la Recepta del 15 (de maig)

D’aquí tres dies arribarà la Recepta del 15 dels entrepans, una de les més curioses i especials que hem tingut: el dia abans d’anunciar la proposta ja teníem una recepta! Recordeu com va anar?

L’Anna Murgadas, a un dels seus salsassecs a NacioDigital.cat, va entrevistar al Raül Balam, xef del restaurant Moments a l’Hotel Mandarin Oriental de Barcelona i fill de Carme Ruscalleda, i li va proposar de participar a la nova convocatòria del 15.

Així doncs, el “Frankfurt amb wasabi, Philadelphia i endivies” del Raül Balam ha estat la primera de les propostes d’entrepà per aquest nou repte de la Recepta del 15 de maig. Impressionant, oi?!

Si vosaltres també teniu ganes de compartir receptes d’entrepans amb nosaltres, podeu publicar-les al vostre bloc i fer-nos-les arribar!

Ja sabeu que per participar només cal que el dia 15 ens deixeu un comentari amb l’enllaç de la vostra recepta, per poder així saber que heu participat en la convocatòria i incloure-us més fàcilment a l’índex. Si el dia 15 no us va bé que podeu publicar abans o després, segons us vagi millor a cadascú, el més important és que ens aviseu que heu participat!

I si sou lectors sense bloc però teniu ganes de participar a la Recepta del 15, ens podeu enviar un correu electrònic a elsfogonsdelabordeta@gmail.com amb la recepta i alguna foto, i nosaltres ens encarregarem de publicar-la al nostre perfil de Facebook i posar-la a l’índex amb tota la resta de participants!

Com de costum, el dia 20 anunciarem l’ingredient pel mes que ve. I recordeu que si teniu qualsevol dubte sobre el funcionament de la Recepta del 15, podeu mirar de resoldre’l a l’apartat “Com funciona?”.

Moltes gràcies a tots, i aquest mes molt especialment a l’Anna i el Raül!

···

44 pensaments sobre “la Recepta del 15 (de maig)

  1. elmondelacuina diu:

    Doncs jo tampoc vull deixar de participar aquest mes i aquí us deixo el meu entrepà, que no és típic d’aquí sinó “de allende los mares”.

    Fajita mexicana de pollo y calabacín

    Espero que us agradi!

    Margarida

    (A veure si entre avui i demà puc presentar també la recepta d’El món de la cuina!!!!)

    Petons

    M'agrada

  2. Cris i Ana diu:

    Amb una micona tard, perdoneu, perdoneu, …, aqui teniu la nostra aportació a la Recepta del 15, un “entrepà de truita de patates xips amb esparrecs i alls tendres” una mossegada amb explosió de diferents sabors alhora.

    http://formulesculinaries.blogspot.com.es/2012/05/entrepa-de-truita-de-patates-xips-amb.html

    Quantes noves idees d’entrepans per fer!!! ja no tindrem excusa per fer els típics i tòpics entrepans!!! Fantàstic!

    Cris i Ana

    M'agrada

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.