Entrepà de pit de pollastre rostit

Com ja va sent tradició per la Recepta del 15, dos dies abans us portem la proposta de la mare de la Sandra, que ja fa temps que també participa al repte.

És un entrepà de pollastre en el qual aprofitem tots els elements del rostit per farcir l’entrepà, fins i tot els alls, que aixafats amb l’oli de rostir el pollastre ens donaran una salseta fantàstica per untar el pa!

Recordeu que si no us va bé publicar el dia 15, ja ens podeu anar deixant els enllaços a la vostra recepta per poder fer l’índex. I si sou lectors sense bloc, però teniu ganes de participar a la Recepta del 15, ens podeu enviar un correu electrònic a elsfogonsdelabordeta@gmail.com amb la recepta i alguna foto, i nosaltres ens encarregarem de publicar-la al nostre perfil de Facebook i posar-la a l’índex amb tota la resta de participants!

Ingredients

– Pa de xapata

– 1 pit de pollastre de pagès

– 1 ceba

– 1 cabeça d’alls

– 1 tomàquet

– 1/2 got de brou de pollastre

– Fulles d’alfàbrega i farigola llimonera

– Oli i sal

Preparació

Rostirem el pollastre en una cassola de fang amb una mica d’oli. Quan estigui daurat hi afegim la ceba tallada grossa, la cabeça d’alls i el tomàquet partit pel mig.

Quan la ceba hagi enrossit hi posem el brou de pollastre per evitar que quedi ressec, i n’anem controlant la cocció fins que estigui llest i ben tendre.

Aixafem la polpa dels alls amb una forquilla i la barregem amb una mica de l’oli del rostit per fer-ne una salsa.

Una vegada fred, laminem el pollastre ben fi.

Muntem l’entrepà en un bon tros de xapata, posant una mica de l’allioli, unes fulles d’alfàbrega, el pollastre, la ceba rostida, una mica del tomàquet del rostit, i acabant amb unes fulletes de farigola llimonera.

Bon profit, i bona cuina!

···

TAMBÉ POT INTERESSAR-VOS:

Entrepà d’ou dur

Croquetes de pollastre

Pollastre a la cervesa negra

36 pensaments sobre “Entrepà de pit de pollastre rostit

  1. Eva diu:

    Tinc a l’Andy aquí al costat i crec que ja saliva de només veure’l. Quina bona pinta!! Ha d’estar per llepar-se els dits!
    Demà us venim a portar la nostra proposta. A veure si estarem a l’alçada!
    Una abraçada!

    M'agrada

  2. Bet diu:

    Mare meva que bo!!!!! alguna vegada de petita també m’havien fet entrepans de rostit, com els enyoro… M’encanten les receptes de la Isabel, sempre són boníssimes, ja la podeu felicitar :) petonets guapos!

    M'agrada

  3. Palmira diu:

    Això ja és més qu’un entrepà, és un luxe total!!!
    M’agrada aquesta manera de preparar el pit de pollastre i d’aprofitar-ho tot!
    M’emporto l’idea !!
    Petonets,
    Palmira

    M'agrada

  4. nee* diu:

    S’ha de reconèixer que te una pinta boníssima, però és que a mi els entrepants… només em passen amb molt de pa amb tomàquet, és a dir amb un parell de tomàquets sencer rallats embotits a sobre el pa xd. Això sí, prometo participar, ha de ser amb base de baguette, xapata, pa de pagès, etc o també es pot amb masses tipo brioche?

    Petonets!!

    M'agrada

  5. MERCÈ-destapant cassoles diu:

    Aquests són els entrepans que m’agraden!, són PLATS fets entrepà!, això és una aportació més que completa,eh?, i amb pa de chapata com no pot ser d’una altra mena!. BONÍIIIIIIIISSIM!, Felicita la mare que ben s’ho mereix!. Bona setmana, guapooooooooooooooos!

    M'agrada

  6. Lídia diu:

    Mira que acabo d’esmorzar!! tot i així em menjaria amb molt de gust un troç d’aquest entrepà!! quina pinta!

    petonets

    M'agrada

  7. Paula diu:

    Quants de punts negatius tenc per comentar amb retràs???
    Qui diu que els entrepans no poden ser un menjar de luxe???
    Quan vengui de visita al continent vull venir a dinar al restaurant de la Isabel. Puc?? També ens podria preparar un entrepà d’aquests perquè la tornada a casa es faci més lleugera, oi?? ;DDD
    Petons guapos i preparau-vos que demà la blocosfera estirà saturada d’entrepans!

    M'agrada

  8. Helena / Rico sin Azúcar diu:

    Nois, però quina passada!!!!!!!! d’aquí en podria menjar tota una família, nyam!

    Aquest cop no he pogut participar, però em conformaré amb mirar totes les propostes que es presentin, que prometen ser d’allò més temptadores!

    Petonets i molt bon profit ;-)

    M'agrada

  9. macbetcris diu:

    Hola mare de la Sandra!!

    He de felicitar-la per dues coses; primer per deixar-nos gaudir de les seves receptes com aquesta de l’entrepà de pollastre. Ha d’estar deliciós i segon felicitar-la per tenir una filla com la que té, que si vosté em sorpren la seva filla encara més.

    Enhorabona a les dues, una abraçada.

    M'agrada

Deixa una resposta a roser Cancel·la la resposta