Ja ho sabeu oi que la mare de la Sandra té secció pròpia? De tants plats que li hem publicat, vam decidir fer-li “Els fogons de la Isabel” per recollir-les totes.
I últimament també participa tots els mesos a la Recepta del 15, així que avui us mostrem la seva proposta pel repte d’aquest mes: unes llenties amb ceps i botifarra del perol.
Ara que estem fora de temporada, us recomanem fer servir ceps congelats (a mercat en venen de sorprenentment bons!), el resultat no se’n ressent gens.
Proveu-ho, una manera boníssima de menjar llenties, amb un aroma a ceps impressionant!
Ingredients
– Llenties cuites
– Una ceba
– Ceps (congelats, fora de temporada)
– Botifarra de perol
– Oli, sal i pebre
Preparació
Sofregim la ceba tallada força petita en una mica d’oli fins que estigui ben cuita
Hi afegim la botifarra de perol tallada a trossos i els ceps descongelats (guardem l’aigua que hauran deixat anar).
Quan estigui tot ben ros és el moment de posar-hi les llenties, les sofregim, hi posem l’aigua dels ceps i ho coem tot junt uns minuts. Salpebrem al gust.
Bon profit, i bona cuina!
···
TAMBÉ POT INTERESSAR-VOS:
Una recepta boníssima i, sobretot, amb eixos ceps tan gustosos que es veuen a la foto. Salutacions i enhorabona per a la Isabel.
M'agradaM'agrada
Mmmmm!! veus, aquestes sí que m’agradarien! tan els ceps com la botifarra del perol m’encanten, i els ceps congelats de vegades fins i tot fan més olor que els frescos… una combinació deliciosa :) No m’hi havia fixat en la secció de la Isabel! Ara vaig a mirar-la, petonets!
M'agradaM'agrada
Unes llenties com cal!!! les llenties són dels meus llegums preferits, i mentre no vagin acompanyades de xoriç o bacon, les trobaré sempre delicioses!! petons
M'agradaM'agrada
Boníssimes!! Carai, no ho sabia això del segon blog de la Sandra,… m’agrada! perquè sí és per ensenyar la cuina de la seva mare segur que val la pena! petons.
M'agradaM'agrada
Una combinació boníssima i molt sana, quina sort que té la Sandra amb aquesta mare tan bona cuinera!
Aquest cop em sembla que no participaré, que les llenties a les postres no sé no sé… je je je…
M'agradaM'agrada
ummmmmmmmmmm¡¡¡¡¡bonissimes!!!!!
M'agradaM'agrada
ohhh!! ja començem amb molt nivell,eh???
petonets
M'agradaM'agrada
Apa,apa, que bones…. Feliciteu a la Isabel…
Petonets.
M'agradaM'agrada
Ostres!! Les llenties així han d’estar bonissimes, amb els ceps i la botifarra del perol…. que m’encanta!! Ben guardats queden :-)
Petons!!
M'agradaM'agrada
Un 10 per l’Isabel …..mare meva que n’han de ser de bones aquestes llenties .ceps i botifarra de perol …hummmmmmmm……….. m’has donat una idea, ja que tinc bolets salats i la botifarra de perol ……… i com que el dimecres toquen llenties ………..
Petons
M'agradaM'agrada
Quines llenties tan ben acompanyades!! Un resultat original! Petons
M'agradaM'agrada
qué buenísimas. Isabel es una gran cocinera, tiene unas recetas irresistibles.
Besos
M'agradaM'agrada
Nois prenc nota pq a casa els agradara aquesta combinació.
petons
M'agradaM'agrada
me encanta esta combinacion ,bien
M'agradaM'agrada
Aquesta mama de la Bordeta val el seu pes en or!!! Quina cosa mes bona!!! Combinacio perfecta!!!
Un petonas a la Isabel i un altre per vosaltres!
Sònia
M'agradaM'agrada
Aquí una voluntaria pels “tuppers de la Isabel”, si comença aquesta secció vull ser la primera, va la segona, els primers vosaltres!;)
Quin nivell, ole, ole, i ole! (estic molt flamenca, oi?:D))
Molts petonets.
M'agradaM'agrada
nois, us heu plantejat obrir-li un bloc a la Isabel???? amb aquests plats crec que s’en mereix un! ;P jo també m’apunto als tuppers! jijijijiji. molts petonets guapos i fins el 15!
M'agradaM'agrada
mmmm m’agraden les llenties! I aquestes tenen molt bona pinta!
M'agradaM'agrada
Ohhhhhhhhhhh!!!! que bones …., si aquesta es la primera recepta de llenties i ja gaudeixo, no m´imagino dijous… serà un festival!! Molt bones alhora que originals…. Vaig als fogos de la Isabel ha remenar una miqueta….. petons,
M'agradaM'agrada
L’ Isabel al final us destronarà! Quina amalgama d´ingredients més originals. Sempre he provat la típica amb botifarra.Ara ja m´heu donat una altra idea.
M'agradaM'agrada
Mmm bo bo bo, m’agrada el plat i molt !!!
petonets
M'agradaM'agrada
M’heu tocat la fibra!
Petonets
Eduard.
M'agradaM'agrada
Quina bona pinta que fa aquest platet. M’ha agradat moltíssim. Jo no sé si arribaré a la recepta del 15, sempre em passa igual, jejeje.
Petons!!!
M'agradaM'agrada
Aquesta combinació ha de ser boníssima!!! MOlt bé per a la Isabel i la seva cuina!!!
Petons
M'agradaM'agrada
La mamma, la mamma!!!!, si és que no hi ha ningú millor que les mares pel que fa al llegum!. Aquesta combinació és realment “premeditada” per algú que té molt bon gust, això és clar. Unes llenties diferents, si senyors. Una abraçada guaposssssss!
M'agradaM'agrada
Aquesta és de les d’apuntar-se-la!!
M'agradaM'agrada
La botifarra de perol la tinc molt abandonada, una excel·lent excusa per menjar aquestes llenties.
Una abraçada
M'agradaM'agrada
Ayyy, qué ricas, dios mio.
Os han quedado geniales. Tengo que probar esa butifarra.
Besos
M'agradaM'agrada
Unes llenties que han de estar bones, però no es un llegum que m’agradi massa
Petons
M'agradaM'agrada
Fàcils, aquestes les faré…
Deuen estar deliciosses.
M’agrada la combinació d’ingredients.
Petons
M'agradaM'agrada
Bufffsss!! Tremendes!! Però quina bona pinta!! Ja la podeu ben felicitar…
Ptns
M'agradaM'agrada
Creo que con todo gusto me comería un buen plato de estas lentejas!!
Deliciosas :D
Mil besos.
http://russtica.blogspot.com
p.d. no sé porque hoy no me ha dejado hacer el comentario, sino estaba registrada :(
M'agradaM'agrada
Ehhhhhhhhhhhhhhhhh!! Aquí tuppers per a totes!! Rul·leres totes o cap. Jo també vull tuppers!! Faltaria!!
Sandra, Xavi, alerta que aviat la Isabel us robarà el lloc protagonista al bloc amb aquestes super receptes que prepara.
No vull semblar descarada però…a què un dia que vengui al continent la Isabel em convidarà a dinar???????????? ;DDDDDDDDDDDDDDD
M'agradaM'agrada
Un clàssic reinventat!!! quina bona idea!
M'agradaM'agrada
Avui les hem fet a casa! No ha quedat ni una llentia al plat, boníssimes!!!
M'agradaM'agrada