la Recepta del 15 (d’abril)

Aquí ens teniu una vegada més, per anunciar l’ingredient de “la Recepta del 15” del mes que ve, que serà l’arròs!

Durant aquesta convocatòria de març hem recollit altra vegada més de 100 receptes, tot i que sembla que les llenties han costat una mica; realment no agraden a tothom. Tot i això, molts us hi heu posat, i com sempre us en donem les gràcies!!

Amb l’arròs sí que farem feliços a molts, oi? Nosaltres en teníem moltes ganes, ja sabeu que és un dels nostres ingredients clau! I a més a més serà com un regal per la Sandra, doncs el mes d’abril és el seu aniversari, així que ella doblement encantada!

I parlant de celebracions, avui és el sant de la Sandra, i en lloc de menjar-nos la crema catalana ahir (com és típic, per Sant Josep), ens la menjarem avui, així doncs aprofito també per felicitar-la des d’aquí!

No volem deixar de comentar-vos el problema que hem tingut amb WordPress i el sistema de comentaris. Finalment hem sabut que s’ha canviat el sistema de moderació de comentaris de la plataforma de blocs. Ara totes les adreces electròniques utilitzades alguna vegada a WordPress o Gravatar, s’hauran d’identificar amb el corresponent usuari i contrasenya per poder comentar. Són ganes de complicar les coses… però no hi podem fer res; tot i això us demanem disculpes pels inconvenients que això pugui causar-vos.

Com sempre, i més aquest any que hi ha molts blocaires nous participant, recordem el mecanisme: penjarem les receptes el dia 15 d’abril, però si us va millor fer-ho abans o després no hi ha cap problema per publicar cadascú quan pugui. L’únic que us demanem és que ens deixeu aquí al bloc un comentari amb l’enllaç a la recepta que presenteu, així ens facilitareu el recull de totes les propostes i serà molt més ràpid fer l’índex.

Ah! I si no teniu bloc però us fa gràcia participar al 15 només cal que ens envieu un mail a elsfogonsdelabordeta@gmail.com amb la vostra recepta i una foto, nosaltres ens encarregarem de publicar-la!

Acabem remetent-vos a la nostra secció de la Recepta del 15, on podreu veure l’índex complet de totes les convocatòries, tant del 2011 com del 2012.

Moltes gràcies a tots!

···

94 pensaments sobre “la Recepta del 15 (d’abril)

  1. Marina diu:

    100 receptes!!! Uau, això és fantàstic. Gràcies per la proposta! I ens posem a rumiar receptes d’arròs immediatament!! Això serà la bomba!!! petons

    M'agrada

  2. GEMMA diu:

    Ara jo tinc un problema… Que el cuiner també vol participar !!!!!! Es que es el seu ingredient preferit i el cuina molt bé…..
    Tindrem que participarntots dos,no???? Jaja
    petonets.

    M'agrada

  3. L'hora del tupper diu:

    Ei, no vaig arribar a temps per les llenties, però prometo que demà en faré una de llenties de Quaresma, així que demà us faré enllaç (oi que dieu que es poden fer després?).

    A això de l’arròs segur que també m’apunto.

    M'agrada

  4. Caterina diu:

    Oh! Sí, és més senzill… volia participar amb les llenties, però no me va venir inspiració!!!! Només fa unes setmanes que he obert bloc, i em feia moltes ganes participar a la vostra Recepta del 15, ja que fa estona que vos segueixo!!! Així que aquest mes, toca cuinar amb arròs!!!!!!!!

    M'agrada

  5. josep diu:

    Felicitats! sou uns cracs. Aquesta formula de la recepta del 15 ha “calat” molt i ja s’està convertint en un clàssic de cada mes.
    Una abraçada i endavant

    M'agrada

  6. Pilar19@me.com diu:

    Felicidades Sandra!!! disfruta mucho del día
    En abril también es mi cumple y en casa también somos incondicionales del arroz, así que yo también encantada
    Besos familia

    M'agrada

  7. Marta-CuinaDiari diu:

    Moltes felicitats Sandra! ostres!! quin repte! Com a valenciana he de dir que m’encanta l’arròs però ja tinc penjades al bloc els arrossos que més m’agraden: al forn, a banda i la paella… així que hauré d’anar pensant…mmm alguna cosa farem!!

    M'agrada

  8. Paula diu:

    Ja tenc pensada la recepta que prepararé! A veure si la faig aquest cap de setmana, després dels bunyols de les nostres sisters.
    M’encanta la proposta!!
    Ui, Sandra, quina porrrr!!! Tornes vella eh??? Ja et pots preparar un pack antiarrugues! Jajajajajaa!!
    Petons guapos!

    M'agrada

  9. guspiresqueviatgenambelvent diu:

    Genial!!! Un ingredient molt bàsic que no pot faltar a la nostra cuina, soluciona molts i molts d’àpats, i més amb els temps que corren. Ja sabeu que intentaré participar, i moltes felicitats també a la Sandra des dels nostres fogons!
    Una forta abraçada, boniques!

    M'agrada

  10. la cuina de tots natros diu:

    a l’enllaç que vaig deixar dalt no es pot anar al meu bloc, no se si e fet alguna cosa malament, en aquest cas torno a deixar-lo aqui i perdoneu.

    http:// lacuinadetotsnatros.blogspot.com/2011/11/05/arros-de-llagosta.html

    moltes gracies

    M'agrada

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.