Llenties amb ceps i botifarra del perol

Ja ho sabeu oi que la mare de la Sandra té secció pròpia? De tants plats que li hem publicat, vam decidir fer-li “Els fogons de la Isabel” per recollir-les totes.

I últimament també participa tots els mesos a la Recepta del 15, així que avui us mostrem la seva proposta pel repte d’aquest mes: unes llenties amb ceps i botifarra del perol.

Ara que estem fora de temporada, us recomanem fer servir ceps congelats (a mercat en venen de sorprenentment bons!), el resultat no se’n ressent gens.

Proveu-ho, una manera boníssima de menjar llenties, amb un aroma a ceps impressionant!

Ingredients

– Llenties cuites

– Una ceba

– Ceps (congelats, fora de temporada)

– Botifarra de perol

– Oli, sal i pebre

Preparació

Sofregim la ceba tallada força petita en una mica d’oli fins que estigui ben cuita

Hi afegim la botifarra de perol tallada a trossos i els ceps descongelats (guardem l’aigua que hauran deixat anar).

Quan estigui tot ben ros és el moment de posar-hi les llenties, les sofregim, hi posem l’aigua dels ceps i ho coem tot junt uns minuts. Salpebrem al gust.

Bon profit, i bona cuina!

···

TAMBÉ POT INTERESSAR-VOS:

Cigrons amb botifarra negra

Hamburguesa de llenties

36 pensaments sobre “Llenties amb ceps i botifarra del perol

  1. Bet diu:

    Mmmmm!! veus, aquestes sí que m’agradarien! tan els ceps com la botifarra del perol m’encanten, i els ceps congelats de vegades fins i tot fan més olor que els frescos… una combinació deliciosa :) No m’hi havia fixat en la secció de la Isabel! Ara vaig a mirar-la, petonets!

    M'agrada

  2. Roser diu:

    Unes llenties com cal!!! les llenties són dels meus llegums preferits, i mentre no vagin acompanyades de xoriç o bacon, les trobaré sempre delicioses!! petons

    M'agrada

  3. Marina diu:

    Boníssimes!! Carai, no ho sabia això del segon blog de la Sandra,… m’agrada! perquè sí és per ensenyar la cuina de la seva mare segur que val la pena! petons.

    M'agrada

  4. gemma diu:

    Una combinació boníssima i molt sana, quina sort que té la Sandra amb aquesta mare tan bona cuinera!
    Aquest cop em sembla que no participaré, que les llenties a les postres no sé no sé… je je je…

    M'agrada

  5. QUIMA diu:

    Un 10 per l’Isabel …..mare meva que n’han de ser de bones aquestes llenties .ceps i botifarra de perol …hummmmmmmm……….. m’has donat una idea, ja que tinc bolets salats i la botifarra de perol ……… i com que el dimecres toquen llenties ………..
    Petons

    M'agrada

  6. judith diu:

    nois, us heu plantejat obrir-li un bloc a la Isabel???? amb aquests plats crec que s’en mereix un! ;P jo també m’apunto als tuppers! jijijijiji. molts petonets guapos i fins el 15!

    M'agrada

  7. joaquina diu:

    Ohhhhhhhhhhh!!!! que bones …., si aquesta es la primera recepta de llenties i ja gaudeixo, no m´imagino dijous… serà un festival!! Molt bones alhora que originals…. Vaig als fogos de la Isabel ha remenar una miqueta….. petons,

    M'agrada

  8. MERCÈ-destapant cassoles diu:

    La mamma, la mamma!!!!, si és que no hi ha ningú millor que les mares pel que fa al llegum!. Aquesta combinació és realment “premeditada” per algú que té molt bon gust, això és clar. Unes llenties diferents, si senyors. Una abraçada guaposssssss!

    M'agrada

  9. Paula diu:

    Ehhhhhhhhhhhhhhhhh!! Aquí tuppers per a totes!! Rul·leres totes o cap. Jo també vull tuppers!! Faltaria!!
    Sandra, Xavi, alerta que aviat la Isabel us robarà el lloc protagonista al bloc amb aquestes super receptes que prepara.
    No vull semblar descarada però…a què un dia que vengui al continent la Isabel em convidarà a dinar???????????? ;DDDDDDDDDDDDDDD

    M'agrada

Deixa una resposta a judith Cancel·la la resposta