aquest any de receptes! Tot i que m’he incorporat tard, estic gaudint molt preparant les vostres propostes.
Aquests raviolis tenen una pinta estupenda. Aquesta setmana en vaig fer de poma, i ara que els he enganxat una mica el truc, intentaré fer la vostra proposta.
Aquí us deixo la meva proposta: http://sucreousifarina.blogspot.com/2012/01/carxofes-gratinades-amb-beixamel-al.html
Són carxofes amb beixamel de cava i un toc de formatge blau. Espero que us agradi.
M'agradaM'agrada
Oh!!! M’encanten aquests raviolis! Boníssims i molt sans. Sou uns grans artistes, sense dubte! Us adjunto una altra recepta (més senzilla) de carxofes. Petons! http://tapatdetapes.blogspot.com/2012/01/carxofes-farcides-de-tonyina-i-ou.html
M'agradaM'agrada
Quina passada de raviolis…
Felicitats per l’èxit de la recepta del 15!!! és un plaer participar-hi.
Aquí us deixo la meva aportació:
http://allijulivert.blogspot.com/2012/01/quiche-de-carxofes.html
Petons i seguiu així
M'agradaM'agrada
Ohhh! una receta para paladares exquisitos. Me requetesuperchifla.
Mucho arte veo yo en ésta familia :)
Besos
M'agradaM'agrada
El balanç d’aquest any de recepta del 15 és increïble!! gràcies per la feinada.
Ara m’heu fet entrar el cuquillo de la pasta fresca, qui m’ho hauria dit ahir a la nit… el farcit de carxofes i mató ha de ser boníssim, i tot el plat espectacular!!!
Apa, us deixo la nostra proposta. Bon profit!!
http://eltallerdecuina.blogspot.com/2012/01/crema-de-calcots-amb-carxofes-i-romesco.html
M'agradaM'agrada
Hola,
Quin super plat! No he fet mai la pasta a casa i tinc moltes ganes. I si a més són amb aquest farcit i presentació ja vaig tard…
Vinga a pels següents 12 pel p15!
Us deixo l’enllaç de la meva proposta.
http://lacuinadeleri.blogspot.com/2012/01/royal-de-carxofa-amb-ostra-gelatinada.html
M'agradaM'agrada
Amb un any aquesta convocatòria ha hagafat una fama espectacular, felicitats! Tots esperem la recepta del 15 amb moltes ganes :)
Han de ser uns raviolis boníssims i molt originals. Jo al final no he participat, tenia algunes idees dolces però cap em satisfeia…
M'agradaM'agrada
Mmm, quina bona pinta i quin nivell! cada dia ens ho poseu més difícil!
Enhorabona!
Aquí us deixo l’enllaç de la meva proposta. Bon profit!
http://sochichandmade.wordpress.com/2012/01/15/carxofes-farcides-a-la-italiana/
M'agradaM'agrada
M’encanta, això serà un dels nous reptes per aquest any, fer pasta. Felicitats per aquest any de la recepta del 15!!! Aquest mes segur que arribam a 100!!!
Aquí teniu la meva: http://sacuinadesalluna.blogspot.com/2012/01/milfulles-de-carxofa-i-patata.html.
Una abraçada.
M'agradaM'agrada
Quina bona pensada fer els raviolis farcits de carxofa!, segur que si els provés m’agradaria una mica més la carxofa!….Aquí us deixo la meva aportació…bé, de l’Albert!!! A reveure! http://destapantcassoles.blogspot.com/2012/01/cors-de-carxofa-farcits-de-carn-amb.html
M'agradaM'agrada
Per molts anys per la iniciativa i també per aquesta recepta, pinta molt bé. Aquí us deixo l’enllaç a la meva:
http://elcafedenit.blogspot.com/2012/01/amanida-tebia-de-carxofes-i-favetes.html
Ara, a esperar la proposta per al mes de febrer!
M'agradaM'agrada
Les carxofes m’ encanten i ara comença a ser el temps… La veritat és que mai he fet pasta a casa i en tinc ganes, ha de quedar tan bona..
M'agradaM'agrada
Hola nois. Moltes felicitats pel vostre aniversari de la recepta del 15. Aquí teniu la meva aportació a dia 15. Ja,ja
Per cert, Deu i senyor nostre quins raviolis que heu fet. Exquisitíssims…
http://courecoulants.blogspot.com/2011/01/focaccia-de-carxofes.html
M'agradaM'agrada
M’encanta la vostra proposta, molt original i segur que d’un gust exquisit.
La combinació formatge fresc / mató / formatge batut amb la carxofa és de les meves preferides, trobo que li dóna una textura totalment diferent, molt agradable al paladar, però sense renunciar al gust suau de la carxofa de fons.
Així doncs, no descarto intentar la vostra recepta, quan torni a tenir temps lliure, això sí, jajajja.
Molts petonets i felicitats per l’anyets de La recepta del 15!!!
M'agradaM'agrada
Que bien ya un año!, felicidades!, y madre mía que ricura de receta os habéis marcado, deliciosos!
Aqui os dejo la mia
http://cogollosdeagua.blogspot.com/2012/01/alcachofas-rellenas-de-longaniza.html
Un beso
M'agradaM'agrada
Pero qué delicia de raviolis!!! Desde luego que con cada receta me sorprendéis más y mejor… menuda pinta que tienen, si cierro los ojos parece que me viene el olorcillo y todo.
Bueno, aunque mi aportación no es tan espectacular como la vuestra, aquí os dejo la mía, espero que os agrade.
http://hoycocinavivi.blogspot.com/2012/01/alcachofas-con-gambas-y-almejas-en.html
Un besazo.
M'agradaM'agrada
Xavi, felicidades a ti también, corregido en mi receta, ains, que despiste.
Un beso
M'agradaM'agrada
Ay, se me olvidaba… un año ya con “la recepta del 15”? Seguro que llegarán muchos más y aquí me tendréis participando todos los mesesque pueda.
Petonets
M'agradaM'agrada
Que creiais que se me habia olvidado, pues no, aunque es un poco tarde no se me ha olvidado aunque he tenido un día un poco revoltoso aquí os dejo mi aportación, espero que os guste, besitos.
http://terecetario.blogspot.com/2012/01/alcachofas-rellenas-de-verduras-y-carne.html
M'agradaM'agrada
Quina il·lusió, un any! Com m’agrada poder-ho compartir amb vosaltres. Enhorabona i felicitats.
Què valents, pasta fresca, si es que a la Bordeta no tenen por de res! La pasta no dubto que estés boníssima i les fotos són molt xules, la última m’agrada especialment.
Sento arribar una mica tard…
http://cosesdellabiro.blogspot.com/2012/01/bunyols-de-carxofa-amb-romesco.html
Molts petonets i a per molts anys més!
M'agradaM'agrada
Moltes felicitats per l’any!!!!!!!! :) una miqueta tard us deixo la meva proposta: http://tastarutes.wordpress.com/2012/01/15/pa-de-carxofes-i-parmesa-la-recepta-del-15/
I què dir d’aquests raviolis??? que són fantàstics!! només he fet una vegada pasta fresca a casa, perquè no tinc la màquina i em fa una mica de mandra! Sabeu que en volia fer uns de semblants? el farcit igual que el vostre, però volia que l’embolcall fos de pernil… a veure si els faig!
Petonets guapos!
M'agradaM'agrada
Enhorabona i per molts anys!
Quina pintassa aquests raviolis!
Jo ja fa 2 mesos que faig campana, això no pot ser… Aviam si em poso les piles.
Petonets!
M'agradaM'agrada
Caray que buena pinta, con lo que me gusta a mi la pasta!! a ver si me animo! Saludos, Sandra
M'agradaM'agrada
He llegado, por fin este mes he llegado. No se me ha pasado el día, ni estaba liada, ni me he olvidado, ni….. Bueno, todas esas cosas que me pasan a mí.
Así que, aquí estoy con mi receta de alcachofas.
Espero que os guste, chicos.
Besos
http://experimentoenlacocina.blogspot.com/2012/01/tosta-de-alcachofas-con-frutos-secos.html
M'agradaM'agrada
T’han quedat uns rabiolis de 1a!!! es que la carxofa està bona facis com la facis! bullida amb un raig de bon oli mateix és bona! provar´els rebiolis, fa dies que no faig pasta fresca, i s’ha d’amortitzar la maquineta… petons!
M'agradaM'agrada
Hola!!! Quina recepta més bona!! Jo acabe de penjar la meua proposta: Quix de carxofes amb pernil dolç i formatge de cabra. Ací us en deixe l’enllaç:
http://alataula.blogspot.com/2012/01/quix-de-carxofes-pernil-dolc-i-formatge.html
Salutacions
M'agradaM'agrada
és la priemraq vegada que participo, de fet, avui m’he assebantat d’aquest concurs de la recepta del 15…..encara no entenc com no m’havia adonat abans jiji
et deixo l’enllaç, la propera espero treballar-ho millor
http://manresa-misplatosfavoritos.blogspot.com/2012/01/alcalchofas-gratinadas-con-queso.html
M'agradaM'agrada
Felicidades por este año recopilando recetas, aquí tenéis mi aportación:
http://rezeditas.blogspot.com/2012/01/ensalada-de-alcachofas-rellenas.html
M'agradaM'agrada
Eiiii!!!
Jo acabo de requisar de “Ca la sogre” una màquina d’aquestes de fer pasta, l’hem d’estrenar, no???
Segur que si els hi poso aquests raviolis a les meves feres, se’ls menjarien sense rondinar.
Petonets.
M'agradaM'agrada
Sandra! ara amb la calma quan he arribat a casa estava mirant les receptes! i ostres quina raviolis més xulos! segur que són boníssims, m’hauré d’animar a provar-los perquè la màquina per fer la pasta ja la tinc!!
petonets
M'agradaM'agrada
Quina bona idea!! fa temps que vull fer pasta fresca i aquesta és una idea genial!
Marta
M'agradaM'agrada
Amb les carxofes l’heu ben encertada. M’encanten. Quan hagueu publicat totes les receptes, començaré per la primera i aniré seguint fins acabar les receptes ó fins que s’acabin les carxofes.
Jo us proposo una recepta poc original i molt senzilla però boníssima.
http://sisouservits.blogspot.com/2012/01/carxofes-arrebossades.html
M'agradaM'agrada
Quin nivell de recepte!!!
La meva es molt senzilla i clàssica, però aqui la teni-ho.
Carxofes farçides- lacuinadelaisabel.blogspot.com
Petonets
M'agradaM'agrada
Me encantan los raviolis, tienen una pinta.. mmm, os dejo aquí una receta tradicional de mi família, muy sencillita. :)
Saludos
http://krirsa.blogspot.com/2012/01/alcachofas-al-limon.html
M'agradaM'agrada
No hay mejor que la pasta fresca! Y que plato más rico veo… me esta dando hambre!!
Besos
M'agradaM'agrada
Un any?? mare meva què ràpid passa el temps!!! idò per molts d´anys amics, espero que pugueu complir molts més aniversaris i nosaltres seguir-hi participant…
M´agrada molt la recepta que heu fet amb carxofes, vos adjunto l´enllaç a la meva…molts petonets
PASTÍS DE CARXOFES
M'agradaM'agrada
Soy una adicta a la pasta…si digo que es bellísima…me quedo corta, esa última foto es linda y los rellenos….ayy quien pudiera cenar en su casa!
Besotes.
M'agradaM'agrada
Mare de déu santíssima! m’enduc la recepta ara mateix, el farcit m’ha convençut totalment, que bo ha de ser, i amb la vinagreta pel damunt….. ohhh. Jo us haig de demanar disculpes per no haver pogut aportar la meva recepta, arribo tard i sense material per presentar alguna novetat, però a la pròxima no us fallo.
Pel que fa al tema pasta fresca… us confeso que aquest cap de setmana també em vaig estrenar i vaig fer uns tallarins, sens dubte l gust és genial, i val la pena fer-la a casa…. avist cauran aquests raviolis, gràcies guapos! ;)
M'agradaM'agrada
Ayer publiqué tan rápido que no me dio tiempo a ver las demás recetas, así que aquí he vuelto a verlas todas.
Maravillosos raviolis, son espectaculares.
Besos
M'agradaM'agrada
M’encanta la pasta feta a casa, sempre que puc en faig! I amb aquest farciment… qui se’n podria resistir?
M'agradaM'agrada
Quina passada aquests raviolis!!! Han d’estar boníssims!!! M’encanta la foto amb la pasta… :)
Petunets i enhorabona per aquest any de receptes del 15!!!
Eva.
M'agradaM'agrada
magnifica proposta/es, la del 15 , i els vostres raviolis… aqui va lameva:
http://lesreceptesdesthilari.blogspot.com/2012/01/terrina-suau-de-mousse-de-carxofes.html
M'agradaM'agrada
M’encanta fer pasta i els raviolis són els que més. Són tan versàtils. Aquest han de ser deliciosos. Recepta apuntada. Aquesta vegada no m’ha anat bé participar, a veure si en el proper repte m’hi afegeixo.
Una abraçada i enhorabona per l’èxit!
M'agradaM'agrada
Enhorabona per aquest èxit ben merescut!!!
Una recepta deliciosa!!!
I aquí teniu la nostra aportació. Anem una mica tard….
http://www.pastissets.cat/index.php/2012/01/pastis-de-formatge-carxofes-i-xocolata-tarta-de-queso-alcachofas-y-chocolate/
Petonets
M'agradaM'agrada
Moltissimes felicitats guapos!!!! I aquest plat…. mmmmm… els proxims reviolis fet a ccasa seran els vostres!!! M’encanta fer pasta fresca!!!!
Un petonas
Sònia
M'agradaM'agrada
Molt bona pinta!!
Lleuger i si entra pels ulls…
Gran recepta, es una manera de fer carxofes ben especial, per un dia tenir convidats i sorprendre a tots els comensals.
Felicitats!!
M'agradaM'agrada
perdoneu pel retras, pero aqui et deixo la meva recepta salada i dolça.
molts petons
http://wwwlacuinadetotsnatros.blogspot.com/2012/01/carxofes-amb-crustacis-i-reducció-de-PX.html.
http://wwwlacuinadetotsnatros.blogspot.com/2011/02/pastissets-de-carxofa.html
felicitats per totes les receptes recullides.
M'agradaM'agrada
Aquests raviolis han d’estar boníssims!
Marta
M'agradaM'agrada
Aquesta vegada m’ha estat del tot impossible de poder passar una recepta amb carxofes, però estic salivant de totes les que he llegit.
Aquests raviolis tenen d’estar boníssims, amb el teu permís m’anoto la recepta.
Molts petons
M'agradaM'agrada
1 any??? com pasa el temps… no ho semblava jajajaja,
Un any d’exits pq l’idea es bona, recollir el máxim de receptes fetes amb un ingredient.
Aquest raviolis son una meravella, bueno poder fer-la a casa i farcir-la del que vulguis es tot un plaer.
Petons
M'agradaM'agrada
Ostres, quina pinta!
M'agradaM'agrada
M’encanta la pasta casolana! I amb aquest farcit de carxofa ha d’estar tremenda! Me l’anoto!
Petonets!
M'agradaM'agrada
De nou, enhorabona per l’èxit obtingut!!!! sou uns cracks!! això només pot fer que créixer i créixer!!! I com no podia ser de cap altra manera la vostra proposta és exquisida!! quina pasta!!!
Molts petonetsss
M'agradaM'agrada
Ostres que bé que te han quedat els raviolis, adoro la carxofa de totes les maneras.
Felicitats per aquest any, es impresionant cuantes receptes sen fet.
Os espero al concurs de verdures al meu bloc.
Petonets.
M'agradaM'agrada
Como tu bien dices, hacer la pasta en casa de vez en cuando es my gratificante, a mi me gusta mucho hacerla, aunque la cocina me queda absolutamente “invadida” de harina, pero da igual …es tan “hogareño” !!!! el relleno que habéis utilizado me encanta y nunca he rellenado los ravioli con alcachofas y mató, sin duda van a ser los próximos que haga ;) un beso guapos
M'agradaM'agrada
Te ha quedado una receta deliciosa y además soy una gran fan de los raviolis :P
http://hoysonrioalespejo.blogspot.com/
M'agradaM'agrada
Esos raviolis me han dejado frita, que ricosssssss con ese relleno, madreeeeee, me encantan.
Yo también entré en el mundo de la pasta fresca y es una maravilla, me encanta, además, el invierno es ideal para jugar a las harinitas.
Yo prometo que cualquier mes de estos me uno a la receta del 15, todo es cuestión de que me organice, pero me apetece y eso es ya un gran paso…
Muuuuchas felciidades por este año tan plagado de éxitos de participación.
un besazo
M'agradaM'agrada
Avui passo per aquí amb molta vergonya! M’he estat 3 dies per fer l’entrada… :( ! Sigui com sigui, felicitats cracks! :) Els raviolis es veuen deliciosos i heu fet un récord molt merescut, enhorabona guapos!!
Molts petonets!!
La meva aportació tardia!
http://lefabuleuxdestinduchocolat.blogspot.com/2012/01/la-recepta-del-15-carxofes-arrebossades.html
M'agradaM'agrada
Ep Nois!!!! Aquí teniu la nostra, una mica tard perquè la volia repetir i aconseguir una foto millor , Però es que encara no m’aclaro amb la nova camera i l’editor d’imatges. :((
M’he copiat el link d’aquest mes a “Favorits” que jo menjaria carxofes cada dia.
http://comgatigosdisfrutaalacuina.blogspot.com/2012/01/tallarines-vegetals-amb-pesto-de.html
petons gastronòmics
M'agradaM'agrada
Ací n’he van dues meves, més que tard, també.
http://tastatasta.blogspot.com/2011/02/v-ivim-la-millor-epoca-de-lany-per.html
Salut i bons aliments
M'agradaM'agrada
Em semblen fantàstics! Ja faig babes…mh…algún dia ho hauré de probar, atrevint-me fins inclús a fer la pasta!
Que acabeu de tenir un bon diumenge :)
M'agradaM'agrada
Ole!!! va i em perdo aquesta maravella de ravilois!!! a favorits!!!!Petons
M'agradaM'agrada
Moltes felicitats! Quina pinta te aquest plat!. mai he fet pasta a casa, però amb aquesta recepta, estic per animar-me.
M'agradaM'agrada