Per fi ha arribat el dia 15 altra vegada, encara que sembla que faci dies que hi som, doncs últimament no han parat d’arribar receptes d’entrepans!
Aquesta vegada hem arribat just, acabant d’editar l’entrada el dia abans a última hora i amb problemes a l’ordinador que ens han fet pensar que no podríem publicar… però per sort aquí estem!
Us portem un entrepà de tonyina, però no un qualsevol, sinó de tonyina fresca, acompanyada d’alvocat, que sempre li queda de meravella, amb un punt oriental donat per la maionesa de soja i l’acidesa dels kumquats, i de fons l’amargor de la ruca.
I clar, el pa també el vam fer a casa, en aquest cas amb pipes de gira-sol i llavors de sèsam.
Heu fet un entrepà per la Recepta del 15 i voleu participar al repte? Només cal que ens deixeu aquí un enllaç al vostre bloc, i així us afegirem a l’índex!
Ah! I ja sabeu que si no teniu bloc també podeu participar, enviant-nos la recepta amb una foto al correu electrònic elsfogonsdelabordeta@gmail.com i nosaltres us la penjarem.
Moltes gràcies a tots per participar cada mes!
Ingredients
– Pa de llavors
– 1 tros de tonyina fresca
– 2 cullerades de maionesa
– Un raig de salsa de soja
– Kumquats
– Alvocat
– Ruca
– Oli i sal
Preparació
Preparem una maionesa, o en fem servir de preparada, i la barregem amb un raig de salsa de soja al gust.
Marquem la tonyina a la planxa amb una gota d’oli, procurant que quedi ben crueta per dins. Salem lleugerament.
Obrim el pa, i hi posem la ruca, l’alvocat, la tonyina laminada per sobre, kumquat tallat a làmines, i acabem amb la maionesa de soja.
Bon profit, i bona cuina!
···
TAMBÉ POT INTERESSAR-VOS:
fantastico bocata y muy sano asi,lo lleva todo
M'agradaM'agrada
Quina bona idea posar-hi la tonyina fresca!!!! aquest és una versió de luxe del clàssic entrepà de tonyina eh??? tinc mooooltes ganes de provar-ho, a més la combinació amb tota la resta d’ingredients em fa venir una gana a aquestes hores!!! :) petonets artistes!
M'agradaM'agrada
Ai, em descuidava l’enllaç…
http://tastarutes.wordpress.com/2012/05/15/entrepa-de-codonyat-i-formatge/
gràcies!!! :)
M'agradaM'agrada
Gracies per aquesta recepta de entrepa amb tonyina fresca, em sembla realment excepcional.
os envio una abraçada.
M'agradaM'agrada
M’encanten els entrepans amb vedures i coses verdedes! En aquest cas la ruca i l’alvocat i queden fantastics!
La meva proposta d’entrapa haura de ser d’un post antic! Ja em perdonareu…
http://paella-sushi.blogspot.fr/2012/01/divendres-pizza-baguette.html
M'agradaM'agrada
Aixo de la sessio m’ha jugat una mala passada. Antigament vaig tenir un compte a wordpress i m’ha obligat a iniciar una sessio que ja no existeix. Crec que al final ha sortit una cosa estranya. Be en tot cas soc el Joan de paella-sushi! Apali! Fins avaiat!!!
M'agradaM'agrada
Uuuaauuu i el pa fet per vosaltres!! nyammm!!! la combinació tonyina fresca i alvocat em sembla meravellosa, m’encantenn aquests ingredients. Ha de quedat un entrepà ben suculent i gustós!! petons
M'agradaM'agrada
Mare meva quina pintorra que té amb la tonyina feta al punt i aquest pa de llavors tan bo….la proposta d’aquest mes em va de perles, quina d’entrepans que em jalaré!
Aquí us deixo el meu entrepanet ;). Petons!
http://acabatdefer.blogspot.com.es/2012/05/entrepa-dalberginia-pera-i-formatge.html
M'agradaM'agrada
Els entrepans de tonyina de llauna m’encanten, imagina’t aquest… això dels kumkuats m’ho apunto!
Aquí us deixo la meva versió dolça d’entrepà, el clàssic pa amb oli i xocolata una mica vesionat ;)
http://blogs.cuina.cat/lacuinadecasa/2012/05/15/pa-amb-oli-i-xocolata/
M'agradaM'agrada
De tonyina fresca, és clar! Sandra, amb tonyina amb conserva l’he fet no sé quantes vegades, però aquest pedazo d’entrepà que heu fet fa l aboca aigua!! Petons i gràcies per les fantàstiques propostes que ens feu.
M'agradaM'agrada
A vegades he aprofitat la tonyina fresca per alguna amanida queda fantàstica, però clar al veure aquest entrepà…… queda apuntada la idea!!! petonets
M'agradaM'agrada
Crec que és l’entrepà perfecte! que bo!!!!
Us deixo el nostre que també és de peixet i esperem que us agradi:
http://www.eltallerdecuina.cat/2012/05/entrepa-de-salmo-iogurt-i-mel-tofonada.html
petonets!!!!
M'agradaM'agrada
Caram! De categoria aquest esmorzar o berenar. Em sembla genial!
M'agradaM'agrada
La combinación de los Kumquats con el aguacate y la ruca, qué delicia!!
Os dejo mi aportación para este mes, un besote
http://www.naturaldelatierra.com/2012/05/mostaza-la-antigua-sandwich-vegano.html
M'agradaM'agrada
Un bon entrepa! m’encanta!!! Aquí us deixo el meu:
http://paambtomaquet-marylou.blogspot.com.es/2012/05/entrepa-mediterrani-la-recepta-del-15.html
Petonets
M'agradaM'agrada
Un bon bocata!!! per mi al punt però als de casa hauria d’estar més cuita, no saben el que es bo!!!
M'agradaM'agrada
Ei, ja sé que si no valdrà gaire. Però, nois aquest mes estic quasi desapareguda del blog i de la meva cuina (la feina em té segrestada). Tanmateix no volia faltar a la vostra convocatòria, i per això en un moment (mentre faig un minibreak a la feina) us passo l’enllaç no a un bocata, no, sinó a 50. Si, si, heu llegit bé, 50. Són els que recull un receptari de Santa Teresa que fa algun temps vaig recollir al blog.
Bons entrepans!!
http://cuinescuina.blogspot.com.es/2011/11/entrepans-per-quan-no-tens-temps-de.html
M'agradaM'agrada
Uo! Quina bona idea!! Això sí que és portar els entrepans de tonyina a un altre nivell! ,-)
M'agradaM'agrada
Ummmm delicioso¡¡¡. El atun me encanta y asi en bocadillo, rosita en el interior, con mahonesa y salsa de soja…. que te voy a contar. Me dan ganas de darle un bocado desde aquí mismo.
Bss
Virginia “sweet and sour”
M'agradaM'agrada
Fa molt bona pinta!! Quina delícia!!
M'agradaM'agrada
Molt bona proposta!! amb tonyina fresca ha d´estar deliciós.. M´encanta!!! petons,
M'agradaM'agrada
Carai, aquest també m’agrada!!!! Ara li deia a la Marina, me’n penedeixo de no haver participat, però vaig una mica atrapada i cansada i no puc amb tot. El blog es manté viu perquè tinc entrades programades però el mes de juny, que faré uns dies de festa fins hi tot a la feina, li donaré un respir al blog i faré una petita aturada. La meva esquena m’està avisant i em sembla que li hauré de fer una mica de cas, no fos cas que em passes com l’any passat (que hem d’anar a París!!!!!!!!!!!!!!!!!;-)
Una forta abraçada, guapus!
M'agradaM'agrada
Aquí teniu el meu entrepà. MUFFULETTA
http://www.iavuiquecuino.com/2012/05/muffuleta.html
M'agradaM'agrada
Hola!!!!!!!!!! Me pensava ja no hi seria a temps!!!! Aquí hi ha la meva proposta d’entrepà!!!!
http://deriesculinaries.blogspot.com.es/2012/05/panet-de-crema-dalvocat-amb-brie.html
Una abraçada!
M'agradaM'agrada
A ver, a ver, vosaltres no heu sentit parlar de “la operación bikini”???
Que tal una amanida per la próxima…
Que va, es broma, m’encanta.
Petonets
M'agradaM'agrada
Bé, la operació bikini, no es broma…
M'agradaM'agrada
Buenísimo, Sandra. Me encanta. El atún así debe estar estupendo. Enhorabuena.
M'agradaM'agrada
guapos! no us ho creureu, però sabeu que era una de les meves opcions fer un entrepà amb tonyina fresca??? té una pinta exel·lent!!!! ;P Us deixo la meva proposta ben dolça!!! petonets i fins demà!!! ole ole http://elmondejuju.blogspot.com.es/2012/05/torrada-francesa-amb-iogurt-maduixes-i.html
M'agradaM'agrada
Aquest es el meu entrepà. Molt normalet pero no per aixó menys bó…jeje
http://caprofiti.blogspot.com.es/2012/05/entrepa-de-lluc-fred.html
Petonets.
M'agradaM'agrada
Hola, aquí teniu la meva recepta, amb una mica de retard però esper ser-hi a temps. Salutacions i gràcies. M’encanta la Recepta del 15, em fa posar les piles!
http://taulaposada.com/15/05/2012/baps-amb-bonitol-marinat-pebres-torrats-i-rucula/
M'agradaM'agrada
Aquesta tonyina te una pinta bestial!! No l’he probada mai amb kumquats, haure de fer-ho!!. Petonets
M'agradaM'agrada
No he pogut participar en aquest repte i mira que m’agraden els entrepans! gaudiré de tots els que es presenten que seran moltíssims!!!!
Un petonet
M'agradaM'agrada
Aquí teniu el meu entrepà que també podria estar farcit de tonyina, molt bo!
Petonets
http://elplatdeldia.blogspot.com.es/2012/05/bagel-amb-pernil-iberic.html
M'agradaM'agrada
Eii, ja tornem a ser dia 15, com passa el temps! I a més s’acosta el bon temps i ja ve de gust preparar plats freds com la proposta que heu escollit.
M’encanten les vostres propostes, tant la de la mare de la Sandra com la vostra. I e teniu molt encuriosits amb els kumquats, no se pas què són! Ara vaig a fer un Google.
Aquí us deixo la meva proposta: http://sucreousifarina.blogspot.com.es/2012/05/entrepa-victoria-station.html
M'agradaM'agrada
És que no sé dir que és la cosa que més m’agrada d’aquest entrepà, si és aquest pà tan tentador o la maoinesa de soja o l’idea de fer servir tonyina fresca o l’advocat… M’agrada, me l’emporto per la propera vegada que pugui trobar tonyina :o)
<Petonets,
Palmira
M'agradaM'agrada
Qué exquisito bocado!!! En mi aportación solo me falló el pan que tenía previsto hacerlo casero pero ya no me dió tiempo… para la próxima, jejeje.
http://hoycocinavivi.blogspot.com.es/2012/05/hamburguesa-de-pavo-abanico-de-tomate-y.html
Espero que os agrade mi propuesta. Petonets
M'agradaM'agrada
Quina combinació més bona, la tonyina fresca està boníssima, no se m’haguès acudit mai posar-la en un entrepà.
Una abraçada
M'agradaM'agrada
Amb el vostre permís jo em quedo la versió de bocata amb el pit de pollastre rostit. Uhmmm!!! Quina delicia!!! La tonyina i jo, no som gens amigues….
Petonets
M'agradaM'agrada
Amb un sol no n’hi ha a prou. Haurien de ser dos, que bons!
Nani
M'agradaM'agrada
M’agrada molt el tema d’aquest mes…. quins entrepans més bons que s’hi poden veure….
El nostre és de tonyina amb pebrot i olives farcides:
http://macedoniaenfamilia.blogspot.com.es/2012/05/bocadillo-de-atun-pimiento-y-aceitunas.html
Esperem que us agradi!!! Ens veiem!!!
M'agradaM'agrada
Vaja! és un entrepà que a casa no falla mai. però sempre l’ hem fet amb tonyina en llauna. Aquest deu estar de ja no te digo ná más
M'agradaM'agrada
M’apunto això dels kumquats que tinc un arbre a la terrassa que està ple i no se que fer-ne!
I aquí us deixo la meva proposta:
http://www.pimientosverdes.com/ca/2012/05/hamburguesa-de-secret-iberic-amb-mango/
Salut!
M'agradaM'agrada
És el primer cop que veig un entrepar de tonyina fresca, tinc curiositat, no se quin gust deu tenir exàctament, però te una pinta boníssima!
Petonets!!
M'agradaM'agrada
Ja sóc aquí (no, no és una amenaça!!)
I taant, l’entrepà bordetero no podia ser un entrepà qualsevol…faltaria!!! Segur que està boníssim!! Dijous quan dini del meu trist entrepà de pernil (a les 7 del matí no hi ha temps per preparar res més sofisticat) pensaré amb el vostre entrepà. ;P
Us deixo l’enllaç dels entrepans enrotllats http://www.bontiberi.com/2012/05/entrepa-enrotllat.html
Petons guapos!!
M'agradaM'agrada
Hola nois!!!!
Espero que pugueu perdonar-me perquè m’he saltat dues receptes del 15!! Quin greu… però aquesta no he fallat :P com sempre m’encanta tot el que surt de la vostre cuina, sou innovadors i brillants. I aquest entrepà de tonyina es mareix una onada!!!
Bona nit i una abraçada :)
http://ingredientsiparaules.wordpress.com/2012/05/15/recepta-del-15/
M'agradaM'agrada
Este de atún con ese pan es una delicia!!
Bss
M'agradaM'agrada
aquí us eixo el meu!
http://elmeublogdecuina.blogspot.com.es/2012/05/entrepa-de-truita-desparrecs-amb.html
El vostre entrepà es fantàstic, la tonyina mig crua..Mmmm! però el de la mare de la Sandra es inpressionant! queda super pendent
petons
M'agradaM'agrada
Aquí us deixo el meu serranito http://crijoarmael.blogspot.com.es/2012/05/serranito.html
Hauré de provar aquest vostre, té molt bona pinta
M'agradaM'agrada
Ay que bien se ve, este le encantaría a mi hermano!! Me lo guardo.. llegaré tarde pero llegaré con mi bocado eh!
Mil besos :D
M'agradaM'agrada
oleeee!! però quin entrepà!! amb tonyina fresca: impresionant!! m’encanta la proposta que presenteu!
petonets
M'agradaM'agrada
Espero poder deixar el comentari…
La tonyina fresca no m’agrada pero l’aparto i ja esta! (tampoc puc posar accents, em surten duplicats, ole, ole)
M’agrada l’invent de la maionesa.
Petons.
M'agradaM'agrada
Un entrepá de escandol Sandra!!!
Jo com Monica no m’ agrada fresca, pero li dono al “meu” Miquel que li encanta. ja ja
M'agradaM'agrada
M’encanta la tonyina fresca així!!!!! aixó ha d’estar bonisssim!!!!!
M'agradaM'agrada
Encara que tard, us deixo el meu “entrepà” que menjava moltes vegades de petit. Salutacions a tots dos.
http://menjadebacalla.blogspot.com/2012/05/pa-xupat-amb-vi-i-sucre.html#comment-form
M'agradaM'agrada
Com que a mi no m’agrada la tonyina fresca, li faré per el Miquel que li encanta, quan el vegi ja salivarà
Petons
M'agradaM'agrada
Bondia!!
Us deixo la meva recepta del 15:
http://foliecuisine.blogspot.com.es/2012/05/gratinat-de-gall-dindi-amb-philadelphia.html
Sembla mentida la quantitat de coses que es poden fer amb els entrepans!
Ptons!
M'agradaM'agrada
Nosaltres estem ultimant el post…anem molt tard, ho sabem….Aqta tarda intentarem penjar l’enllaç, perdoneu les molesties!
Ptns!
M'agradaM'agrada
qué buenísimo ese bocadillo Sandra. Como verás otra vez no he llegado a la receta del 15, espero que me perdones.
Mil besos
M'agradaM'agrada
Aquest entrepa es bonissim Sandra :
tal com m’has dit aqui us deixo l’enllaç del meu que com veus hasta per fer una cosa tan simple com un entrepà arribo tard.
Petons i gràcies guapa
http://quimalesmevesreceptes.blogspot.com.es/2012/05/sanwich-de-nutela-maduixes-i-kiwi.html#comment-form
M'agradaM'agrada
No sé que m’agrada més: si el pa de llavors, si l’alvocat, la tonyina fresca…si l’entrepa o si vosaltres!!!! jejeje!!! Sou la bombaaaaaa!!!
Petunets,
Eva.
M'agradaM'agrada
fantàstic entrepà, amb la tonyina fresca i el pa de llavors
la meva prosta, amb el retard habitual, és aquesta
http://cuinagenerosa.blogspot.com.es/2012/05/entrepa-de-botifarra-duna-altra-manera.html
M'agradaM'agrada
Caram, quina proposta més interessant i innovadora.
Ja no en deu quedar, oi?
Una abraçada,
M'agradaM'agrada
He dado un vistazo a tu blog y me ha encantado, me quedo por aquí si me lo permites. Te invito a que visites el mio http://madamenaroa.blogspot.com/, saludos desde Uruguay, Sudamerica
M'agradaM'agrada