la Recepta del 15 (de juny)

El temps passa volant oi? Ja deixem un altre 15 enrere (tot i que podeu seguir enviant-nos receptes si les publiqueu durant aquests dies) i per tant toca anunciar la proposta del mes que ve.

I aquí la teniu: còctels! Ara que s’acosta el bon temps i el 15 serà a tocar de Sant Joan, què millor què prendre un còctel en una terrasseta amb bona companyia? Poden ser amb o sense alcohol, eh? Les possibilitats són molt i molt àmplies no? Potser no tant com amb els entrepans aquest mes, que donaven molt de sí, però realment teniu un bon marge d’acció!

La Recepta del 15 d’aquest mes ha tornat a anar molt bé, repetint la xifra de 120 propostes. Moltes gràcies a tots per seguir participant mes a mes en aquest repte, sobre tot després de tant de temps funcionant! És molt d’agrair veure que no us en canseu i seguiu tenint ganes de fer-lo!

I per si us animeu a participar de nou en la propera convocatòria, us recordem el mecanisme: publicarem les receptes el dia 15 de juny, però si us va millor fer-ho abans o després no hi ha cap problema per fer-ho cadascú quan pugui. L’únic que us demanem és que ens deixeu aquí al bloc un comentari amb l’enllaç a la recepta que presenteu, així ens facilitareu el recull de totes les propostes i serà molt més fàcil i ràpid fer l’índex.

Ah! Si no teniu bloc però us fa gràcia participar al 15 només cal que ens envieu un mail a elsfogonsdelabordeta@gmail.com amb la vostra recepta i una foto, nosaltres ens encarregarem de publicar-la!

Acabem remetent-vos a la nostra secció de la Recepta del 15, on podreu veure l’índex complet de totes les convocatòries, i resoldre els possibles dubtes que pugueu tenir sobre el repte.

Moltes gràcies a tots!

···

71 pensaments sobre “la Recepta del 15 (de juny)

  1. Mayte diu:

    Yo como siempre no tengo verguenza :( pero es que este esguince me frena…pero sin bocadillo no me quedo eh…y como ahora serán cocteles para junio lo tengo más sencillo…. :D

    Besotes.

    M'agrada

  2. gemmaclofent diu:

    Uau, 120 receptes d’entrepans!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    M’encanta el tema dels còctels, aquest any he fet una assignatura de còctels a l’escola Bellart i m’ho he passat genial :)

    M'agrada

  3. QUIMA diu:

    Intentaré participar-hi , però tindre que demanar l’ajuda al meu fill, que va fer un curs de cocktels i a més livan regalar un llibre……. així que si hem vol ajudar ja podeu comptar amb mi ……..ah i aquesta vegada espero arribar a temps …………
    Petons

    M'agrada

  4. joaquina diu:

    Guauuuuuuu!!!! a la meva vida no he preparat mai un coctel… haurè de demanar ajuda al meu amic Quim, que es un gran aficionat… Novament deures per anar treballant… petons,

    M'agrada

Gràcies per deixar-nos un comentari! Recordeu que també podeu fer-ho amb el vostre perfil de Facebook o Twitter.