la Recepta del 15 (de març)

Semblava impossible, però gràcies a tota la colla que us heu animat a participar a la Recepta del 15 hem quasi igualat la marca del mes passat, i potser ho farem amb algunes receptes més que han d’arribar encara, amb 115 propostes per fer croquetes!

Gràcies a tots per fer moure aquest repte mes a mes!

Per no faltar a la tradició, i com que avui és dia 20, publiquem l’anunci de la proposta que us fem pel mes que ve: les llenties.

Teníem ganes de fer pel 15 un ingredient el més bàsic i senzill possible que admetés una infinitat de variacions, i hem cregut que res millor que un bon llegum com les llenties per motivar la vostra creativitat!

Pels més nous, que n’hi ha molts, recordem que penjarem les receptes el dia 15 de març, però que si us va millor fer-ho abans o després no hi ha cap problema per publicar cadascú quan pugui. L’únic que us demanem és que ens deixeu aquí al bloc un comentari amb l’enllaç a la recepta que presenteu, així ens facilitareu el recull de totes les propostes i serà molt més ràpid fer l’índex.

Ah! I si no teniu bloc però us fa gràcia participar al 15 només cal que ens envieu un mail a elsfogonsdelabordeta@gmail.com amb la vostra recepta i una foto, nosaltres ens encarregarem de publicar-la!

Acabem remetent-vos a la nostra secció de la Recepta del 15, on podreu veure l’índex complet de totes les convocatòries, tant del 2011 com del 2012.

Moltes gràcies família!

···

83 pensaments sobre “la Recepta del 15 (de març)

  1. Helena diu:

    Justament aquest matí he pensat…. i quina proposta ens faran pel dia 15? jjeje, no us enganyo eh!. Ara hi estic rumiant en una idea i espero que em sorti com espero.
    Petons!!

    M'agrada

  2. Roser diu:

    bieeenn!! saps, fa temps em van portar un paquet de llenties i fa temps que estic pensanta alguna recepta curiosa per fer-les!!! ara tinc l’excusa perfecte! petons

    M'agrada

  3. BakeOrDie diu:

    Llenties!! Sempre vull participar en aquesta iniciativa i encara no m’he animat mai però no sé que fer amb llenties!! Al Gabri no li agraden gaire jeje, li donaré voltes al cap a veure si em ve alguna idea :)

    M'agrada

  4. MEGG diu:

    HOLA , crec que m’agradaria particiapr de la proposte , ancare que desconec moltes coses de las vostres propostes m’agradaria poder participar aixi que ja pos les llenties en remull per fer ús de la imaginació
    salut desde menorca !

    M'agrada

  5. Palmira diu:

    Bueno ara mateix tinc la mudança cargant-se al camió però com que tinc 5 minuts i una recepta pendent, os volia avisar que havia porgramat al bloc una entrada per vosaltres el 15 amb una recepta original amb llenties…
    Espero podeu passar a agafar-la directament al blog que encara no tinc l’enllaç i no estic pas segura que el 15 ja tindré conexió a internet :o)
    http://comeconmigoelblogdepalmira.over-blog.es/
    Petonets,
    Palmira

    M'agrada

  6. Paula diu:

    Aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, vosaltres voleu que el cap em tregui fum, oi??
    Començo a pensar. A veure com les puc camuflar les llenties perquè a l’Òscar li agradin. No patiu, que ho aconseguiré…encara que no sé com…
    Petons!!

    M'agrada

  7. Anabel diu:

    Va a ser mi primera aportación.. y me estreno con lentejas!!! las cuales he odiado de pequeña, y ahora estoy empezando a descubrir que hasta me gustan.. jejejeje… me pongo manos a la obra…. besitos!!!

    M'agrada

  8. dolç i salat diu:

    Hola nois!!
    Sembla que li estic agafan el gust a aixo de la recepta del 15!
    des de que us vaig coneixer el mes de gener ja he publicat 2 vegades i la veritat que hem fa molta ilusió aixi que us deixo les meves aportacions per al mes de març!

    La primera una amanida de llenties:

    http://cuinadepoble.blogspot.com/2012/03/preparant-aquesta-amanida-men-vaig.html

    la segona opció unes llenties amb xoriço i morcilla:

    http://cuinadepoble.blogspot.com/2012/01/llenties-amb-xirico-i-morcilla.html

    Petons als dos!!

    M'agrada

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.