Panna cotta de pera i vainilla

Avui creiem que no hi ha res millor per publicar que una recepta dolça, tot sigui per contrarestar l’amargor del partit d’ahir del Barça…

No us sona aquesta combinació de pera i vainilla? L’any passat vam descobrir-la fent-ne una melmelada que va sortir realment boníssima, i a partir d’aquí ens vam enamorar d’aquest sabor.

Cada setmana fem un cóc ben gros per tenir esmorzar del bo als matins, i n’acostumem a preparar amb peres i vainilla també.

I recordeu que fa unes setmanes la Mercè de “Destapant cassoles” va convidar-nos a berenar amb un mousse triat per nosaltres? Doncs era un pastís-mousse de peres amb vainilla!

Doncs aquesta vegada ha estat en forma de panna cotta que la Sandra ha recuperat aquesta mescla, i el resultat ha tornat a ser espectacular.

Se us acudeix alguna altra recepta on puguem fer servir aquesta combinació?

Ingredients (5 gots aprox.)

– 3 peres

– 1 beina de vainilla

– 200 ml de nata líquida de 35% de m.g.

– Un rajolí de llet

– 4 cullerades de sucre

– 3 fulles de gelatina

Preparació

Pelem i tallem les peres a daus, les posem en un cassó al foc amb el sucre i les deixem coure a foc suau durant uns 10 minuts.

Les triturem fins que en quedi un puré ben fi i les tornem a posar al foc amb la nata i el rajolí de llet.

Deixem coure la barreja a foc suau durant uns 5 minuts, i llavors hi incorporem les llavors de la vainilla (s’obre la baina pel mig i es rasquen les llavors amb un ganivet).

Ho deixem al foc un parell de minuts més i hi posem les fulles de gelatina prèviament hidratades en aigua freda. Remenem bé fins que es desfacin i apaguem el foc.

Repartim la barreja en diferents recipients (vam fer servir gotets de vidre de iogurt) i deixem refredar a temperatura ambient.

Quan estigui fred ja es pot posar a la nevera un mínim de dues hores, encara que millor d’un dia per l’altre.

Bon profit, i bona cuina!

···

TAMBÉ POT INTERESSAR-VOS:

Panna cotta de carbassa especiada

Tiramisú de torró

Melmelada de pera a la vainilla

49 pensaments sobre “Panna cotta de pera i vainilla

  1. guspiresqueviatgenambelvent diu:

    Encara no he fet mai panna cotta, i aquesta combinació ha de ser boníssima.
    Que bé, un coc a la setmana!!! com us cuideu, eh?
    Una abraçada, guapíssims!

    M'agrada

  2. Chelo.- Cogollos de Agua diu:

    Me muero de ganas por probarla, nada tengo que hacerla pero ya mismo, la combinación de peras y vainilla me encanta. Y cuando gana el BarÇa como lo celebráis?, porqué si para endulzar la derrota cae esta maravilla no me quiero ni imaginar cuando gane.
    Un beso

    M'agrada

  3. nee* diu:

    Ohhhh m’encanta, tant com les aspirines B, jeje, les meves esperances s’han vist recompensades, veus com s’havia de tenir confiança amb els teutons, jajaja, I’m so happy!!!

    Petonets!!!

    M'agrada

  4. roser85 diu:

    m’encanta la panna-cotta i fa mmoooolt de temps que no en faig!! pero que hi hagis posat pera i vainilla ho trobo sensacional!! la combinació es brutal!! petons guapus

    M'agrada

  5. gemmaclofent diu:

    Tinc poc costum de fer servir peres a les postres… i això que m’encanten!
    Aquesta mousse-pannacotta em sembla sensacional, la combinació de pera i vainilla és tot un encert.

    M'agrada

  6. Palmira diu:

    I ja torno a tenir conexió desprès de 2 mesos que es van fer una mica llargs ;o)
    Però estic de volta, i amb aquesta pannacotta que també té sabor a Italia.
    Petonets,
    Palmira

    M'agrada

  7. elmondelacuina diu:

    Ja ho crec que és boníssima la combinació de pera i vainilla! I la panacotta és de les postres més bones que hi ha! M’agraden molt les postres individuals presentades en vaset…
    Petons

    M'agrada

  8. Helena diu:

    Només per les vegades que us he vist dir que aquesta combinació us agrada tant que em veig obligada a provar-la! Fa dos dies vaig preparar un aperitiu de panacotta de carbassa especiada i us he de dir que ens va encantar!, així que aquesta panna cotta la penso fer sí o sí
    Petons guapos ;)

    M'agrada

  9. albota diu:

    Jo faig una coca de pasta de full amb gorgonzola i compota de pera i vainilla. És deliciosa!!! llàstima que a la Sandra no li agradi el gorgonzola!!
    petonets i bon cap de setmana

    M'agrada

  10. Lídia diu:

    Sandra!!!!!!!!!!!!! per molts anys wapaaaaa! ja pots estar contenta amb les felicitatacions que t’han fet les teves companyes rul·leres!! quiina passada! disfruta moltíssim del teu dia!!

    petunikus**

    M'agrada

  11. carmegc diu:

    Moltes felicitats Sandra !!! espero que puguis gaudir molt d’un dia tan especial. Segur que ho passaràs molt bé i en bona companyia.
    Aquesta panna cotta és sensacional. No he tastat aquesta combinació de pera i vainilla però crec que unes tartaletes de crema de vainilla amb peres poden quedar molt bones.
    Un petonàs

    M'agrada

  12. Anna i Cristina diu:

    Moltes felicitats SAndra!! que avui tenim la blogosfera repleta de receptes amb dedicatoria….senyal q tú mereixes!!
    La pannacotta està molt bona i amb aquesta combinació no pot ser menys!!
    Petons!!

    M'agrada

  13. guspiresqueviatgenambelvent diu:

    Felicitats, guapa!!! No ho sabia, i ho he vist al blog de l’Ingrid. Passa-hi perquè hi tens unes postres delicioses preparades.
    Muaaaaaaaaaaaaaaaa!

    M'agrada

  14. Mayte diu:

    Muchas felicidades Sandra!!!! Por acá todavía estoy a tiempo de felicitarte, espero que hayas disfrutado un montón de tu día.

    Abrazos muchosssss!!

    M'agrada

  15. Pilar diu:

    Felicidades guapetona, espero que pasaras un día estupendo y que a parte de los estupendos regalos que ha visto por la red hayas tenido muuuchos más
    Besos

    M'agrada

  16. lacuinadeleri diu:

    Que acabo de veure que ahir va ser el teu aniversari!!!! Moltes felicitats!!! Quines receptes més guapes que t’han preparat eh??? Petons

    M'agrada

  17. Helena diu:

    Nois, em vaig iniciar amb la vostra panna cotta de carbassa especiada, i tenint en compte que mai l’he provada he de dir que em va xiflar. Fa dos dies vaig preparar la vostra panna cotta de pera i vainilla i us confesso que va ser un èxit, la trobo una combinació genial!
    Un dia podrieu proposar una de panna cottes per la recepta del 15, què us sembla? jeje
    Petons guapos :)

    M'agrada

  18. frabisa diu:

    Muuuuuuuuuchas felicidades, Sandra!! Ya sé que es un poco tarde pero acabo de regresar de viaje y me he enterado hace un momento.

    Espero que hayas celebrado un cumpleaños fantástico, al menos la mitad de lo fantástica que eres tú.

    un besazo, guapísima

    M'agrada

  19. CRISTINAT diu:

    Nois ! que consti que no sabia que tenieu una recepta de panna cotta de peres…Jo l´he trobada en una revista de cuina que m´han passat aquest estiu i veig que es clavada…Jolines! és boníssima, oi?

    M'agrada

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.