la Recepta del 15 (de febrer)

Ho heu fet a propòsit per celebrar l’aniversari de la Recepta del 15, oi? Us heu posat tots d’acord i no ens ho volíeu dir! Hem batut tots els rècords que podríem haver imaginat mai recollint 118 receptes de carxofes! Increïble!

De veritat, és una feinada recopilar tants blocs en l’índex, però val molt la pena quan veus a tothom que hi participa amb tantes ganes. Merci per fer-ho possible!

I per tant, per no faltar al costum, com que avui és dia 20 publiquem l’anunci de la proposta que us fem pel mes que ve: les croquetes.

Com que després de festes hem estat tot el mes depurant el cos amb les carxofes, ara ja podem començar a pecar una mica, que a més a més s’acosta el carnaval (la festa dels excessos per excel·lència), així que podem permetre’ns una mica de fregit i molt més si és fet per nosaltres en forma de croquetes casolanes!

Pels més nous, que n’hi ha molts, recordem que penjarem les receptes el dia 15 de febrer, però que si us va millor fer-ho abans o després no hi ha cap problema per publicar cadascú quan pugui. L’únic que us demanem és que ens deixeu aquí al bloc un comentari amb l’enllaç a la recepta que presenteu, així ens facilitareu el recull de totes les propostes i serà molt més ràpid fer l’índex.

Acabem remetent-vos a la nostra secció de la Recepta del 15, on podreu veure l’índex complet de totes les convocatòries del 2011 i la primera de 2012.

Moltes gràcies !

···

97 pensaments sobre “la Recepta del 15 (de febrer)

  1. Delicias diu:

    Ja em teniu donant voltes al cap a veure que faig……No sé, però segur que em teniu per a quí el proper 15….

    Moltes felicitats per la participació. Motiveu molt als blocaires, o sigui que part de l’èxit és vostre, de veritat.

    Molts petons!!

    Ah, per cert, em dic Núria!!! Així las Delicias ja tenen nom, jejejeje.

    M'agrada

  2. Maria Macià diu:

    Felicitats per la participació aconseguida i per la feina feta! La recepta del 15 és una iniciativa molt maca.

    M’encanta la idea de preparar croquetes! Ara ja els començo a agafar el punt, i qualsevol oportunitat per practicar és fantàstica.

    M'agrada

  3. Lídia diu:

    Enhorabona pel vostre èxit!! quina gràcia m’ha fet la proposta per aquest mes… precisament ahir vaig fer croquetes i em van quedar un nyap, les coses fetes amb pressa normalment solen ser un fracàs!!
    jajjajaa

    petonets

    M'agrada

  4. Roser diu:

    M’agrada mooolt!!! ja vaig fer el cim amb les croquetes de galetes oreo, així que m’hauré d’inventar una nova versió igual o millor!! un gran repte!!! petons

    M'agrada

  5. Heva diu:

    Nunca he preparado croquetas, ya sabes que los fritos y yo … pero recuerdo con mucho cariño las que preparaba mi padre, especiales para mi, sin chicha. A ver si soy capaz de hacerlas y las publico, por una vez que haga croquetas y más si es febrero y hay que hacer algún exceso… todo sea por el carnaval!

    M'agrada

  6. Gemma diu:

    Moltes felicitats!!!! doncs jo us he fallat aquest mes, això que la truita (Memòries d’una cuinera, encara hi sóc a temps) d’escarxofes (La recepta del 15) l’havia fet, eh? A veure aquest cap de setmana, encara que es presenta molt farcit d’activitats (aquests nens no paren!), puc fer-hi alguna cosa per esmenar-ho ;-)
    Bé, de totes maneres penso que aquest 2012 es presenta molt pròsper per La recepta del 15!!!
    Una forta abraçada i que passeu molt bon cap de setmana!!!

    M'agrada

  7. Gemma diu:

    Ei, les croquetes aquesta si que en tinc una a l’arxiu d’aquest Nadal. A veure i us escric la recepta i la comparteixo per La recepta del 15 de febrer.
    Petons!

    M'agrada

  8. Laura diu:

    Hola Fogons
    no volia fer croquetes tan aviat, però tinc la gent preparant exàmens a casa i si no les feia JA se’m muntava un motí ! En fi, que potser encara en pensaré alguna altra per la Recepta del 15, però de moment aquestes ja estan fetes.:
    http://www.cuinejar.blogspot.com/2012/01/croquetes-de-carn-dolla.html

    (per cert, estic encantada amb el tema Els rul·los de la Fletcher. A casa també n’erem fans absoluts de la Jessica ! Quin personatge !)

    M'agrada

  9. Núria-Cocó diu:

    Hola!! quina casualitat! Ahir vaig començar amb el meu bloc de cuina, avui després de penjar la meva recepta de croqueteeeeess va i conec la vostra proposta de recepta del 15! Tot i que encara no estem a dia 15, espero que pugui entrar, sino, ja innovaré alguna cosa!

    us invito a tots a passejar-vos pel meu bloc i que hi participeu, m’encantaria..

    http://algomasquecocina.blogspot.com

    M'agrada

  10. Sandra diu:

    Hola! Encara amb les mans a la massa, m’apunto a la recepta de les corquetes amb la meva proposta dolça! en quant acabi de fregir i fer les fotos us envío l’enllaç! fins aviat!
    Sandra

    M'agrada

  11. Cósima diu:

    Hola. Acabo de publicar la receta en mi blog. Imagino que tengo que dejar el enlace aquí. Es la primera vez que participo y no estoy muy segura de los pasos a seguir. Me encanta vuestro blog. He recopilado un auténtico monográfico sobre las alcachofas que es fantástico.
    Muchas gracias por lo que hacéis.
    Estos son mis dos blogs (están conectados con las recetas de cocina)

    http://lascosasdecosima.blogspot.com/2012/02/croquetas-de-huevas-de-erizo.html

    http://acosimalegustacocinar.blogspot.com/2012/02/croquetas-de-huevas-de-erizo.html

    M'agrada

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.