Pasta amb salsa de iogurt

La recepta que us mostrem avui és molt versàtil i fàcil de fer, a més de que la podeu adaptar a les vostres necessitats sense problema.

Nosaltres vam fer la salsa amb porro i carbassó, però podeu preparar-la posant-hi les verdures que tingueu en aquell  moment a la cuina. Després hi afegim un iogurt grec per persona, i llestos!

Ah! Per sobre hi queda genial una mica d’alfàbrega picada, que li dóna un punt refrescant boníssim, o en el seu defecte hi podeu posar julivert.

Ingredients

– Pasta al gust

– Porro

– Carbassó

– Iogurt grec natural (un per persona)

– Oli, sal i pebre

– Alfàbrega o julivert

Preparació

Sofregim el porro tallat ben petit, i quan comenci a enrossir hi afegim el carbassó també ben trossejat, i ho deixem coure.

Hi posem els iogurts, remenem i deixem reduir.

Salpebrem i servim sobre la pasta al gust.

Bon profit, i bona cuina!

···

TAMBÉ POT INTERESSAR-VOS:

Tagliatelle amb salsa de safrà i trompetes de la mort

Pasta fresca amb verduretes

Pasta fresca mar i muntanya

34 pensaments sobre “Pasta amb salsa de iogurt

  1. Helena diu:

    Aquest tipus de salses em venen de gust provar-les, mai les he tastat i han de donar un punt refrescant i sorprenent comparat amb les salses tradicionals. Ara que vé la caloreta ha de sentar de fàbula!

    M'agrada

  2. Carme diu:

    Gràcies per l’idea de fer servir iogurt grec per la salsa, una bona alternativa a la crema de llet. Així com l’heu fet amb carbassó i porro ha d’estar molt bona.
    Petons

    M'agrada

  3. Pilar19@me.com diu:

    Creo que ya te lo he dicho, pero te lo vuelvo a decir, ¡¡¡¡¡qué bien se come en tu casa!!!!! me gusta toodo, y no creas que soy muy tragona, soy mas bien una tikismikis :D
    Besos

    M'agrada

  4. Bet diu:

    Boníssim!! a mi també m’agrada molt fer salses amb iogurt però la veritat és que ara fa temps que no ho faig, segurament perquè durant l’hivern no vénen tant de gust. Com que aquesta setmana continuarà fent bon temps ho tindré en compte!! :) petonets i que acabi d’anar molt bé el cap de setmana!

    M'agrada

  5. Eva diu:

    Aquests plats ràpids m’encanten!!! Que no sempre hi ha temps per estar cuinant…i a sobre amb aquest resultat!!! Qui ha dit que per menjar bé es necessita molt de temps?
    Petunets,
    Eva.

    M'agrada

  6. conxita diu:

    M’ha agradat molt aquesta recepta tan senzilla i tan ràpida. Jo no he provat mai la salsa de iogurt amb pasta però no trigaré en provar-la. Gràcies per la idea.
    Petons
    Conxita

    M'agrada

  7. Paula diu:

    No he menjat mai pasta amb salsa d’iogurt, però té una pinta fantàstica. Ho he de provar de manera urgent!! Potser ja sé quin serà un dels dinars del pròxim cap de setmana. ;PP
    Petons!

    M'agrada

  8. surfzone diu:

    Nosaltres fa temps que vam canviar la nata per iogurts per fer salses (una mica) menys pesades. Al final et queda una miqueta més àcid, res de l’altre món, i tens receptes més lleugeres :-)

    M'agrada

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s